Професионални серии за коса - 25

• 50 116
  • 699
  •   1
Отговори
# 615
Ей, друг път като нямах интерес постоянно се споделяха впечатления от всякакви Афоджийски продукти, сега като ми трабват впечатления от трите за блясък никой няма да сподели.  Mr. Green

# 616
В неделя си поръчах продуктите на Aphogee и избрах поръчката да е експресна (доставка на следващия работен ден). Днес получих e-mail в който пише: Потвърждавам поръчката!
също пише, че мога да проследя поръчката в страницата на Спиди, но като го направя, не ми излиза нищо. Защо така?  newsm78
Аз и днес се надявах, че ще си получа продуктите и ако и утре не си ги получа, ще се побъркам  Crazy Blush

# 617
Ей, друг път като нямах интерес постоянно се споделяха впечатления от всякакви Афоджийски продукти, сега като ми трабват впечатления от трите за блясък никой няма да сподели.  Mr. Green

Пусни имената на продуктите в Гугъл, бях намерила доста впечатления така преди време, когато проучвах протеина.   Peace    Hug

B & C, бавят се нещо, при положение, че е експресна доставката.   newsm78   Ти си в България, така ли?    Hug

# 618
♥Пандичка♥, разглеждаш трите, харесваш си един или и трите и поръчваш. Не е толкова страшно!  Wink
На един му харесва едно, на друг друго  Simple Smile

Да, в София съм Simple Smile
На мен явно не ми върви при поръчването от Интернет Sad
Ако не ми ги доставят до утре,  няма да им платя 7 лева за доставка  Twisted Evil

# 619
Feeling, оо четох, но най-вече откривам за терапията и р-ра. За различните спрейве доста трябва да се поровя.

B&C, хихи, права си! Hug Вероятно няма и много място за грешка в случая.  Grinning А тези от рибата май съвсем са прекалили, а? И на мен са ми бавили, ама чак пък толкова...  Rolling Eyes Аз за това сега съм решила да правя поръчката, че празници идат и докато пристигнат тамън ще съм си посвършила някои неща.

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 17:32 от ♥Пандичка♥

# 620

Ако не ми ги доставят до утре,  няма да им платя 7 лева за доставка  Twisted Evil

Ами, да   Crossing Arms  7лв. пък не изпълняват договорените условия. Нетърпелива съм да прочета за действието при теб.   Flutter

♥Пандичка♥    Hug  , ако няма много информация, но ти е интересно, хвърляй се напред и ще чакаме твоите впечатления.   Flutter

# 621
B & C не знам как е в България, но тук всички сайтове не обработват в Неделя, та поръчка пусната Неделя се смята за приета в Понеделник и за доставка дните се броят от Понеделник, т.е. поръчка пусната Неделя с доставка на следващия работен ден нормално би следвало да дойде Вторник. В общите им условия трябва да е описано.

♥Пандичка♥ бих ти препоръчала да започнеш със 2 минутния, да го ползваш 2-3 пъти и след това на база резултата да прецениш дали да ползваш и 2копонентния. Не мога да сравня 3те продукта за които питаш. Щом никой не се включва, явно никой няма мнение, все пак са нови за България продукти, и то от марка при която акцента е на протеина не на спрейовете им за блясък.

bubanka не разбрах за реда на ползване на кои продукти питаш, уточни, нещо конкретно като марка и вид  или като типове, кои типове...? Иначе тези, които си изредила са подредени по реда, по който на теория трябва да се ползват.

# 622
Продуктите са ми все още в Пловдив, но са я пуснали преди малко и вече ще мога да си я следя  Grinning Mr. Green Grinning
Предполагам, че утре ще си я получа и веднага ще изпробвам част от продуктите и ще пиша.  Peace

# 623
Здравейте момичета!  Hug
Редовно си ви чета, но сега отново ще се допитам до вас.
Проблемът ми е с краищата на косата. Адски изстъняли са и се заплитат безумно (а не са цъфнали!) какво мога да направя? Sad
Косичката ми е тънка по принцип, но в началото (към корените) и до половината дължина е ок .. само тия краища ме тормозят много .. идеи?  ooooh!

п.п. Мисля си за протеин, но няма ли да ми втвърди косъма и да стане още по - зле?

# 624
Изтънелите крайчета са за ножица.  Peace Моята не цъфти, но крайчетата изтъняват много. Протеинът не ги спаси. Peace Mr. Green

# 625
Здравейте момичета!  Hug
Редовно си ви чета, но сега отново ще се допитам до вас.
Проблемът ми е с краищата на косата. Адски изстъняли са и се заплитат безумно (а не са цъфнали!) какво мога да направя? Sad
Косичката ми е тънка по принцип, но в началото (към корените) и до половината дължина е ок .. само тия краища ме тормозят много .. идеи?  ooooh!

п.п. Мисля си за протеин, но няма ли да ми втвърди косъма и да стане още по - зле?

Защо не си направиш една диагностика на косата тук:
http://www.kerastase.co.uk/_en/_gb/minisites/fusio-dose/home.aspx    Hug

# 626
Изтънелите крайчета са за ножица.  Peace Моята не цъфти, но крайчетата изтъняват много. Протеинът не ги спаси. Peace Mr. Green

И аз така мисля.

# 627
B & С , и на мен ми е любопитно да споделиш отзиви. Дано да е по-скоро  Grinning
Но не знам за куриери, които да работят в неделя и опитът с доставките ми е, както го е описала Мис Нели. Или ако пусна поръчка късно вечерта ми я пращат на следващия ден, няма как да я пуснат вечерта или пък в неделя. Но от рибата пазарувам на място, така че други впечатления нямам

# 628
ау момичета .. т'ва значи близо 10 см да отрежа ..  ooooh!
Явно идеята ми за френско каре ще е по - скорошна отколкото си мислех ..

Feeling правила съм си я няколко пъти и понеже аз самата съм крайна в преценката си веднъж ми даде оранжевия концентрат с лилавия бустер и втори път - лилавия концентрат със зеления бустер ..

# 629
Аз не съм очаквала някой да работа в неделя и ми беше ясно, че едва ли ще си ги получа в понеделник, но надеждата умира последна  Simple Smile
Днес видях един микробус на Спиди, който беше спрял близо до вкъщи и само където не се качих в него  Laughing
Понеже трябва да си ги получа утре, а в страницата на спиди нищо не излизаше, започнах да се притеснявам и малко след като споделих във форума се появи информация, че току що са пуснали поръчката.  Grinning
За продуктите очаквам да не ми харесат, но съм многоооо любопитна.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт