Професионални серии за коса - 25

• 50 068
  • 699
  •   1
Отговори
# 600
А  как я обичам и нея тая ампула,ще ме изгонят от нас ви казвам.

И аз това си го мисля напоследък, но засега мъжа ми просто ме изненадва с разбирането, което проявява към страстта ми непрекъснато да поръчвам нещо  Crazy Ампулата отдавна я бях купила, но сега наистина имах нужда от нея и ефект определено видях, косата ми не е била толкова тежка и плътна, не е твърда, някак жива и жилава я усещам  Flutter

# 601
Пандичка аз ползвах 2-минутния,който в момента се предлага,тоя със зеления чай не беше ли като спрей?

Идея нямам. А кератиновият (който сега го има в Рибата) не е ли и той спрей?  newsm78

Мис Нели, да, дали пък най-накрая и аз не съм се "понапротеинчила" с това слагане на Джойко на суха коса и после на следващия ден Кат?  Crazy Grinning Така или иначе ми дойде екстра като усещане!!! Абсолютно съм съгласна, че често нещата не се получават както ни се иска когато ги правим по инструкцията, а след доза експериментиране.  Simple Smile Аааа, освен това и на мен ще спестиш 15лв за балсама, защото наистина се чудех задължително ли пък втората стъпка трябва да е с хидратиращ продукт на Афоджий или мога да си ползвам страхотното балсамче на Редкен Екстрийм, от което ще имам за поне още 2-3 месеца.  Heart Eyes Мисля засега да поръчам реконструктора и/или 1ва стъпка от терапията, пък за балсама и шампоана от серията по-натам. А ти не знам дали си ми чела впечатленията от теста на мокра коса и т.н., но ако да би ли се ангажирала със съвет дали да взема само реконструктора на първо време или съм направо за "тежката артилерия" с терапията?  newsm78 Знам, че този тест е субективен. В интерес на истината определям косата си като доста увредена и слаба, нуждаеща се от заздравяване и плътност, не не я определям като "Тежък случай", като знам какви руси и третирани коси съм виждала... Та се чудя за по-тежкия протеин от терапията ли съм или за по-лекия р-р?  newsm78

Момичета, за самия шампоан Афоджий за изтощена коса не помня дали съм попадала на впечатления??? newsm78

И накрая да попитам има ли желащ да си подели с мен 2-мин р-р Афоджий от Рибката? Има го само в разфасовка 470 мл, което на мен ми е много като за първи път. Ако да, пишете ми, че вероятно утре ще поръчам. Hug Ей какво нещо е животът - до преди седмица не исках и аз да се юрвам към "модерното", а откакто прочетох онази статия, която хвали тези продукти, нямам търпение да ги пробвам.  Laughing

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 22:00 от ♥Пандичка♥

# 602

Благодаря на всички за препоръките Simple Smile А според вас от абсолют repair и тази маска на лореал http://zlatnaribka.com/maska-maslinovo-olio-loreal-dhuile-200-ml-101-1442.html ,коя ще е по -подходяща за преди протеина, като им гледате съставките..? Aбсолюта съм я ползвала ,но беше преди година и непомня много как ми се отразяв6е ,но нямам и лоши впечатления от нея ,но ми се стрyва ,че нее кой знае колко подхранваща за рyси коси или поне при мен .. а тази втората  si mislq , че повече би хидратирала косата ,някои ползвал ли я е ,ако да моля да изкаже впечатленията си ,ще съм ви много благодара Simple Smile Лека вечер

# 603

Благодаря на всички за препоръките Simple Smile А според вас от абсолют repair и тази маска на лореал http://zlatnaribka.com/maska-maslinovo-olio-loreal-dhuile-200-ml-101-1442.html ,коя ще е по -подходяща за преди протеина, като им гледате съставките..? Aбсолюта съм я ползвала ,но беше преди година и непомня много как ми се отразяв6е ,но нямам и лоши впечатления от нея ,но ми се стрyва ,че нее кой знае колко подхранваща за рyси коси или поне при мен .. а тази втората  si mislq , че повече би хидратирала косата ,някои ползвал ли я е ,ако да моля да изкаже впечатленията си ,ще съм ви много благодара Simple Smile Лека вечер

Според мен маската с маслиново масло ще да е по-удачна. Абсолют рипеъра съм го ползвала много дълго време и спокойно мога да кажа,че приглажда(има силикони),но не е подхранваща.

# 604
  • в 1001-та нощ
на моята коса от протеин не й пада боята, нито блясъка и след боядисване - задължително наблягам, дори според мен пигментът се вбива, защото и протеинът се вбива в порьозните участъци  Peace

при мен цветът се засяга при две условия:

1. ако нагрявам продукт  Peace (няма значение какъв)
2. ако ползвам енергизиращи шампоани

По тази причина - много отдавна почти нищо не нагрявам  Peace (няма и нужда), а от както ползвам активатора - всеки път има и блясък - защото люспите се приглаждат  Peace

За повече блясък накрая - според мен трябва да има кисел завършек, косъмът да се изглади и ще спомогнат силикон или масла, които да отразват светлината на гладка повърхност

е  Hug това е от моя опит с моята коса  Peace
Здравейте,
да си побутна питането:

- маската Инфра на ЧИ отнема ли от обема?
- спреят с масла за блясък на Афоджи нали се ползва вместо коприна?

Blush

аз още тогава ти писах, че инфра серията не ми е отнемала обем  Peace

# 605
  • WonderLand
Минавам само да похваля тази маска.

Много хубаво ми съживи косата  Party

# 606
SilverDream, честито!   Hug

# 607
на моята коса от протеин не й пада боята, нито блясъка и след боядисване - задължително наблягам, дори според мен пигментът се вбива, защото и протеинът се вбива в порьозните участъци  Peace
За повече блясък накрая - според мен трябва да има кисел завършек, косъмът да се изглади и ще спомогнат силикон или масла, които да отразват светлината на гладка повърхност

A.l.e.n.a и при мен поражения с цвета на боята и блясъка нямаше никакви, когато си изсуших косата стоеше малко по-твърда и стори ми се леко по-суха, но приемливо, дори ми хареса...доста повече сухота усетих, когато я мих следващия път, когато изсъхна не стоеше добре и пак се бяха появили хвърчащите крайчета, а се подстригах и очаквах да бъде добре...
Както и да е решението го намерих, а при теб предполагам протеина не се отразява зле след боя, защото косата няма нужда от хидратиране, докато при мен все още го има явно.
За активатора и аз забелязвам, че винаги косата е със страхотен блясък, по-гладка отколкото, ако не го ползвам и русите ми кичури много дълго си остават матирани, а преди се отмиваха още след 3-тото миене. Много съм доволна от него  Heart Eyes
Кисел завършек ползвам винаги, но най-лесния и евтин (оцет+вода) Peace

# 608
От кой спрей за блясък Афоджий сте най-доволни? Този , Този или Този ???  Simple Smile

Алена казва накрая за блясък масла.  Thinking Дали да не поръчам именно спрея за блясък с масла на Афоджий?   bouquet

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 10:56 от ♥Пандичка♥

# 609
♥Пандичка♥ , третия ще го получа или днес или утре и веднага ще го изпробвам  Mr. Green
Но няма да мога да го сравня с останалите. 

# 610
момичета, помощ  Mr. Green
някъде, в някоя от темите, някой е публикувал реда, в който се слагат продуктите - пропуснала съм този пост, не успявам да го издиря, приятелка ми каза за него - помогнете ми да го намеря, моля!   bouquet

преди малко минах през банята и направих абсолютна каша на главата си - толкова продукти никога не съм слагала едновременно  Laughing
- ш-н за боядисана коса
- маска /със силикони/
- непрофесионален реконструктор на лореал
- кристали на лакме
- термозащитен спрей на лакме

косата ми в момента е чудесна след сешоара - поизправена, но с обем, а сешоарът ми не е от 'печащите', най-прост е - надявам се да се задържи максимално дълго така  Sunglasses

# 611
♥Пандичка♥ , третия ще го получа или днес или утре и веднага ще го изпробвам  Mr. Green
Но няма да мога да го сравня с останалите. 

А как се спря на него, спрямо другите? Много се чудя специално за блясък кой е най-най.  Thinking Май и аз се ориентирам към маслата.  Thinking

# 612
Копирам си поста и тук:" Тази лилава топка без отмиване ли е? Изобщо, как се ползва?"

# 613
За втория пише: Спрей за стилизиране и блясък, подходящ за употреба с топлинни уреди - сешоар, преса или маша. Термозащитна функция. Напръскайте преди обработка, или след нея за финална фиксация. Предпазва косата от влага, не утежнява и не се наслагва.

На мен не ми трябва термозащитен продукт защото си имам достатъчно.
Също и фиксация не искам.

За третия пише: Хидратиращ маслен спрей за брилянтен блясък и мекота. Чиста и лека формула, благодарение, на която косата се разресва лесно. Блясъкът е видим, и дори силно изтощената коса изглежда здрава и лъскава. С масло от сладък бадем.
Напръскайте от разстояние 15-20 см преди стилизиране. За тънка коса пръснете върху гребена и разрешете косата.

Моята коса обича масла и хидратация и омекотяване никога не са и излишни. Не пише, че е термозащитен продукт и че фиксира косата. Надявам това да е наистина така. Този спрей може да се използва от хора с тънък косъм, но според мен е направен за хора с по-плътен косъм, какъвто е моя.

Първият може би също е хубав, но описанието на третия ми хареса повече.

момичета, помощ  Mr. Green
някъде, в някоя от темите, някой е публикувал реда, в който се слагат продуктите - пропуснала съм този пост, не успявам да го издиря, приятелка ми каза за него - помогнете ми да го намеря, моля!   bouquet

Не знам за кой пост става въпрос и щом ти не го намираш, аз съвсем няма да мога да го открия.  Simple Smile
Според мен няма някакви строги правила и най-важното е ти да си доволна от крайният резултат.

Аз в последно време след като съм си измила маската и леко подсушила косата с кърпа, пръскам първо хидратиращ спрей и след това слагам термозащитния продукти и суша косата, но друг може да не процедира по този начин. За мен е важно аз да съм доволна от комбинацията и последователността и правилата много не ме интересуват  Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 14:07 от B & C

# 614
Копирам си поста и тук:" Тази лилава топка без отмиване ли е? Изобщо, как се ползва?"

Без отмиване е Peace Аз слагам едно изпомпване на влажна коса и много ми харесва Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт