Професионални серии за коса - 25

• 50 061
  • 699
  •   1
Отговори
# 585
Анч, да ти кажа и аз се изненадах.   newsm78

Наистина не съм писала заключителен ред.   Laughing   Wink   

Да, доволна съм от терапията. Много, много плътна и "тежка" си усещам косата. За себе си се убедих, че здрава доза протеин ми идва чудесно на косъма, нооо само след жестоко напояване на косата с хидратиращи продукти.   Peace  Вероятно, ако бях избързала с протеина, само защото е "крастата" на темата в момента, щях много да сбъркам и да съжалявам.   Peace
На този етап смятам, че оптималният вариант за протеиновата терапия на Афоджий, за мен е на НЕ по-малко от 2 седмици.   Peace    Hug

# 586
..... ли 2 мину newsm78тния? Аз така се чувтвам след него,плътна,здрава,но не жилава коса. Аз искам и жилава пък Mr. Green

В тази връзка дали някой може да даде отзиви за кератиновия спрей на Чи , но от оранжевата серия?

Преди известно време питах и аз за него, но никой тогава не се включи, а на мен по описанието не ми стана ясно дали се използва като другия им спрей от Инфра серията или се отмива. Този е спрея нали? newsm78 http://beautyshop.bg/product/4183/chi-keratinov-podhranvasht-sprey-.html
аз много  бих искала да знам дали някой е ползвал маската от тази серия http://beautyshop.bg/productv/4308/chi-maska-za-tretirana-kosa-.html и дали би могъл да я сравни с другата от Инфра серията, защото тя ми действа прекрасно, а тази я дават силно овлажняваща и запълваща  Thinking

# 587
Добре,добре,не,че никой не чете,ама по-скоро имах впредвид,че като не хваля модните и обсъждани за момента продукти и на другите не се обръща внимание.

Нали ти казах как стоят нещата?!   Wink    Hug   Не се впечатлявай толкова, че не се коментира споделеният от теб продукт. Имай предвид, че купуват и си изграждат впечатление и четящите, не само пишещите.    Hug

Feeling знаеш ли тези дни хвърлих око на тази овлажняваща серия на Кингсли,да поръчам нещо ме спря само това,че се набляга на афро косите

Има малки опаковки на серията, като за проба можеш да вземеш от тях.   Peace  Имай предвид, че моят косъм е плътен и не ми е тежка серията, при теб обаче може да не е така.   Peace   Бих ти предложила доза, но тъкмо свърших серията, а и правя чистка, та едва ли скоро ще я купя.   Peace    Hug

# 588
..... ли 2 мину newsm78тния? Аз така се чувтвам след него,плътна,здрава,но не жилава коса. Аз искам и жилава пък Mr. Green

В тази връзка дали някой може да даде отзиви за кератиновия спрей на Чи , но от оранжевата серия?

Преди известно време питах и аз за него, но никой тогава не се включи, а на мен по описанието не ми стана ясно дали се използва като другия им спрей от Инфра серията или се отмива. Този е спрея нали? newsm78 http://beautyshop.bg/product/4183/chi-keratinov-podhranvasht-sprey-.html
аз много  бих искала да знам дали някой е ползвал маската от тази серия http://beautyshop.bg/productv/4308/chi-maska-za-tretirana-kosa-.html и дали би могъл да я сравни с другата от Инфра серията, защото тя ми действа прекрасно, а тази я дават силно овлажняваща и запълваща  Thinking

Peace ..... аз определено съм ги набелязала и двата продукта Wink .... мисля,че спрея е на същия принцип както другия ..... просто е друга серия за друг тип коса , по мое мнение тази серия е "по-тежката артилерия" на Чи. 

# 589
Някой да е ползвал гланц за коса и ако - да ,отзиви ?  newsm78

# 590

Продължавам да си мисля ,че ще ти хареса реконструктора на Чи  Wink.....точно по този начин си чувствам косата след него .... жилава , абсолютно балансирана ......ако имаш възможност да пробваш или да размениш  newsm78 ...опитай.
Р-ра от Deep brillance ли имаш предвид?

Пандичка аз ползвах 2-минутния,който в момента се предлага,тоя със зеления чай не беше ли като спрей?

# 591
 Здравейте момичета,тъй като и аз се "заразих" по този така нашyмял протеин реших да го изпробвам,зашото напосlедък косата ми е в доста ло6о състояние ,може би се дължи на това, че прекарах 2 месеца на морето после ме хвана и есенния косопад .. правих кичyри и явно всичко е повлияло по-малко или по-много .. Та поръчаx проетеiна в две стъпки ,както и реших да не правя комбинации и направо взех шампиоана и балсама от същата серия плюс еластаизер ексриим за хидратиране преди това..и тъй като не съм сигyрна как трябва да процедирам.. исках да се посъветвам с вас ..Може ли 1рво да сложа еластаизера и след някакво време на същия ден да положа и протеина или е добре първо да подхраня с еластаизера и примерно масла и др такива и на следващото къпане да слагам протеина ? Мерси предварително
 Wink

# 592
milencencetyyy, никой не може да прецени вместо теб. Ти най-добре си познаваш косата и знаеш дали има или няма нужда от още хидратация.
Аз колкото и да я хидратирам, винаги ми се втвърдява и пресушава след протеинови продукти и като си ги получа мисля веднага да ги изпробвам.  Mr. Green

# 593
  • София
milencencetyyy,aз точно това мисля да направя,да сложа един-два пъти Еластисайзера и после протеина в двете стъпки където е за еднократна доза с балсамчето.

# 594
Р-ра от Deep brillance ли имаш предвид?

Да , CHI - Протеинов реконструктор за третирани коси. .... аз стоя с него около 20-на минути , без да затоплям със сешоар ,само със шапка.

# 595
natalia.d  затова ти казах че теста  за мен е субективен и не може само на него да се разчита за избор. Опиши си най-добре косата по принцип, каква е, какво ползваш, как я чувстваш, ако си писала вече линкни само обяснението, за да видим кое какво.

sladurka о, права си, но не за теб или за интересните продукти, аз по принцип бях спряла да чета темите за коса, и много спорадично съм отваряла чат пат, доста неща съм изпуснала и сигурно ще ви тормозя да се повтаряте, ама ще ме изтърпите надявам се   Mr. Green
много бързо вървят темите....ето сега отворих форума сутринта, прегледах темата, отидох да си закача коледната украса и за 3 часа - бам, 3 страници.

♥Пандичка♥  разликата ти явно идва от продукта на Джойко, направи си още един два експеримента и ще се убедиш сама кой е ключовия момент за твоята коса. Аз лично смятам че винаги е най-добре да се пробва продукт няколко пъти както е указано от производител, да се види реакцията и след това на базата на тази реакция да се направят няколко експеримента. Не винаги препоръчителния начин е най-правилния начин. Двукомпонентния протеин на Афоджи не е задължително да вземаш техния балсам, ако имаш тежка хубава маска даже препоръчвам да го пропуснеш, но това вече е продукт който за 95% от хората ще трябва да се последва с втори хидратиращ продукт, за да се омекоти новоположения протеин. Афоджии от другаде само ибей.

anisunshine точно пък Тиги е марка, която не е със особено силни продукти. Просто продуктите  за обем често дават обем като остъргват хубавко косъма, и съответно са често пресушаващи. Та, мисълта ми е, не са силни по принцип, просто не са толкова подходящи скалпа ти, и с продължителна употреба скалпа най-вероятно ще реагира със засилено омазняване.

a.l.e.n.a въртях я тая запечатка, гледах я, но просто е със състав на маска за 5 лв от магазина, наистина не разбирам защо е кръстена запечатка. Щом си доволна от ефекта, супер, важното е че този начин работи за теб.
Аз си мисля че няма начин да се усеща като маслена маска , точно заради метода на депозиране, затова ми е  толкова интресен, тези разбити мънички маслени молекули се втъкават вътре в косъма, залепени за него...

Анч аз само си говоря тук, не нося отговорност за провалени експерименти да знаеш  Naughty Mr. Green Ще ми е интересно да чуя резултата обаче.

малката лисичка ползвам гланцове, обикновено на Редкен. Те са си общо взето на принципа на деми боята само че нямат пигмнент, прозрачни са, и поради това нямат увреждащия ефект на повечето бои. Смесват се със 10 вол. оксидант за да се депозира, и дават блясък за 4-6 седмици. Хубавички са, и не се отразяват негативно на косата ако е в по-нормално състояние, ако е много изгорена или суха ще се усетятт повече.

milencencetyyy ако косата си я усещаш суха в момента, еластисайзър, масла, каквото имаш, докато я усетиш хубава и мека, колкото и време да отнеме, може да е доста повече от 1-2 слагания и чак  тогава слагаш протеина, не е задължително непосредствено преди това да сложиш масла или еластисайзър. Докато е суха косата просто няма смисъл да се слага отгоре и протеин, ефекта ще е обратен и много неприятен.

Дачита, благодаря ти за включването! Точно за това ставаше въпрос по принцип, въпреки че не мисля че това е проблема в случая.

# 596

Peace ..... аз определено съм ги набелязала и двата продукта Wink .... мисля,че спрея е на същия принцип както другия ..... просто е друга серия за друг тип коса , по мое мнение тази серия е "по-тежката артилерия" на Чи. 

И аз така ги определих когато им разглеждах описанието  Flutter. От реконструктора съм много доволна, по-нататък определено ще пробвам и другите неща от серията  Heart Eyes.

Сега искам да похваля за пореден път Renew C. След като миналата събота направих тъпата грешка да си боядисам корените и след като боядисах после дължините, не стига, че закъснях и си поизгорих косата, сложих след това маската от Инфра серията, а после взех че сложих и реконструктора ooooh!. Не знам как я направих тази глупост при положение, че поста на MissNelly съм го чела толкова пъти, че чак ме е срам да кажа, а там си го пише супер ясно "Ако се боядисвате, съобразете терапията с това. 2-3 дена преди боядисване  е оптималният вариант, за да се предпази косъма от изгарянето и вместо него да се изгори повече новият протеин.Ако сте се боядисали наскоро, изчакайте 2 седмици преди протеиновата терапия, за да не изгубите прекалено много от цвета."...та косата ми до днес си беше доста суховата по дължините, независимо, че постригах около 5-6 см от нея. След стоене с шапка и затопляне на ампулката днес минах после с ултрасоника, измих с Дийп Кеър и сложих и маската пак Дийп Кеър...е резултата наистина беше вълшебен, дори мъжа ми веднага забеляза разликата. Heart Eyes

# 597
Здравейте,
да си побутна питането:

- маската Инфра на ЧИ отнема ли от обема?
- спреят с масла за блясък на Афоджи нали се ползва вместо коприна?

Blush

# 598
Здравейте,
да си побутна питането:

Blush
На мен Инфрата не ми отнема от обема,хидратира и разплита. Моята коса обаче не е с много тънък косъм(е не и много плътен де Twisted Evil) и сухичка.
Спреят с масла е различен от коприната,преди няколко страници и аз се интересувах от това. Най-малкото коприната запечатва и има някаква топлинна защита,а спреят разплита и придава блясък. Аз и него съм си набелязала Heart Eyes
aiki_ira така,така-като се оплаквам,че не ме четат,ама и аз май не чета ooooh! Тоя пост на MissNellie знаеш ли колко пъти съм си го набивала в главата. Ама нА,сега се боядисах три пъти тия дни и паралелно с това правя и протеинови терапии ooooh! ooooh! ooooh! И се чудя ли чудя,къде аджаба гланца и цвета от боята. Лелллееее..като си помисля,че след два дни пак щях да се боядисам и да се чудя същото. Сега ще я реконструирам още веднъж и след това боя... А  как я обичам и нея тая ампула,ще ме изгонят от нас ви казвам.

# 599
Здравейте,
да си побутна питането:

Blush

Аз съм  с тънка коса, суха по дължините и леко мазен корен, маската ми действа страхотно, не само, че не ми отнема от обема, но и след нея много лесно си оформям косата със сешоар и четка като не  ползвам нищо за обем в корена. Flutter Все пак резултата както много често е казвано си зависи основно от моментното състояние на косата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт