Риба, рак, кокошка или щука, всичко тук от смях се пука - 9

• 33 167
  • 696
  •   1
Отговори
# 165
  • загубено
Ох Бобо,
ами и ти да се видиш така,и ти така ще гледаш.Веравай ми hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 166
  • загубено
Натоварих каруцата с подаръци за вас,и гей'те ся ко стана Joy Joy

pospalancho,аз бях Mr. Green
очаквах да светне,ама не щя пустата му котка Mr. Green Mr. Green

# 167
...
Ей тъй съ ослушвам за бос-а , ама въ изчетах Simple Smile. ...
Иииииих Rolling Eyes, откъде набарахте бившата ми шефка Joy hahaha

# 168
ОкапаФа ми космите от раУта....
Ся ме мързи да се дупя и май ще си сипя една самотна бира...
Пък що да не ги съчетая...

След дъжд качулка да та попитам Лоло- т'ва с бирата ли са окапа или нещу другу? Rolling Eyes Rolling Eyes

(ко да прая все ми се набиват в очите тез раб'ти)
 hahaha hahaha hahaha

# 169
Натоварих каруцата с подаръци за вас,и гей'те ся ко стана Joy Joy

Крадец! Т'ва е магаритУ на мойто дядУ Коледа  newsm45 smile3516  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 170
СнеКурочка иде да вдигне каруцата hahaha

# 171
Тука съъъм...Компаниятааа.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Уффффффффффф....Запецва ми компа на рабУтЪ и никви картинки не мога да сложа.... #Cussing out ooooh!
мЪ шИ мЪ прУщаватИ.... Blush...иМАМ НЯКВИ СИ 15-20 МИНУТКИ И ВЕДНАГА ЦЪФНАХ... hahaha

# 172
чИ кУ шИ вдига каруцата за кво му е Сне*урочка на дяа ти?

ООооо, Мастъре! Допълзя най-накрая  newsm68 Нищо, че няма картинки, простотия ,можеш да ръсиш, нали?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 173
Тука съъъм...Компаниятааа.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Уффффффффффф....Запецва ми компа на рабУтЪ и никви картинки не мога да сложа.... #Cussing out ooooh!
мЪ шИ мЪ прУщаватИ.... Blush...иМАМ НЯКВИ СИ 15-20 МИНУТКИ И ВЕДНАГА ЦЪФНАХ... hahaha
неговия не запецва Joy
даже като гледам как се е зачел в бгмама hahaha, скоро няма да раздава подаръци в село Joy

# 174
......

Видяу ми тъ, виж колко народ още ти се дзвери  hahaha hahaha

Зузу споко не е твойто онуй магаре, ей го твойто идва си ходило на разходка  hahaha hahaha

# 175
Мастъре за кво са ти тез картинки бре?Дет вика Зуза простотията е важна  Mr. Green

Mr. GreenПропуснах да се похваля (по въпроса с прическите)- пойчи нищу не ми трябва:
Ей ма на:

# 176
......

Видяу ми тъ, виж колко народ още ти се дзвери  hahaha hahaha
Не ми се мисли каква дупка ще зейне като се отвори средният цвят newsm12

# 177
кО е туй стърчащото бря....
Аз съм днес яката яхнала метлата и мета наред такива дето ми се изпречат на пътя да се заяждат....
Първо го отнесе чичко полицай,щот се опита да ме прекара че съм минала с 80 км....А аз карах с 40,щото имаше колона...няЯшИ НАЧИН ПРОСТО......Тъпанари на рояци дне около мене.....Ама му го коазах де.....И кат видя,чИ няма да излезИ наглава с менИ и мЪ пусна.....
Ей,мноУ съм лоша....

# 178
Чакаме да се отвори, па тогава ще пра,йм изводи к,во е туй нящо Rolling Eyes

# 179
Дедо ви Коледа пише любовен имейл на баа ви Коледка Joy Joy Joy ВИнага прилагам снимков материал Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт