Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 24

• 62 678
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Огромни благодарности на целия екип за преведения 34 еп.!   newsm74
smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Ани, мерси за линка!   love001
Всъщност ти успя ли да си починеш?  newsm78 Стори ми се кратко отсъствието ти... Simple Smile
Аз също не бях в темата една седмица, но колко много неща са се случили (имам предвид филма и преводите, не коментарите... Mr. Green)

За тези, които се интересуват от филма и Халит (на когото всъщност е кръстена темата Laughing) -

# 122
# 123
За съжаление,актрисата,която играе Армин ,влиза  в друг сериал- Bir Cocuk Sevdim. Cry

моля се Бали бей да остане по- дълго в сериала Embarassed

# 124
36 епизод

# 125
# 126
Благодаря на целия екип, който се разправя с превода на сериите. Благодарности и на Ани! Великолепни сте!  newsm51 newsm51 newsm51

# 127
# 128
  • планетата Земя и по точно до морето
За съжаление,актрисата,която играе Армин ,влиза  в друг сериал- Bir Cocuk Sevdim. Cry

Той и бащата на Мустафа от "Каква е вината на Фатмагюл" получи инфаркт там и сега се включи във ВВ. Тези , които гледат и двата сериала са го разпознали в 34 - та серия , държа реч в дивана. Хвърчат си от сериал на сериал някои  Mr. Green

# 129
# 130
  • Мюнхен

Той и бащата на Мустафа от "Каква е вината на Фатмагюл" получи инфаркт там и сега се включи във ВВ. Тези , които гледат и двата сериала са го разпознали в 34 - та серия , държа реч в дивана. Хвърчат си от сериал на сериал някои  Mr. Green

Еми значи е крайно време да си вземат принцеската в някоя друга серия. Не само защото харесвам много Хюрем и не искам вече да я гледам как страда,  но и тази Изабела колкото и да е хубава, толкова ми е и изкуствена. С това прихълцване на всяка дума, дори и когато води нормален разговор ужасно ме дразни. Мисля че нашият Султан прекали вече с неговите планове ли са, изпитания ли са или увлечение, а може би и трите. Но не съм съгласна, че когато обичаш някого и имаш деца с него, имаш право да го нараняваш така и да разрешаваш заради теб другите да го тъпчат и унижават, та дори и да си великият СС. Не вярвам той да не вижда какво става с нея и да не разбира че с това негово държание той превърна Хюрем в мишена за всички. Обичам интригата, но станаха вече прекалено много серии, в които тя е обезумяла от ревност и губи контрол над себе си.
С няколко думи да си я прибират принцесата вече

# 131
В последният трейлър Султан Сюлейман обещава да я прати по живо, по здраво. Моята информация е, че до 38 серия Изабелла излиза от сериала и в 43 серия Сюлейман се жени за Хюррем.

# 132
И един забавен колаж от сватбата на Хюррем и Сюлейман  hahaha

# 133
  • Мюнхен
В последният трейлър Султан Сюлейман обещава да я прати по живо, по здраво. Моята информация е, че до 38 серия Изабелла излиза от сериала и в 43 серия Сюлейман се жени за Хюррем.

И аз го прочетох тук във форума, но това са още цели 2-3 серии и 6 до женитбата. Не са много в цифри, но в седмици са... Това е нещото, което успокоява, защото знаем, че рано или късно ще има сватба, че Махито ще бъде изпъдена, но все пак мисля, че прекалиха с разтягането на лoкуми с тази принцеса.  Разбира се когато видим прословутата сватба, тогава победата ще е още по-сладка след всичките тези страдания.

# 134
И един забавен колаж от сватбата на Хюррем и Сюлейман  hahaha

След 4 деца Хюрем да е с червена лента на кръста е меко казано смешно  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт