Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 24

• 62 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Важното е, че първоначално беше девствена и след Сюлейман не е имала други мъже. Това и дава право да носи червена лента  Peace

# 136

Великолепният век - 34 еп. - бг суб.

благодаря на  boule neige     bouquet Hug   и  Морски очи   bouquet Hug   за превода от хърватски

Mistik    bouquet Hug   за редакцията

Lacunababe   Hug Hug  за торента

за онлайн гледане  Великолепният век - 34 еп.  във  vbox

малко по-късно директния и в дейлито, приятно гледане  Hug

Дами, чудесно начало на седмицата, благодарение на вас. Страхотни сте. Благодаря ви.

# 137
И един забавен колаж от сватбата на Хюррем и Сюлейман  hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy

# 138
Зад кадър по време на фотосесията на Мерием за списание "Мари Клеър"

# 139
За тези, които гледат сериите с превод от дейлито  Peace

Великолепният век 34 серия с превод за онлайн гледане

# 140
Благодарности на Емел за превода на резюмето на 36 серия newsm51  love001 smile3501

36. епизод

Ибрахим Паша залавя /хваща/ Принцесата, която се опитва да избяга от сарая. Сигурен, че принцесата е на кораба, Гюл ага бърза да съобщи хубавата новина на Хюррем.

Бали бей изобщо не се съмнява, че Армин се е излекувала. Ще й направи голяма изненада, преди да потегли на път

.... Увеличава се напрежението между Валиде Султан и Хюррем. Мислейки, че Принцеса Изабела е заминала, Хюррем подготвя празненство в Харема, за да отпразнува победата си. Валиде Султан, която се връща по-рано в Топ капъ по настояване на Хатидже Султан, ще стане свидетел на празненството. Цялото това веселие, въпреки изживяните неприятни моменти, ще разгневи Валиде Султан.

Ибрахим Паша нарежда на Сюмбюл ага да бъде отпратена от сарая. Нигяр ще напусне ли сарая?

# 141
# 142
Ето къде ще живее Сюмбюл ага, когато не се снима във ВВ  Laughing

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 00:28 от anna3com

# 143

БЛАГОДАРЯ на boule neige     bouquet   и  Морски очи   bouquet    за превода от хърватски

Mistik и Ани  bouquet  bouquet  bouquet

Lacunababe  за торента  bouquet

# 144
# 145
  • Варна
   Отново най-искрени благодарности на целия екип по преводите!  bouquet  bouquet  bouquet

Но при мен се яви един проблем. Два пъти изтеглих 34 серия от торентите и веднъж от линка за директно сваляне. И трите пъти при пускане за гледане точно на 01.10.09 ми се прекъсва картината, появяват се само звук и субове, а картината, която е размазана е статична, докато не се намеся,за да преместя напред.
 Има ли и при вас такъв проблем или е само при мен?
 Не , че е много фатално, но ми се иска всичко да е наред, тъй като си ги прехвърлям на дискове.Хич нямам намерение да гледам филма по телевизията. Може би само 1-2 серии, от любопитство, за да видя колко са го нарязали и окепазили.

# 146
И при мен се появи същия проблем.

# 147
И при мен се появи същия проблем.

И при мен също.  newsm78

# 148
Цитат
при пускане за гледане точно на 01.10.09 ми се прекъсва картината, появяват се само звук и субове, а картината, която е размазана е статична, докато не се намеся,за да преместя напред.

да, видеото е малко прецакано, но късно го установихме, не искахме да се бавим да търсим друго, да преправяме... знам, че има много нетърпеливи  Wink Laughing не мисля че се губи кой знае какво  Peace
 вчера мислех да предупредя, да знаете, че 'проблема не е във вашия телевизор'  Grinning но в бързината забравих  Crazy

само да кажа, че картината си идва и без да превъртате  Peace просто 10-тина секунди 'почива'  Mr. Green

# 149
  • Варна

Благодаря за отговора. Доволна съм и на това. Просто исках да съм сигурна,че не е от компа ми.
    Благодаря за всичко!

Общи условия

Активация на акаунт