Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да подготвим земята за градината през зимата?
Как да се справим с вредителите като листни въшки в стайните растения през зимата?
Как да подготвим градината за засаждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да подготвим земята за градината през зимата?
-
Как да се справим с вредителите като листни въшки в стайните растения през зимата?
-
Как да подготвим градината за засаждане?
-
Как да се справим с гризачите в градината?
-
Какви са основните теми в дискусията?
Благодаря! Ще се пробвам все пак!
Дали не мога да разпратя калеми на желаещите, когато отида да си режа и аз? Само да се науча как точно да ги отрежа. Четох, че във влажен пясък могат да се съхранят, значи ще да може и да пътуват така? 
! Туряй и мен в списъка! Аз имам една дивачка и съм я накичила с различни сортове. Имам комшия, който има много хубава стара ябълка при нас и викат Карастоянака. Всяка година му взимам калемче, ама той ми дава едни хилалви, пък и аз сигурно съм толкова специалистка де и не ми се хваща. На другия клон съм взела от другия комшия Циганка и вече ще ражда. На третия клон ще сложа от твойта Красавица!