Математически турнири - 12

• 70 881
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
И аз утре ще водя сина ми на математическото състезание. Той е в първи клас. Казаха ни, че трябва да отидем в Частна математическа гимназия, тази на Руски паметник, срещу МВР- болница.
Има ли и други, разпределени там?
Успех на всички дечица  Hug

# 241
Успех на всички дечица утре!

# 242
mst, страхотен резултат! Особено на Салабашев! Поздравления!

А някой успя ли да пребори максималния резултат в 5 клас? Дидева предрече, че са постижими 60 т. и в 5 клас, но досега май не съм видяла някой да го е постигнал. Днес забравих да питам в ПЧМГ колко е най-високият. Някой знае ли? Интересно е и какво е положението в 107-мо в 5 клас?
Синът ми е с 51 т.

Иначе от нашето училище детенце от 3 клас е с 60 т. Много съм горда с нея! Simple Smile

# 243
  • Sofiа
Мъжът ми е записал малкия за КМС в 119 миналата седмица, но не са му дали нито бележка с входящ номер, нито квитанция за платена такса. Такава ли е обичайната практика newsm78
А можете ли да ми кажете утре как да се ориентирам в 119 как да разбера в коя стая трябва да заведа детето?

# 244
  • София
Валери виж на стр. на 119 http://www.119sou.com/, 4-то по ред актуално събитие разперделение на децата и ще видиш първолаците къде са -номера на стаи - по азбучен ред.

А трябва ли ученическа карта или друг документ за легитимация, поемат ли ги, докъде влиза родителя?

# 245
  • Sofia
Дали имаме шанс да се запишем за участие утре преди самото състезание?

# 246
  • Sofiа
Валери виж на стр. на 119 http://www.119sou.com/, 4-то по ред актуално събитие разперделение на децата и ще видиш първолаците къде са -номера на стаи - по азбучен ред.
А трябва ли ученическа карта или друг документ за легитимация, поемат ли ги, докъде влиза родителя?
Супер! Много ти благодаря  bouquet

# 247
  • у дома

В София-не,в Перник може би...

# 248

Ние учим в 125-то. На част от децата, които учат там са им казали да се явят за КМС в ЕСПА. Предполагам, че само деца учещи в 125-то са преразпределени в ЕСПА(както беше за ЧХ и децата от СМГ), защото децата от другите у-ща няма да могат да бъдат информирани своевременно.

Уф, за кой клас се отнася това? Никъде няма изнесени списъци, защо така?

Шести със сигурност, за другите не знам.

Благодаря! Аз звънях ли звънях днес. И никой не успя да ми каже кои класове, къде ще бъдат разпределени.
От 125-то си измиха ръцете, че не било тяхна работа, да си търся секция "Изток". Питах поне кои класове ще са при тях, ей така, за ориентир- пак нищо.
От ЕСПА казаха, че не знаят имената на участващите и предполагат, че децата, които са разпределени при тях, са уведомени лично...
От 119-то поне са си направили труда да дадат разпределение.

# 249
  • Sofia

В София-не,в Перник може би...
Благодаря!  Sad

# 250

Ние учим в 125-то. На част от децата, които учат там са им казали да се явят за КМС в ЕСПА. Предполагам, че само деца учещи в 125-то са преразпределени в ЕСПА(както беше за ЧХ и децата от СМГ), защото децата от другите у-ща няма да могат да бъдат информирани своевременно.

Уф, за кой клас се отнася това? Никъде няма изнесени списъци, защо така?

Шести със сигурност, за другите не знам.

Благодаря! Аз звънях ли звънях днес. И никой не успя да ми каже кои класове, къде ще бъдат разпределени.
От 125-то си измиха ръцете, че не било тяхна работа, да си търся секция "Изток". Питах поне кои класове ще са при тях, ей така, за ориентир- пак нищо.
От ЕСПА казаха, че не знаят имената на участващите и предполагат, че децата, които са разпределени при тях, са уведомени лично...
От 119-то поне са си направили труда да дадат разпределение.

Ние сме в 5 клас. В ЕСПА сме.

# 251
Благодаря!

Ясно. Утре ще се ходи рано-рано за да се гледат списъци и да се търси къде сме.

tanbul, вие как разбрахте, на детето лично ли са му казали и кой?

# 252
Никой ли не е снимал резултатите от И.Салабашев в 107-мо?
По черновата на синът ми излиза, че трябва да има 57т, но все пак не съм сигурна дали е пренесъл вярно и ми се иска да знам официален резултат.

КМС уж е по-лесно от Салабашев, а вчера като реша у дома сгреши цели 3 задачи.

# 253
Кой е организатор на Коледното матем. състезание? Може да е обсъждано, но не мога да изчета всичко. Дъщеря ми беше разпределена в 119то у-ще. Отидохме по-рано за да може детето спокойно да се настани. Оказа се че не е в основната сграда а в допълнителен корпус към  у-щето. Никой не беше благоволил да напише номерата на стаите, нямаше квестори. Лутахме се между сградите родители и деца. Освен това този допълнителен корпус не е отоплен. Когато помолих директора да включат отоплението в сградата той ми отговори че там отопление няма. Искам да подам жалба за лоша организация. Възмутена съм.

# 254
Не зная на място как е било, но разпределение по сгради и стаи има на сайта на 119 от 2 дни.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт