Математически турнири - 12

• 70 640
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
А прави ли ви впечатление,че в София няма един първолак с пълен брой точки 100,а в другите градове като Русе и Ловеч да речем имаше? Simple Smile
И във втори е така.

А на какво се дължи,а? Rolling Eyes Сигурно на забързания начин на живот в Столицата може би! LaughingИ В Пловдив също няма макс резултат.
Ами много сме умни  Русенци Laughing. Наистина изведнъж изскочиха много силни випуски - 1-5клас. при нас.
Само СМГ от цялата страна ли са отделно. Много странно. Аз се опитвам да сравня резултатите за да си направя равносметка моето накъде е, но без СМГ ми е трудно. Иначе тя има 45т. - взели са и 3 - неразбрах защо, но и тя не искаше да ходя да проверявам (въпреки, че аз исках). Нямало значение, нали тя си знаела какво е решила - не беше особено доволна от себе си.

# 586
  • Бургас
някой да знае на коя дата ше се проведе олимпиадата в Бургас

# 587
# 588
  • Варна

Варна на опашката пак с резултатите. Crazy

абсолютно - обявили са си 15.12 и си празнуват, ли празнуват хората - току виж някой хвърли едно око на форума, та поне се засрамят - ама едва ли

# 589
  • Варна
Дидева развесели ме с това Кюстендилско класиране - там до 20 точки награждават - дори и първото място да е с 50 т.  Laughing

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 13:56 от палечко

# 590
  • София
Браво на 4-токласниците от Кюстендил - от 70 явили се има 4 максимални резултати, докато в София от 300 явили се деца само 5.

# 591
здравейте, някой може ли да ми обясни на какъв принцип решават колко точки да дадат за последната задача от КМС. Както писах по-рано децата от 3 клас не боравят с X и Y, и едва ли ще са решили задачата точно както е посочено в решението. Дъщеря ми е решила всички задачи (без онази обърканата 9 с електронния часовник), но за 10 са и дали само 9 точки. Разбира се, че ще отида да и видя работата и да попитам защо са и оценили така решенията. Има ли някой опит в подобна ситуация и до какви резултати е довело оспорването на оценяването

# 592
Резултати КМС Бургас http://brmiladinovi.eu/. Моята дъщеря е втора Laughing

# 593
Според мен децата са насочени какво да гледат в задачките. Joy

И като "подкрепа" на Деска, да кажа, че синът ми тази година, поради заети места в 119 и 125 училище, се яви (с още няколко деца) в ЕСПА...

Телефоните на децата не бяха изключени, както на предишни състезания в 119 и 125, излизаха от стаята без квестор/ учител и посещаваха тоалетните, където някои разговаряха с родителите си (най-вероятно) и коментираха задачите...
Като включа и занижените резултати на дечицата, които не плащат/ учат в ЕСПА - всичко е ясно...

Добре, че Дани е 2-класник и не разбира за какви "шашми" става въпрос, че да се демотивира детето Simple Smile
Честито както на победителите, така и на всички явили се деца!   bouquet

Извинявам се, че се вмъкнах така в темата ви... макар, че не съм писала тук, чета ви вече 2-ра година  Heart Eyes

# 594
КМС - резултати Смолян

Извинявам се, че се вмъкнах така в темата ви... макар, че не съм писала тук, чета ви вече 2-ра година  Heart Eyes
Тя, темата, е на всички ни.  Grinning Добре дошла!

# 595
  • Варна
ехееее първият  макс резултат за трети клас 60 т. вече е факт - в Бургас - браво на детенце

# 596
  • София
Здравейте, да се запиша и аз при вас, за да си "сверявам часовника"
Синът ми е 1 клас, КМС му беше първото състезание в живота. Пратих го без някаква подготовка, да видя има ли място сред по-математически насочените деца. Той, обаче, се шашнал там от куп не-състезателни "елементи" - примерно ръкописно или печатно да си напише името  Crazy с раздадените им химикалки ли да пише, или с молива, който си носи  ooooh! и такива подобни. Както и да е, изкарал е 75т. за мен задоволително, въпреки, че тайно очаквах повечко от него.
Преброил е квадрата за правоъгълник, но упорито твърдеше, че носа на роботчето е морков  ooooh! и не се предаде, не бил триъгълник. Отделно минусите между вертикалните редове на последната задача не ги е отчел.
Чудя се дали да ходя да видя работата му, по-скоро май няма смисъл. Каквото е решил-такова, какво ще променя.
Надявам се, че за в бъдеще ще се хвалим с по-добри резултати  Hug

# 597
здравейте, някой може ли да ми обясни на какъв принцип решават колко точки да дадат за последната задача от КМС. Както писах по-рано децата от 3 клас не боравят с X и Y, и едва ли ще са решили задачата точно както е посочено в решението. Дъщеря ми е решила всички задачи (без онази обърканата 9 с електронния часовник), но за 10 са и дали само 9 точки. Разбира се, че ще отида да и видя работата и да попитам защо са и оценили така решенията. Има ли някой опит в подобна ситуация и до какви резултати е довело оспорването на оценяването

На вас пак много са ви дали, на нас 9 са ни взели, само 6 е получил за 10-та. Останалите задачи са ни верни, без 9-та, разбира се. А човекът каза, че поне 6-7 реда решение е писал, друг е въпроса какво са разбрали от краснописа му  Mr. Green И аз се изкушавам да отида да проверя какво са оценявали, но ми е малко далечко 125-то, а и все пак по брой решени задачи сме се справили като първия в списъка, това е по-важно за мен. Да не бъдем максималисти. Похвалих го детето, много съм доволна от него.

# 598
  • София
Аз пък да се оплача, че моето дете го няма в списъка с резултатите Rolling Eyes
Да се е случвало на някой?

# 599
a някои знае ли в ямбол дали са излезли резултатите

Общи условия

Активация на акаунт