С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 887
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ви, момичета за поздравленията за Андрей:) Да ми е жив и здрав!
Пуснах го днес на градина да празнуват там, а и госпожите от вчера си правят устата за почерпка:))В това прекрасно време ми е малко съвестно да го затварям в градината.
Относно кухните- никак не смятам, че е женски подарък. Много момченца обичат да готвят.
Аз съм му купила за Коледа един паркинг+гараж на 3 нива с 6 колички комплект и един конструктор сафари  с елементи животни да си подрежда и едно интерактивно куче от нашите. А детето искало китара- сега се чудя да търся ли китара или не:))

# 151
  • Ловеч
Честит Имен ден на АНДИ-здравичък и всел !
Още чакам потвърждение за подарък Crossing Armsднес такова ,утре друго.
Гледам -тортената сме подхванали Laughing ,аз с моделирането съм на ти  и като нищо ще взема да се впусна в тортоправене,само да не ме мързи толкова ooooh!Нещо се нося по течението....
Банкетче има на 21 -обаче без мен,както знаете вече нещо съм без цел и посока и трудно се лакирам hahahaОбщо взето -щом нещо  ме натоварва ,значи мога да си го спестя.
Аууу, какъв оптимизъм струи от мен ,май имам нужда от розово хапче  newsm78
Много ми здраве и на вас също отивам да пийна кафе bowuu

# 152
  • Ловеч
Хайде и аз малко фук- фук.Тази хубост ми я подари сестра ми и няма нужда от розови хапчета за сега  Wink

# 153
Тобито, какъв даскал си ти... Напред с технологиите, не мислиш за пенсия,...  Laughing Честито! Simple Smile

Бейбиблу, честит имен ден на Андрей! Жив и здрав да е!

# 154
  • София
Пак аз. Да ви кажа наздраве още от сега, че като започнете вечерното пиене, аз няма да съм на линия Mr. Green. Кой каквото обича....
Бейби- Честит имен ден на Андрей и тук, жив и здрав да ви е, да расте усмихнат, щастлив и палав Heart Eyes
Тоби- аз не съм се лакирала от сто години, не смогвам и до това да стигна Embarassed. Честит подарък, да ис го ползваш със здраве и да му се радваш Hug
Сиси- хехе, радвам се, че ти дадох идея за подарък Hug И аз мисля, че няма лошо, че иска да ис играе с кухня Кало, на ЙоЙо пък, майка ми й подари последния път червена количка и сега я бута насам- натам из вкъщи, точно това й беше мотива- нищо, че е момиченце, нека да има да си играе и с колички Grinning

# 155
Честит имен ден на Андрей! Много да е здрав и много жизнен!

За торта не съм мислила, но поръчката е за Спайдърмен   Crazy. За подарък - ще видим - аз искам кухня, а баща му трактор  ooooh!.

Днес сутринта Марти получи бъбречна криза  Cry .... Има песъчинки в урината и ми е толкова гадно .... Изследванията са наред, само дрезгавия глас продължава  ooooh! .... Мъжът ми ще го гледа 3 дни в къщи.

Аз на нашия банкет се оказах без да съм искала. Когато питаха за желания за меню и място, нищо не отговорих и шефката един ден ме пита: "Свинско или пилешко?", направо  Shocked, и смотолевих, че искам свинско  ooooh! и така и аз съм в списъка. Ще ходим пак в един ресторант дето последните 3 години ходим, по пътя към Златни, сякаш няма ресторанти в града, амам днес даже си платих и куверта, щом ще ходя  Mr. Green.  Тоалет, прическа, нищо не ме интересува в момента.

# 156
  • Варна
Бързо да се оправя Марти!!! В тази връзка...Ели беше дори на градина днес - това беше с Т, една вечер, ама вчера мярнах последните два кътника да и растат, тя досега Т от зъби не е вдигала, ама...

Приспиват се с баща си...а аз отивам едно винце да си сипя....

Сиси, припомни ми колко много ми се спеше втория и третия месец...Simple Smile Я, разкажи, търсила ли си вече доктор, навит за естествено, след секциото? Много ми е интересно и много се надявам да ти сбъдне желанието... Hug

Много сериозно наближават РДтата на децата. Дано да имам време за торта - на Ели се пада неделя и в понеделник мисля да празнуват в ДГ....дано е здрава само!

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 20:11 от Мим

# 157
Честит имен ден на Андрей!!! Да е жив и здрав!!!
Елена  Hug Hug Hug Баси гадното това с бъбреците и е много болезнено... Дано бързо му минава на детенце  Praynig
Тобито честит ти подарък - със здраве да си го ползваш  Hug
На мен май Троянския купон ми се разминава, май  Whistling Милото се е разсополевило много яко, Делян и той пуска по една - две бистри капчици, ама при него си е така  ooooh! Аман вече  #Cussing out Нервите ме тресат супер здраво, като някой кихне или се изкалшя покрай мен ми идва да го пребия с камъни  Crazy
И ме е гепила някаква депресия - нищо не ми се прави, никъде не ми се ходи, ако мога да си стоя само и да гледам в една точка, ще съм най-добре  Whistling Не мога да се трая вече... А не, че не се старая, влагам всичката си енергия и воля да се държа нормално, но го правя насилствено. Ей на - днес украсявахме елхата, преди толкова обичах, сега се насилих за Делян да го правя. Той се радваше, скачаше около мене, а на мен ръцете ми треперят от нерви, щото грам, ама грам не ми се занимава с украси. Абе с нищо не ми се занимава  Sick
Май ми е малко пиенето  newsm78
Наздраве!!!

# 158
Честит имен ден на Андрей, да е здрав и прекрасен...и много щастлив Simple SmileSimple SmileSimple Smile

На Марти бързо оздравяване...как така камъни в бъбреците...милото...хора изумяват ме нашите деца кви неща си лепват...милите ни...

Бубссс и у вас всички бързо да се оправяте...

Тобито твоята сестра, като моя брат...все така да са ни...

а като си говорите за момчешки и момичешки играчки...катерина има една огромна кутия с колички, всичките от Колите и една кутия пълна в инструмени, поне три комплекта...аз и баща и въобще не делим играчките на мъжки и женски...много ми е тъпо...сега едно приятелче на катерина иска ютия, баща му не дава...а у нас, само коко глади, колкото и рядко да е...аз ютия да си призная не съм хващала от лятото...

аз пък днес правих коленди играчки от солено тесто...по-късно и снимков материал...и чакам коко да си дойде в петък и да украсяваме елхите...

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 01:23 от lorini

# 159
  • Пловдив
Здравейте!

Запис..............да не ме забравите  Wink

Все се каня да пиша и все не ми стига времето.Обаче чета редовно и винаги съм съпричастна с радостите и скърбите във форума.
Усмихнатото Сиси-много се радвам за теб!Лека бременност и здраво и кротко бебче на финала!

# 160
Lorini,  аз също не деля играчките и игрите на момчешки и момичешки, но от градината Виктор прихвана подобни класификации. Например до скоро не го е бъркало дали играе с момче или момиче, с момичешки играчки, розови неща и други. Сега сам казва "това е за момичета!" и толкова. Все пак ако му е интересно нещо не отказва, но искам да ти кажа, че вечесе усеща влиянието от другите, на които пък е насадено явно че някои неща са само за момичета и обратното.

Kali-m-g, как сте? Драсвай по 2-3 реда. Спесри малко четенето, а наблегни на писането  Wink

Бубе, я се мятайте на колата и в Троян. По-здрави със стоене вкъщи и нервиране няма да станете. Ще видиш дори след една освежаваща почивка как всички ще са по-щастливи и здрави.

Пък вие какво ме хванахте да ви ТЕС-ам всичките. Я се хванете и сами си действайте, ааамахааа  Laughing

# 161
Леле, бъбречна криза ми звучи много болезнено и сериозно, горкото Марти! Бързо да се оправя!
Тоби, честита придобивка! Много готин подарък!
Бубс, добре ще ти се отрази, ако разнообразиш с един купон...
Лорини, майстор си на красотички:) Аз също не деля играчки на женски и мъжки- те са деца и  всичко им е интересно и искат да пробват!
Аз мисля уикенда да украсяваме елха, но се чудя още дали да не я направя само с гирлянди, без чупливи играчки, че не знам колко дълго ще оцелее.
Днес пак е чудесен ден за разходки и ще се възползвам! Днес ще правим и прощъпулник на дребчо!

# 162
  • София

Бубе, я се мятайте на колата и в Троян. По-здрави със стоене вкъщи и нервиране няма да станете. Ще видиш дори след една освежаваща почивка как всички ще са по-щастливи и здрави.

Взе ми приказките от клавиатурата Mr. Green А Комшу, треперенето и депресията ми "приличва", както казва Хриси , че е от недостатъчен прием на алкохол...МъжО в събота е нощна. Официално те каня да те лекувам Mr. Green Той завалията се засили днес на работа и се върна - объркал графика...и моя график, че за утрешния банкет не съм му казвала че ще ходя със сигурност EmbarassedКва съм хаймана значи...
Ели, от сега ли почнахте с пясъците Sad Бързо да се оправя Марти Hug

И накрая на мама чудоВищата

Не се учудвайте на неестествените пози - фотографа се принуди да направи монтаж след 20 неефективни пози. Та така изглеждат на календара Simple Smile

# 163
Момичета, почерпете се за здравето на нашето пораснало слънчице Николайчо. Днес той става на 1 годинка, да ни е жив и здрав и много щастлив  Hug

Честит имен ден на Андрей, да ви е жив и здрав, Ники  Hug  bouquet

# 164
  • Русе
Честита първа годинка на Ники! Да расте здрав и безгрижен!
Елена, имала съм бъбречна криза - голяма гадост. Жалко, че Марти не може да приема бира. Те сигурно са ти казали - повече течности.  Peace Дано бързо да се оправи.
Моето буха като магаре. Утре трябва да свършим АБ-то. Е, няма подобрение. Да му се невиди, както казва Ико. Много ме е страх..
Хайде всичките болни да оздравяват!
И аз не деля играчките по пол. И Ралче, абсолютно същата кухня купихме на Кари миналата година. Още си играе с нея - за мен това е най-сполучливата играчка до сега. Взехме я от Хиполенда за 60лв.
Хайде, че обедната свърши...

Общи условия

Активация на акаунт