С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 892
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Ели, честит РД на Ники! Жив и здрав да е и щастливо детство! Кога мина 1 година  Whistling

Елена  Hug Да минава лошото при вас.

А за подарък да ви питам някой да е разглеждал детските лаптопи да каже стават ли за нещо? Много ли са.... хммм... смотани Simple Smile Или пък твърде сложни за не много напред с материала? Ама пък с това малко екранче и то не тъч скрийн ... не знам дали ще събуди интерес  hahaha
Иначе Виктор днес ме изуми. На Angry Birds минава първите лесните нива без проблем  ooooh! Има едно коте Talking Tom и все ме кара да си говорели с котето, да го галел...Та затова не знам този лаптоп дали би бил интересен.

# 166
Благодаря ви момичета за подкрепата. Всъщност това е наличие на кристали в урината, които са много болезнени. Има индикации за бъбречни проблеми от 8 месечен ... За сега е по-добре, но има ужасна свиреща кашлица от снощи  ooooh! - педи днес каза, че няма червено гърло,нито чува хрипове, а аз усещам храчки когато диша  ooooh!. Спрях климатика - Люби не знам как се отплявате,ама климатика е гадост. Може и от климатик да кашля Люби.Пак почнах Ксизал.  Tired

Няма по-тъпа играчка от детски лап топ. Миналата година само си дадохме парите - пълен боклук. На тази възраст не могат точно да играят с нея, а и без друго истинския компютър е много по-добре. Кокос, не купуивай е моят съвет.

# 167
  • София
Днес моето не е спало през деня и е киселааа, а аз съм уморена /с две поредни седмици, които ще ми се съберат със 6 работни дни/ и искам просто да си почивам, мислех малко да потренирам, порсто ей така за отмора, а тя само ходи след мен и мрънка Tired
Оплаках се, сега да кажа- Наздраве Mr. Green
Ели- Честит рожден ден на Ники и тук- да ви е здравичък, щастлив, палав и да има прекрасно детство, да ви радва и занапред и да расте дете, обичано и радостно  bouquet Hug Heart Eyes
Елена- нали майка ми скоро точно заради това беше в болница и викаше, че болките са невероятни, а си представям какво му е на Марти, искреин пожелания за бързо оправяне Praynig Hug
Кали-м-г- радвам се, че се обаждаш, как е твоята принцеса Hug
Люби- затвърди ми мнението окончателно за подаръка, след като и вие сте доволни с Кари, дано тя от утре да се подобрява Hug
Дони- прекрасни са снимките за календара Hug
Лорини- прекрасни са играчките, които си измаисторила  bouquet
Бубсче- и аз мисля, че ако отидете до Троян, ще ти се отрази добре Peace

# 168
Ели - честит ти рожденик! Да е усмихнато и позитивно човече със щастливи родители и кака! Всичко най! Ама аз помня рожденика ти, защото изненада и моят Никола е рожденик. Става на 6!!! Сътворихме с баща му поредната "пластелинова" торта.

Кокос - лаптпоите са мегаглупост. Освен, ако твоето дете не е по-различно от общата маса. Никола го получи мин. година, демек беше на 5 и изобщо не успяваше да "играе" с него. Образователен е по някакъв супер специфичен начин, следвайки заложени разни условия вътре. Дори и на 5 го използваше като музикална играчка, а аз и до момента не успявам да схвана как точно да му обясня какво да направи. Уж не съм с по-ниско от средното IQ, па знам ли... Thinking

Елена - ужасна свиреща кашлица може да е ларингит. Матей е склонен към пустия ларингит. Гадост е голяма. Мога да дам някои идеи, но не съм мед лице и не знам дали наистина е ларингит. Звучи като кучешки лай или магарешки звук. При всички положения, каквато и да е кашлицата, инхалации няма да навредят. Или с инхалатор или просто над котлона с гореща пара, НО много внимателно. По-безопасно е яко пара в банята и да диша изпаренията. Абе за кашлица роман мога да напиша.  Sad
Хайиде лека ии наздраве и за моя Никола!

# 169
  • Русе
Ку-кууу!
Всъщност сме на ТЕЦ, но в хола пускаме климатик. Не знам и аз вече. Със сигурност мисля да извикаме някой да го профилактира, че от година- две не сме предприемали нищо по въпроса. Знам, че Бубс писа по-рано по въпроса, но някакси не смея аз да бърничкам да го чистя. Ще потърся профи.
Ланг, честит рожденик! Жив и здрав да ти е! Много ви се кефя на пластелиновите торти. Някой ден може да се реша и аз - по принцип ме влече кулинарията.
И последно: Една приятелка подари лятото детски лаптоп на Карито - беше решила да се поразчисти от играчки ( тя има момче на 6). Игра 2-3 пъти с него и това е. Той е на английски - има разни функции за спелуване, поправяне на сгрешена дума, отгатване на буква в дадена дума и т.н. Кокосче, и според мен не е добра идея, но ти си знаеш,де. Аз пък загледах Мики разказвачът на приказки, но по скоро не съм склонна да дам 100лв. за подобно нещо. Ако ще дам такава сума ще е за дървена къща за кукли..Има една тема във форума за коледните подаръци от Грозното пате. Там го обсъждаха този разказвач и освен, че у повечето деца не предизвиква интерес, ами и яде батерии като лудо. Олях се май за тези подаръци. На нас само микрофонът ни е сигурен ( много се кефи и имитира микрофон с дистанционното, парфюма на баба си и т.н.

Спряла съм се на този:
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.8100

А пък като казах парфюм - чакам Белгийския Дядо Коледа да ми донесе едно парфюмче:
http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/kenzo-l-eau-par-wild-for-women-g-1.php
Една колежка се връща утре от Белгийско, та за това.
Хайде лека и наздраве!

# 170
  • Ловеч
Наздраве Дами !
Честит рожден ден на Ники и Никола много здравички и щастливи!
Може да не съм лакирана ,но се подстригах.Въведох ред,въпреки ,че съм над нещата и започнах да си записвам какво да свърша,ако някой ми надникне в учителският бележник ще падне от смях Mr. Green Пример:"4бр големи и 8 малки копчета "-за едно сако което стои два месеца без копчета  Whistling
Мики  -купихме за 2РД на Ико,жив и здрав и работи-като има батерии разбира се.Лаптоп също но, нашият по-хубав и неговият е в забвение.
Аз уж не искам подарък от Дядо К. обаче все шевна машина ми се върти в главата Rolling Eyes, ама и без нея ще ме бива.
Отивам да пусна една пералня ,че у нас с тази работа съм като на хотел-само ям и спя .

# 171
Отказахте ме от лаптоп  Mr. Green И без това ми се виждаше глупост, ама и аз вече се чудя с какво още да си напълним къщата  hahaha Щом нашия комп няма да бъде оставен на мира, следователно не ми е оферта купуването на подобно чудо   Crossing Arms
Накрая ще му купя една кола за по 1-2 лв (поредната) и ще е щастлив Simple Smile

# 172
  • Варна
Нямате изчитане....

Да са ни живи и здрави Ники и Никола!!! Много безгрижно детство им желая!

Лаптоп преди два часа гледах в Джъмбо! На Фишер прайс, на бг - много ми допадна, ама вие ме разубедихте... Иначе за тематичните момичешки/момчешки подаръци....ами Елия преди малко се сдоби с кутия с инструменти...и е хипер щастлива!

Тобито много ме разсмя с тези копчета Joy Ай, дзън!

# 173
Ееееели, каква 1 годинка бре, ти вчера роди!
Хайде честит рожден ден на младежа. Жив и здрав да е!!!

Как си минава времето...
Децата растат, ние остаряваме...
Единствената ми утеха в такива моменти е, че колко му е, 1 година..., нищо време. Толкова ни остава до края на ипотеката! Оллле! Наздраве по този повод. Аз уж пия рядко, но ми се намира едно пинотажче и едно синьо сиренце та ще взема да си сипя. И без това Ани ми е вдигнала кръвното и трябва да се успокоявам някак.  Whistling

Тази вечер бяха с брат си на  запалването на елхата в София та нашата кипра е  заснета и излъчена в репортажа по темата в централната емисия на БТВ на раменете на дядо си. Аз тогава го играх маршрутка и съм го пропуснала, а тези нашите бастуни още не са качили емисията на сайата. сега чакам късна да си видя джеремето.

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 21:51 от доня КОПРИВА

# 174
честит празник на два боря Никите...да са здрави, весели, засмени и със бузки румени...палави, щастливи и заобиколени със неща красиви...

в един чат се вкарахме във рими, та още ме държи...като почне човек и го държи после...

исках много неща да пиша, ама вече забравих какво..по-късно ще се включа пак...

# 175
Аз днес реших да му отпуснем края с Делянски - както ние си знаем - с шопиииииииинг  Mr. Green Ходихме до Джъмбо  bowuu То вярно нищо от това дето купихме не остана за РД-та и Коледа, щото отворихме всичко веднага като се прибрахме, ама поне се накефихме.
Иначе лаптопите са ужасно тъпи  Rolling Eyes Имаме два  Rolling Eyes Мики Мауса и той е глуповатичък и дразнещ - хеле бързо му свършват батериите и от лятото насам не съм слагала други  Whistling
А кухнята и мен ме изкушава  Rolling Eyes
Люби за климатиците не се подвеждай по специалисти  Naughty Ако искаш ми пиши на лични да ти кажа как се прави, че те само претупват  Whistling Профилактика - само ако е в гаранция, иначе никаква не я вършат. Последните почистиха само външните тела с някаква пароструйка  Shocked Ми аз това го правя като обледят с лИген гореща водя бря - за без пари  ooooh! А за филтрите е просто задължително - отваря се капака вадят се и се мият!!! На две седмици макс!!! Аз и в работата им зачистих климатиците, че и там една профилактика удрят... Как не се сетих да им взема по някой лев  Mr. Green Ама там е кофтажно щото са много на високо, та върху бюро, после върху него стол и аз най отгоре с токовете, щот иначе не достигам  Joy
За утре стискайте палци, че сме на преглед при прехвалено светило в УНГ - областта. Иначе Делянски след спирането на втория антибиотик, се държи точно както и при спирането на първия  - сополките пак тръгнаха, зачерви очите и киха зверски  Whistling 99.9 % е алергия според мен и само го тровихме с тия антибиотици, ама утре се надявам да се изяснят нещата.
Стискайте палци  Praynig 
Наздраве!!!

# 176
Честит рожден ден на Ники и Никола! Да са живи и здрави, много щастливи! Да слушат майките си и майките им да слушат тях!    bouquet

Елена, бързо да се оправя Марти! Аз пак ще пея за инхалациите.  Hug
Бубс, айде стискаме палци да излезе читав този доктор!  Алергия лесно се диагностицира с пълна кръвна картина с диференциално броене. Няма да се даваш на депресията, ей! Пиши тук по-често да ти олеква!  Hug
Тобито, още ли не си се лакирала?  Laughing Айде честита прическа. Твоят телефон е близнак на моя розовелник. Честит да ти е и със здраве да си го ползваш!  Hug
Ралче, по- ведро го давай, бе душа!  Hug Ние с Ивайла сме дупе и гащи, ляга си и става с мен, а бабите ги е виждала 20тина дни през живота си, та повярвай ми, знам за каво говориш.  Laughing
Лорини, нищо не съм видяла от твоите тестени творения, знаеш, че си падам по такива неща! Идеята е жестока, ама ще я ползвам някоя друга година, че сега нямам време. Полимерната глина много ме заинтересува, наистина стават страхотни неща с нея. Аз пък си направих фенер за стена от най-прост буркан от лютеница, ей го, на: http://media.snimka.bg/9739/025732899.jpg
Дони, много са ти юбави чудовищата!  Heart Eyes
Любито, много ми харесва идеята за къщата за кукли!  Hug Hug Но е обемиста, а ние се местим често и тя трябва да се пренася... Трябва да помисля сериозно.

Нищо не знам за подаръци, нямам си никаква представа какво и на кого. Свекърите идват след две седмици и за тях трябва да мисля подаръци Не сме украсили още, но пък и не бързам чак толкова, че с елхата ще се прескачаме само.
Баткото изкара вирусна бронхопневмония. Лекуваха го без антибиотик, само с две помпички: салбутамол и един кортикостероид и се оправя. Доволна съм за сега от докторката ни - много внимателна жена.
Записах Ивайла на детска градина. Не знам обаче кога ще тръгне. Трябва да се вади един документ, според който спрямо доходите се определя големината на таксата за детската градина, а той става за няколко месеца. Иначе на нея й хареса градината, на мен не чак толкова, но е най- близката и учителките изглеждат внимателни. Седмица-две, докато свикне ще бъде с мен.
И при нас няма деление на играчките. Всички съкровища от стаята на баткото се носят в хола и се обсебват. Днес му беше взела китарата. Въобще, каквото си намери, нейно си е.  Mr. Green

# 177
Малееееееееее, каква съм патка заспала  ooooh! ooooh! ooooh!
Зло да ги забрави Ники и Никола  Hug
Да са живи и здрави  Hug От все сърце им желая най-прекрасното детство  Hug Hug Hug
П.П. Ягодке, държа се! Ама на моменти ми е едно пусто и празно...

# 178
Lang, хайде честит 6-ти рожден ден на Никола. Жив и здрав и умерено послушен!

Аз нещо се включвам на час по лъжичка... бавно стоплям тази вечер, да видите как ми действа пиенИЕто на мен #Crazy

# 179
  • Варна
Добро утро от мен в обичания петъчен ден!

Сватя, пожелавам ти всичко да мине по най-добрия начин днес!!!

Оставям ви, отивам да водя Ели на градина, а аз да се замъкна на работа...

Общи условия

Активация на акаунт