Благодаря ви за подкрепата
И аз искрено се надявам вече нещата да тръгнат на добре
Аз днес на работа, сутринта се събудих със зверски главобол, явно от напрежението; умората и недоспиването, ама пих два Беналгина и сега малко ми просветна
. Иначе да чукна на дърво, ЙоЙо засега е добре, дано да си остане така
. Нещо започна много трудно да заспива вечер- четем приказка, иска водичка, мамо- гуш, мамо, това, мамо, онова и така минава едни час докато се унесе.Бубс- оффф, много му се насъбра на Дели
, дано бързо да се оправи и да няма вече АБ и болести
, и аз съм съгласна с момичетата, че можеш да опиташ и някакви бабини рецепти- да подпомогнат антибиотика и възтановяването.Елена- радвам се, че се е опавил от бъбречната криза и дано бързо да се махат и сополите

Мим- абе ЙоЙо не ходи на градина, ама и при нея, през седмицата с баща си /нали все още не ходи на работа
/ и баба си слуша, а през почивните дни, когато и аз съм там, се лигави повече Бръм- радвам се, че се разписваш
, съжалявам, че се е наложило да влезете в болница, какво се е случило
, искрени пожелания от мен за скорошно оздравяване и изписване!Лорини- то аз за големите съм чувала- 40 дни преди рожденния ден, че има дупка, може да важи и за дечицата, знам ли. На теб много ти се радвам, като пишеш, един такъв позитивизъм винаги лъха от постовете ти

От вчера ни смениха имуностимулатора с имуномодулатор
Хипер скъп, като чета мнения за него, май и доста ефективен. Дано има някаква полза
Ще си постои у дома дребния да позакрепи и тогава на градина...
Аз само стоя до Делян и му дудна на главата "Сега маменце гнойно отитче да завъдиш и на двете уши, после и гнойна ангинка за разкош". Щот ми е супер кеф да си кибича вкъщи и да го гледам болен

-Какво и трябва на една жена??? -нова рокля ,парфюмче ,хубаво бельо и още десетина глезотийки
С кеф да се киприш и да се чувстваш най- прекрасната и желана жена и ... много с..с ти желая с този прекрасен тоалет 
И то от нормален магазин с мерене в пробна! Такова нещо отдавна не си бях купувала
и започвам да мърморя на Иво - пак си си сложил оборотни пари ей така и дрън-дрън.Той обаче ми казва че нищо не е слагал.В това време ги броя 260 лв щях да умра .Решавам да ходя да ги върна ,а Иво ми казва :Да бе и колегите там веднага ще си ги поделят и се отказах.