С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 912
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро, момичета
Благодаря ви за подкрепата Hug И аз искрено се надявам вече нещата да тръгнат на добре Praynig
Аз днес на работа, сутринта се събудих със зверски главобол, явно от напрежението; умората и недоспиването, ама пих два Беналгина и сега малко ми просветна Tired. Иначе да чукна на дърво, ЙоЙо засега е добре, дано да си остане така Praynig. Нещо започна много трудно да заспива вечер- четем приказка, иска водичка, мамо- гуш, мамо, това, мамо, онова и така минава едни час докато се унесе.
Бубс- оффф, много му се насъбра на Дели Hug, дано бързо да се оправи и да няма вече АБ и болести Praynig, и аз съм съгласна с момичетата, че можеш да опиташ и някакви бабини рецепти- да подпомогнат антибиотика и възтановяването.
Елена- радвам се, че се е опавил от бъбречната криза и дано бързо да се махат и сополите Hug
Мим- абе ЙоЙо не ходи на градина, ама и при нея, през седмицата с баща си /нали все още не ходи на работа Tired/ и баба си слуша, а през почивните дни, когато и аз съм там, се лигави повече Rolling Eyes
Бръм- радвам се, че се разписваш Hug, съжалявам, че се е наложило да влезете в болница, какво се е случило Hug, искрени пожелания от мен за скорошно оздравяване и изписване!
Лорини- то аз за големите съм чувала- 40 дни преди рожденния ден, че има дупка, може да важи и за дечицата, знам ли. На теб много ти се радвам, като пишеш, един такъв позитивизъм винаги лъха от постовете ти Hug

# 196
  • София
Добрютру Simple Smile
Бръмче, какво пострадахте?
Аз да ви кажа, че разболяването е и до психологическата нагласа на родителя. Нали знаете поговорката - да не ти се случва това, което майка ти ти го мисли Mr. Green Вижте зависимостта хомеопатия и намаляване на болестите - вярвам в чудесата на хомеопатията, но и някакси родителя се успокоява. Съдя по собствен опит, защото виждам промените в мен и в детето. Имаме приятели, които на всеки час мерят температура и детето на 7 години все е болно. 37 да вдигне и се изпада в паника...Де да знам де, аз съм си перде по принцип, но температура меря само, когато наистина ще ми изгори устните челото. Иначе колко е , не ме интересува. Лекувах с бабешки методи ( сега и те са ми забранени) Миналата събота Гого взе да диша тежко. На майтап му викам - ей, мама не дава да се разболяваш, че сега точно не може...Слуша детето hahaha Да не дърпям дявола де, но не са ми от болнавите децата. Ей, с нещо и аз да се похваля Mr. Green
Ели, Таис, весело довечера, ако не се включа, че като се затопли по обед и хващаме пътя с четата LaughingБолните и те да оздравяват Hug

# 197
  • Русе
Хай' наздраве! ( със Загорка, но от светлата, че тази резерва 2011 голям буламач излезе)
Да се отчета - днес си купих рокля за партито, една шапка и колежката ми е взела парфюмчето ( в понеделник ще го видя, че горката си изтървала прикачващия полет и вчера не дойде на работа) и съм мнооого доволна Simple Smile Пих и кафе с 2 колежки от университета. Само накрая Венци ми звънна, че Кари се събудила, а той щеше да излиза и включих турбото и се прибрах. Утре мислим да украсим, но първо да направим една чистка, че не върви разхвърляно с украса  #Silly
Ралче, стискам палци!
Бубс,  Hug, да се оправя вече Делян! Дано да изкарате по-добре тази нощ!
Хайде, момичета, отивам да бърша сополи и...още нещо -  за трети път днес  Whistling

# 198
Няма ли кой едно наздраве да каже ?!?
Момичета благодаря ви за подкрепата  Hug Hug Hug За пореден път  Hug
Иначе, да чукна на дърво сме добре - спа си тази нощ, яде си, няма температура, живичък е белосва  Praynig Praynig Praynig Айде дано мине без усложнения  Praynig Иначе още от първия антибиотик му давам пребиотици, пробиотици, витамини и имуностимулатори  ooooh! От вчера ни смениха имуностимулатора с имуномодулатор  Crazy Хипер скъп, като чета мнения за него, май и доста ефективен. Дано има някаква полза  Praynig
А диагнозата ни за ушите е "алергичен заден ринит"  Rolling Eyes Те поне са спокойни вече, имало още малко течност, но най-вероятно щяло да се резобрбира  Rolling Eyes
Поговорихме си с Цветан, поне до края на годината продължаваме с графика 2 на 2 седмици. Т.е. аз две вкъщи, после той  Crossing Arms Ще си постои у дома дребния да позакрепи и тогава на градина...
Аз да ви кажа, че разболяването е и до психологическата нагласа на родителя. Нали знаете поговорката - да не ти се случва това, което майка ти ти го мисли Mr. Green
Дааааааааам, хипер си права  Peace Аз само стоя до Делян и му дудна  на главата "Сега маменце гнойно отитче да завъдиш и на двете уши, после и гнойна ангинка за разкош". Щот ми е супер кеф да си кибича вкъщи и да го гледам болен  Peace
Е да, може да съм пълен паникьор, но при близо 40 градуса, с прекаран скорошен отит, минах 60 км., за да установя какъв е проблема. Вкъщи с такава температура с бабешки методи поне аз няма как да го държа, надявайки се на някакъв плацебо ефект от позитивното мислене. За мен е пълна лудост.
Лека  Hug

# 199
Добро утро.
Аз разбира се съм недоспала и с бучаща глава от снощния купон, но кой всъщност се интересува от това ooooh!. Беше весело, бяхме много хора, имаше различни номинации в категории, имаше разни игри, песни, танци..... Мда .....

Бубс, много се радвам, че Делян е добре. Важно е, че са установили и диагноза - дано е последната  Praynig. Доколкото схванах идеята на положителното мислене е, че не бива да мислиш, че детето ще се разболее, а че е здраво. Аз също не искам да има проблеми с пикочните пътища, но като мисля постоянно, че може да се прояви и предизвиквам някакси болестта /само не мога да разбера, защо това не действа като си мисля, че ще имам пари, по-хубава работа, по-голямо жилище  Mr. Green/. Всъщност, да, няма какво да ти обяснявам на теб много добре разбираш, убедена съм че правиш максималното  Hug .. нещо си загубих нишката на мисълта  Crazy. Делян ще се оправи и Марти, и всички други дечица  Praynig.

# 200
  • Ловеч
Добро утро и от мен !
У нас е забранено да се купуват лекарства инцидентно-да речем парацетамол или аналгин-ей така да има .Винаги след това някой е болен.И колкото пъти си помисля -Ей детето не е боледувало скоро -той почва да се сополиви.
Елена това с парите,работата и жилището и при мен не се получава,явно са ни много желанията  или трябва да сменим мъжете hahaha
Времето при нас е чудесно( Само да переш и простираш Mr. Green) и замислям разходка.
Хубав ден на всички Wink

# 201
  • София
Десет пъти писах и трих...и понеже съм хипер тъпа - да,  вярвам си на думите. Прочетете темите (има и доста подобни в нета), които Кокоса постна, а не само да ги подминавате със сърказам. Явно аз съм сбъркана и вината е в моя телевизор, но...
Айде останете си със здраве

# 202
абе и аз вярвам в това, че мисълта ни контролира много неща, ама вярвам че на много хора това им изглежда налудничаво, не нормално...както на моя мъж...той е хипер традиционалист...за ваксини, сиропчета, вярва на лекарите и прочие...обаче това не ми пречи аз да си вярвам...
и при мен е същото...от два месеца си повтарям как още не се е оправила, още и има нещо и така...и това не е нарочно...просто го усещам...сега вече тя се оправя и аз наистина го вярвам...обаче пак не е умишлено...

а това с парите, така е защото  не го вярваме, а само го искаме...аз ще ви кажа нещо... от малка знам, че няма да ми се налага да работя за пари...и винаги съм работила само за кеф...знам го просто...и че късмета винаги ми се включва на точното място...коко си смени работата, точно когато забременях...беше рисковано, но спечелихме...сега ми се отварят няколко възможности за раобта, която ще ми носи удоволствие и достатъчно пари...че да си покривам глезотиите...но пак казвам, вианги съм знаела, че няма да работя...

и знам, че някой ден ще имаме къща и три деца...това вече го вярвам...та идеята е на положително мислене е да го вярваш и да го визуализираш...не просто да го искаш...

# 203
И Радост се изгуби тази седмица? или аз пак съм пропуснала нещо[/color]

Ето ме, Тайсче Hug

Некакво вирусче ни гепна и сега сме в нас всички сополиви и кашлящи. Бела държа милото, но тази нощ и тя доста тежко дишаше, като стане ще се разбере.
Ноo, хубавото е, че покрай това мойто мъж си е вкъщи цял уикенд и се лекуваме дружно. Вчера изпратихме бабата към БГ, че й писна много и го ударихме на хубави филми, гушканици и лиготии. Можело, значи и с две деца, а Heart Eyes
А и като е болен човек и му е мотана главата, няма нужда от алкохол hahaha

За Нова Година изненадващо изскочи едно парти- 30-40 човека, все българи с много дечурлига, та се очертава да има веселба. По този и други поводи си правих косата онзи ден и бях на шопинг. Открих един магазин за секси белъо, в пробните на който можеш да си регулираш осветлението и да се видиш как ще ти стоят нешата на романтично осветление. Възползвах се, естествено! И се сдобих с ей това http://images.lasenza.co.uk/images/photos/superlarge/AW711_62.jpg  Яко, нали Wink

Бубс, айде да оздравява детето и стига вече болести Hug

Елена, направо се изненадах, много малък Марти за такива проблеми. Тук докторите изтъкват като първопричина недостатъчното приемане на течности.

За положителното мислене- колкото повече разсъждавам по този въпрос, толкова повече логика намирам. Не съм чела по въпроса, но по мойта логика ние сме енергия,тъй като най-малкита градивна частица на живата клетка, е енергия. Когато тази енергия трепти на положителни честоти, това прави целия организъм да трепти на тези честоти, щастливите хора са по-здрави.
Но е и напълно разбираемо, когато някой се сблъска с болести и проблеми, да не му е до това.

# 204
  • Ловеч
Ауу Радосчо ,това костюНче е Ела, вълчо изяж ме Mr. GreenДа ти  е честито!
Дони  HugЛорини  smile3501
Времето е един път! Ударихме му една хубава разходка,сега мисля да полегна.Върти ми се в главата една лятна торта с ябълки ,но не ми се чака 12 часа за да я хапна.
И като се замисля  newsm78-Какво и трябва на една жена??? -нова рокля ,парфюмче ,хубаво бельо и още десетина глезотийки  hahaha
Бързо оздравяване на всички болни !

Нещо Надето се изгуби Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 14:49 от tobito

# 205
ооо Радостче, супер е костУмчето  smile3521 С кеф да се киприш и да се чувстваш най- прекрасната и желана жена и ... много с..с ти желая с този прекрасен тоалет  smile3503

Неда, много си права за това какви и трябва на една жена.

Аз по този случай си купих рокля - такава като за сезона, плътна и толеща, но пък доста къса (каквато исках)  newsm47 И то от нормален магазин с мерене в пробна! Такова нещо отдавна не си бях купувала  Laughing Напоследък карам или от нет-а, или на око, ако нещо не е твърде скъпо, за да рискувам.

За положителното мислене го казах вече. И аз вярвам в него. Но и знам другата страна на монетата - колко е трудно да мислиш положително като ти тръгне все надолу и все накриво. Така че разбирам всички позиции и гледни точки и мога само да пратя положителна енергия на тези, които имат нужда   love001

# 206
Ще крещя вече!
Искам да се отпусна, да отида да си понакупя това онова, да не се чудя как ще купя на децата си желаните подаръци.... ще кажете "Ми давай", ми давай, но не става. Няма с какво! Писна ми да не стигат парите и да се купува най-необходимото.

Така ми действат срещите с богати приятели и хипер разглезените ми приятелки и хипер богатите им мъже!

Пфуууууууууу....

Обаче има и добра новина. Митко сглобява кухнята и съм му дала dead line до Аниния имен ден да е приключил и да се е разкарал с всичките си инструменти от там!
Ще приложа и снимков материал!

Бубс,
добре, че се оправя Делян. Много е гадно да са болни децата, особено по празници.

Аз тази работа с позитивната нагласа не я разбирам. Реалист съм. Не разчитам на късмет, а на двете си ръце. Това е.
Сигурно поради тази причина животът ми не е много лесен, но пък знам цената на всичко и мога да го оценя!

Изчезвам, че съм на работа всъщност!

# 207
аз пък на пук на целия реализъм си намерих два лева в магазина...някой си ги беше изпуснал с касовата бележка...и знам, че за някой моят късмет с намерените пари е нещастие със загубени, ама сега как да не се радвам...като малко много си намирах...даже веднъж си намерих 20лв, била съм на 5-6годинки някъде...а тогава тези пари бяха адски много...

# 208
Аз пари съм амирала...няколко пъти, но винаги са идвали в супер тежки моменти.

Единия път, спомням си, беше зима, Калоян беше бебе и ние нямахме пари за хляб дори, в буквалния смисъл на думата. Чудехме се с Митко откъде да вземем на заем за да избутаме месеца и си намерих 10 лв. замръзнали в снега, изчоплих ги подсуших ги, отидох купих продукти и ХЛЯБ и сготвих. Тогава също не бяха много пари 10 лв., но не беше като сега де. Сега ептен вече нищо не може да се купи с 10 лв.
Веднъж пак бяхме го закършили здравата и Митко намери 40 лв., радвахме им се като малки деца...

Ей ттакива...спомени разни са ме налегнали ooooh!

# 209
  • Ловеч
И аз за пари. По-миналото лято  с бебе и Иво отиваме да вечеряме.Заведението голямо и пълно .Сядаме ,хапваме ,бебе иска мляко аз ставам отварям чантата на количката ,вадя от там 100 неща -знаете как е.Решавам да прибирам цирка и на земята пари ,помислих че са паднали от мен и хоп в багажа.
На другата сутрин ,подреждам чантата и гледам доста пари  #Crazy и започвам да мърморя на Иво - пак си си сложил оборотни пари ей така  и дрън-дрън.Той обаче ми казва че нищо не е слагал.В това време ги броя 260 лв щях да умра .Решавам да ходя да ги върна ,а Иво ми казва :Да бе и колегите там веднага ще си ги поделят и се отказах.
Дрън !

Общи условия

Активация на акаунт