С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 943
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Честит празник и от мен на Анитата и техните производни! Наздраве и за моята сестричка Анна! Копривке и за твоето Ани!  Hug
"Св. Анна се смята за покровителка на брака, семейството, майчинството, закрилница на девиците, вдовиците и бременните жени."
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4374931
За хомеопатията и аз я харесвам, но тук за мое съжаление не е много популярна и нямам избор... Дано нямаме нужда по принцип от лечение.  Praynig
Хубав ден на вас, аз още се опитвам да приспя малкото бясче  Mr. Green Embarassed

# 286
  • София
Ау, аз как можах да забравя Анитата - да са живи и здрави  Hug

# 287
Здравейте,мацки!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АНИТАТА,ЖИВИ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!
Аз съм като чисто нова.Бях в много голяма дупка,но като преосмислих всичко ми стана ясно,че имам всичко,което ми е нужно и съм вери хепи от това.Имам много работа покрай приключването на годината,но скоро съм в отпуск и се надявам да ме обхване вече това коледно настроение.А кака ви ще ходи в Сапарева баня другата седмица с колегите (където и да се намира това) и смятам да избухна. Party
Чета ви всеки ден и сте ми много близки. Hug
И друго щях да пиша ама после.

# 288
  • Ловеч
Честит Имен ден на всички Анита, здрави и красиви!!!
Данинце -Сапарева баня е до Дупница - весело избухване и скоро да ни се похвалиш Hug
Кокос -дай отчет,при първият си урок взех успокоителни  и не помня как мина Mr. Green всички казаха че било супер,вторият път бях трезва ,след това вече не ми пукаше.След 3 години почивка си мислех ,че съм забравила ама не .Но е супер изморително всеки ден да го играя артистка -публиката е...
Отивам да разходя Ивко - времето е прекрасно .

# 289
Тоби, Дони, добре мина презентацията. Не се изложих толкова, колкото очаквах  Grinning А дори не бях на успокоителни и алкохола го пропусках  Laughing Ама пък си взех дозата хомеопатично сутринта, та може затова Simple Smile

Ще пиша утре пак. Тъкмо ако има снимки и ако не са мн зле на тях, да ви покажа  Laughing

# 290
  • София

Ще пиша утре пак. Тъкмо ако има снимки и ако не са мн зле на тях, да ви покажа  Laughing
Е, сега пък  Crossing Arms Как ще те бъзикаме после Blush
Аре, наздраве  Drunk

# 291
  • Варна.....
Кокос, кажи поне за какво иде реч, че пак съм пропуснала?

Честит празник на Анитата, да за живи и здрави!!

Ще ви се оплаквам, ама после. Пфууу, така ми се сговни.

# 292
Честит празник на Анитата!!!
И мен нещо не ми се пише  newsm78 От понеделник се връщам с песен на работа - не могло повече болнични на куп  Thinking Баща му излиза в отпуск следващата седмица, а до края на годината какви ще ги къдрим без болнични и отпуски не е ясно  Whistling Оф, наистина не знам  ooooh!
Тайсче сподели, бе душата  Hug Може малко да ти олекне  Hug
Лека ви  Hug

# 293
  • Варна.....
Споделям си, нали сте ми дружки  Flutter
Не мога да се оправе с Алекс. Един път не учи, по цял се мотка и гледа ТВ. Съответно оценките в училище са доста ниски, или поне според моите представи, по- лошото обаче е че не казва и крие. Още по- лошото е , че започва да прави каквото си иска- пример- днес ще ходят на планетариум, той заявил, че ще ходи сам, щото майка му така е казала  ooooh!  и се хващат с още един член на Отбора на Шаро и хоп, отиват. Междувременно да не ви разказвам какви находки има в телефона му, а за кочината в стаята съм казвала.
А вчера получих е- мейл от класната с оплаквания, ама викам си, айде тя обича да преувеличава. Докато днес не ми попадна тетрадката му и бележника (който впрочем никога не е наличен, когато го поискам) Лошо да му стане на човек  ooooh!
И за всичко това разбирам случайно- добре, че племенницата ми е с него в един клас, та отвреме на време се изтърва да каже по нещо  Laughing
А днес като се прибирах от работа с него говорих, говорих, пяна ми излезе на устата.
Преди малко обаче ми падна пердето и се накрещях и набеснях в стаята му. Още я подрежда  Mr. Green

Олекна ми.
Като терапия сте ми.
Може и да не четете и навлизате в подробности, но ако някой знае как да се справя моля да каже!!

# 294
  • Ловеч
tais -"Само майка на тинейджър знае ,защо животните изяждат малките си"-е ти вече се досещаш.
Аз съвети по този въпрос не давам щото нямам личен опит-ама служебен колкото щеш.Смени тактиката -да знае ,че постоянно се интересуваш от това какво прави в училище и  извън него.В тази възраст ,вече са ни хванали спатиите и ни пързалят здраво.Те класните винаги преувеличават, ама е за добро.Пфу ,не че ти помогнах ама...И най-важното трябва да ги изслушваме без да ги прекъсваме и поправяме иначе се изнервят и спират да споделят а това е най-лошото.

# 295
Уф, Тайс, не знам какво да ти кажа. Освен, че и това ще мине... Племенницата ми е тийн, ама на мен всичко си ми казва, включително, че бяха писали оценки в дневника с една друга приятелка  Laughing В смисъл, че мен ме има повече за приятел, та не знам. Ако това те успокоява, все едно сестра ми слушам - и тя не знае какво и как да прави. Строгата войнска дисциплина, доколкото чувам, но прилагана в разумни граници върши работа - донякъде и за кратко, абе...
Ай, наздраве!!!
П.П. Малиииииииии, уплаших де през какво още ни предстои да минаваме  ooooh! ooooh! ooooh! Е нЕма как да ми издържи черния дроб  Joy Joy Joy

# 296
Честит имен ден на Анитата! Да са живи и здрави!   bouquet

Тайс, душко, добре дошла в отбора! Мога да те успокоя, че сега се започва.  Mr. Green Само здрав контрол му е майката! И мене целия блок ме слуша, а после се чудя, що така странно ме гледат хората!  Mr. Green Мотаенето при нас е голям проблем. Сяда пред компа или играта и забравя за къде е тръгнал. Всичко ще стане ей сега и ако не ида да му кажа 100 000 пъти, все забравя. А как ми отговаря..., не е истина просто! Често си мисля туй това мойто син ли е? Послъгва по малко, ама за сега го хващам. И тъй, тъй много мога да си говоря. Лошото е, че сега и Ивайла ми къса нервите, баща им и той! Една мадама във форума има много готин подпис: Имам си мъж в пубертет, син в пубертет и бебе в пубертет, е те това е у нас сега.  ooooh! Днес ми идеше да си блъскам главата в стената, и вчера, и онзи ден, и по-онзи ден...  smile3511 smile3513
Айде наздраве, ще ти мине... до утре. Утре пак!  Mr. Green Поне да знаеш, че не си сама!  Grinning Hug

# 297
  • Варна
Добро утро на всички! Ние с Ели, разбира се, пак сме си сами, мъжа ми е на работа - започна да ми омръзва....постоянно бачка, поне да имаше за какво... Като сте тръгнали да се оплаквате, и аз да не остана по-назад! Все едно и също всеки ден - работа, с Ели се гледаме, правим вечеря, тя ляга, ние вечеряме и ние лягаме....искам пък да ми се случи нещо хубаво и вълнуващо... И най-лошото е, че едни караници вкъщи...Оплаках се!

За въпроса на Тайс...многооо сложно ми се вижда! Имам познати със син на 13! Е, няма такъв цирк - веднъж присъствахме на едно прибиране с лоша оценка - е, като му се развика майка му у той като скочи в отбрана, такива неща ми чуха ушите.... За ваше успокоение мога само да кажа, че аз бях много щуро дете - понякога с лоши оценки, които криех, понякога бягах от училище....послъгвала съм, не споделях! Е, стана от мен човек...в един момент се кротнах.... Баланса е много сложен и трябва да се открие, защото моето мнение е, че колкото повече вие стягате, толкова повече те се отчуждават!

Кокос, браво, че всичко е минало добре...

Ще ви следя:)

# 298
Здравейте!
Благодаря за поздравите към моята Аничка!
Изкарахме добре вчера, в тесен кръг от много близки хора.
Аничка пофлиртува доволно с Рафето, бяха много сладки, едни прегръдки, едни целувки едни танци...голям смях. Ще кача снимки тези дни.

Подариха и едно пони, което търчи из целия апартамент, крещи някакви неща и има крила, които се поклащат. Е, няма такова забавление. Ако съм знаела, че това пони е толкова добра детегледаачка  да съм и купила 10 досега!  hahaha hahaha hahaha

Тайс, нямам представа какво е да отглеждаш тийн, при нас това предстои. Сигурно ти е трудно. Знам само, че трябва много търпение. С лошо не става. Аз изкарах много тежък пубертет, за кратко, но такава буря....Майка ми опита с лошо, със заплахи и т.н. Резултатът беше, че се изнесох от нас, е не бях на 13, а на 16.
Влязох в релси година -две по-късно, завърших гимназия с приличен успех, кандидатствах, записах висше, започнах работа и си поех живота в ръце. Всичко това благодарение на личния пример на тогавашното ми гадже. С всичкото това искам да кажа, че личния пример на някой много близък негов приятел може много да помогне. Да се стреми да прилича на него, съревнование ако щеш...Е тук вече е въпросът дали е в подходящо обкръжение.

Кокос, при нас нищо не стана по твоя въпрос. Сори. Щом няма кръв и размазани мозъци не е достатъчно рейтингово #2gunfire  . Малоумници!!!

# 299
Ехо! Привет и от мен!

Таис, и аз не мога да ти дам съвет - нито от професионален, нито от личен опит.. Единствено, ако не ти е попадала, бих ти препоръчала ето тази книга. Аз имам от другия вариант - който не е конкретно за тийнове, но има доста способи, които вършат работа. Има и много практически примери.. Всъщност най-важното, на което ме научи е това, което и Тоби споменава - слушането, заинтересоваността.. Със сигурност с тийн е още по-трудно (дори и не ща да си го представям - няма ли как да ни замразят за тоя период?  newsm78  Mr. Green), но пък може да ти даде някои идеи, насоки... знам ли..

Честит Анин ден и от мен със закъснение (напоследък все да закъснявам ми върви  Blush)!

Коприв, така е -  при вас и аз се пробвах с нашата кауза преди време, ама нъцки.. То пък и ние си бяхме позакъсняли малко де.. Но си права де.. трябва да има трагедия, лична драма особено...  Rolling Eyes

И да ви похваля моя Калоян  Heart Eyes. Боже, направо не вярвам, че това е същото онова дръпнато дете... Днес бяхме на Сердика център и там до голямото дърво имаше и дядо Коледа - децата се трупаха да казват стихчета, песнички и т.н. Питам го моя с мисълта, че ще се дърпа, дали иска да пее или да каже стихче - да, искал! Бре  newsm78. Викам си, сега сигурно ще се дръпне точно преди да му дойде редът. Да, ама не - отиде си човекът, каза си как се казва, годините, каза си стихчето (което никой не разбра, ама кво от това  Mr. Green), взе си подаръка и супер щастие  Grinning. А аз стоях едновременно така:  Shocked  Grinning  Shocked GrinningLaughing  Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт