за една приятелка на Тити, в събота сме на рожден ден...и лека нощ от мен :*
Прексрани автомобили сте показали

Браво, браво, има си нужда човек

. Ми как стана - по нормалния начин - нали разбираш - когато една жена и един мъж се обичат, те си имат бебенце
. Ще видя и другия край на тоягата - хем зимно, хем лятно бебе
, наредили сме се за всеки месец - една през април, две през май, две през юни (да, излизат ви 5 броя, защото не сметнах едната, която е във Варненския офис
)
Трябва обаче да си намеря черен панталон за бременни, пък няма кога да ходя по магазини 

просто някой ден ще взема да
Оставила съм резервни 2 слипа и 1 панталон - защото често се напикава по време на сън и тогава да му обуят сухи слипчета; ако се изтърве през останалото време - си има един чифт резерва - слип и панталонки. Вчера обаче взел, че се напишкал 2 пъти - докато си играе, не по време на сън. И съответно, няма втори чифт панталонки, та са взели от някакви си техни резерви. Това ок, ама отивам вечерта да си го прибирам, та като ме почна тая ми ти
- ама, госпожа, трябва да има резервни дрехи. Аз - ами нали има?! Обичайно ли е за него да се напикава 2 пъти?? - не - ами тогава? Аз откъде да предположа, че ще се напикае днес 2 пъти? Ами ако утре ви донеса 2 чифта и се напикае 3 пъти, ще ми се карате що не съм донесла 3 чифта. Целия гардероб ли искате да донеса??? Пфууу, как ме вбеси, квачката й с квачка. Заради едни панталони
. В частната се беше случило нещо подобно - хората пак си го бяха преобули с някакви други дрешки и просто ми разказаха вечерта - без обвинения, без скандали.. просто се разбрахме да ги изпера и върна и толкоз. Пък тая... 
Ама я кажете - права ли съм или крива? Че ми трябва по-странично мнение
. Продължавам да се надявам да идват бързо по добри дни и новини, че вече наистина сдавам багажа психически
. Просто имам крещяща нужда от нещо положително, защото на всичкото отгоре и баща ми и той зполупотребява с алкохола /то това си му е проблем от години де/, но сега се проявяват и здравословните проблеми, а не иска да отиде на лекар и да се лекува, защото ще му кажат, разбира се, да спре да пуши и да пие
И аз се чувствам адски тъпо, хем не искам да го гледам как се съсипва, хем не зная какво друго да направя...не мога насила да го завлека на лекар 
, психически- вече писах по горе, а физически, аз вече съм добре, ама сега пък ЙоЙо има сополи
, аман вече, започнах да й пръскам Олинт, Еуфорбиум и да й давам витамин Ц, дано бързо да й минава. Това, че ходиш на гимнастика ми звучи страхотно, малко време лично за теб, релакс, раздвижване 
Относно Гочева- ами аз мисля, че си реагирала напълно правилно, сигурно и аз щях да постъпя така 
. Трябва да поговориш с баща ти, много да говориш, сигурно е ужасно някой пред очитите ти да се съсипва
.
, браво за гимнастиката, човек има нужда от разтоварване.
.
) И си легнах 

Скоро ще пусна някоя снимчица, че нещо много ме мързи, а пък и тая седмица се скъсахме да ходим по доктори заради баткото, та така... 
. И при нас е имало дни, в които го прибирам с "оборотни" дрехи, само ми казват да нося повече гащи /2 чифта вместо 1/. Но аз имам работа с клиенти по цял ден /минимум 200 човека на ден/, честно казано вече много неща ги пропускам, точно за да не се товаря - не ми "влизат" в главата изобщо, каквото и както и да ми кажат, аз не го "отразявам". От всичкото ми общуване с хората, установих няколко неща: огромна част от тях са неграмотни, мързеливи, трудно схващат, скандалджии и избухливи, ниска култура и още по-ниска хигиена
. Затова "срещите" ми с вас за мен са "глътка въздух"
.
. По-рано от 11.30 НЕ ЗАСПИВА
.

! И за наше здраве разбира се 
Утре нали отивам да се обучавам от психолог,ще питам депресия ли е или мързел
Даже почти разбирам защо мечките спят зимен сън,ако мога и аз да се събудя на пролет.
Кой ще пише желания с мен? 

Да си викат, по-добре се усмихвай и си прави каквото си знаеш, защото после твойто дете остава с тях, поне аз така разсъждавам. И при нас има една такава Гочева
Кажи на Калата да й се обясни в любов и ще видиш как ще засияе, пък и на теб ще ти олекне
И Тачо е така, ама с бирата, като седнием някъде направо си поръчва:"Искам детска бира!" 
Оттогава той си знае. Вчера пък баба ми му вика:"Не пипай там, че има една мишка
" Не мога да разбера каква е тая мания да се насаждат страхове, не може ли просто да му се обясни човешки:"Не пипай, защото е опасно, защото нещото ще се счупи, или да се изтъкне нормална причина, какви мишки, какви котки
"