С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 905
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна.....
ЧЕСИТА КОЛЕДА!!!!
Да сте живи и здрави с обичаните от Нас хора!!! Да си сбъднат всичките Ви желания!!

Благодаря за подаръка  Heart Eyes и Пожеланията   Mr. Green (Ягодке  Laughing)

Не можах да се докопам до компа вчера, че много емоции и дома.
Децата се накефиха максимално на празника, още го изживяват, получиха си мечтаните подаръци!!
Ще ви пиша по- късно!!

# 556
  • Ловеч
Добър ден!
Щях тези дни да прилагам тактики на превъзпитание-оказа се ,че явно му липсвам на детенце-няма и помен от истериите. Многото нови играчки и пълната  къща с хора му действат успокоително Heart Eyes Дори си забрави любимите филмчета ,за които мрънкаше нонстоп.
Хайде отивам да карам влака Mr. GreenБъдете щастливи!

И това ,че по Коледа стават чудеса е вярно-счупи се бойлера,за 2 мин чрез ФБ намерих майстор,дойде когато каза,оправи бойлера за 10 мин,не остави кочина след себе си, отказа да го почерпя и ми взе само 5 лв #CrazyТакова чудо не съм виждала-дадох му 10 лв ,той пък се притесни...

Последна редакция: пн, 26 дек 2011, 15:19 от tobito

# 557
  • Варна
Много пусто в темата....запразнили сте май:)

Аз не мога да се събудя преди малко, а трябва и Ели да будя, че сме на градина. Нямам да се хваля или оплаквам, но за съцаление така и не ми дойде това пусто коледно настроение:(

Наде, мен ме забрави! Crossing Arms

Какво стана с green eye, нали  беше бременна...

Честит рожден ден на Анна! Честит рожден ден на Петя!
Живи, здрави и много палави да са и двечките!!!

ЧРД  на Кокоса!!! Много здраве, щастие и любов!!!

# 558
  • Русе
Добро утро!
Честит рожден ден на Мила, Анна и Петя! Честито и на именниците!

Мим, хайде като не ти е дошло коледното настроение да ти дойде поне новогодишното!
И като стана дума - Надето и мен ме пропусна, ама здраве да е.  Wink
На мен пък ми писна от софри и плюскане - днес продължаваме у нас, че нали Венци било Стефан на гръцки. Т.е. Стефан било венец, де. Карито спи, а аз имам да върша милион неща. Сега пък ми звънна една колежка от друг отдел - не разбрала, че не съм на работа.
Хайде, усмихнат ден на всички! Днес май ще е и по-топло според прогнозата на Нова.

# 559
Добро утро момичета!
Честит рожден ден на Анна и Петя!Да са живи,здрави!Весело и щастливо детство им желая!
Честит рожден ден и на Кокосчето!Здраве,късмет и любов!
Честито на всички именници!
Тоби,та това си е верно чудо Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мим,Оля роди август месец момченце Виктор Heart Eyes
Рожденния ден мина добре,имаше парти в градината,много балони,музика и танци Mr. GreenПосле се събрахме вкъщи за Коледа и пак го празнувахме.Марио получи много подаръци ,полвината вече са счупени,другата полвина прибрани за да не счупи Joy Joy JoyТази седмица няма да ходи на градина,че са сборни групи и не ми се иска да го пращам,ще се гледаме ,аз съм малко почивка.На мен дядо Коледа ми подари нов фотоапарат Sunglasses
Ето снимка на рожденника,има още качени във ФБ.

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 11:16 от desisladka

# 560
  • Ловеч
Честит Рожден ден на Анна и Петя!Да са живи и здрави !

Честит Рожден на Мила-много любов и сбъднати желания !

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!

# 561
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малките големи момичета Петя и Анна!Да са живи и здрави, много обичани и безгрижни дечица!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на МИЛА! Да е жива и здрава, влюбена и обичана!

# 562
Честит рожден ден на Петенцето и Аница!!! Да са живи и здрави и двете хубавици!
Честит рожден ден и на Кокоска!!!
Нещо ми е адски скучно и не ми се работи... Що ли изобщо се домъкнах до тук  newsm78 Въпросът е да духна или не следобяд  Rolling Eyes Flutter
Сега се сетих за Коледните подаръци, понеже нали трябваше да си остана само с Муцуна, ама се сдобих и с нови ботушки /Надето догодина да прогнозира вила на Малдивите, примерно  Hug/. Иначе се утрепах от работа по тази Коледа. За 8 човека готвене, сервиране, миене след тях, чистене... Плюс обикалянето за подаръци  ooooh! Мисля това да ми е последния такъв опит - догодина отивам някъде на хотелче по Коледа и грам няма да ми мигне окото   bowuu
Лек ден и дано по-бързо мине тая седмица, че ме мързи....

# 563
  • София
Ето ме и мен.
Оцелях след Коледните празници, велико ядене, направо ужас Crazy. И при нас си разменихме подаръците, ЙоЙо си получи кухнята, радва й се, ама все ходя след нея да събирам различните части, че тя постоянно ги разхвърля, а ми се иска поне известно време да се запази цялостта й Mr. Green. Аз получих нова чанта и панталон, а мъжа ми пуловер от нашите и от мен парфюм, не може да се оплаче. Аз си взех отпуска тези работни дни, та сега съм си вкъщи. Така ми е по добре, пием си кафенце сутрин, имаме разни задачки да свършим с мъжа ми, а се очертава и едно пътуване, да отидем той да купи зимни гуми за колата и до къщата на село да вземем от там един кресла, че за Нова Година едни приятели ще ни идват на гости. Свекърът ми не го изписаха за Коледа, защото му слагат някакви инжекции, но сега е по добре и може би за Нова Година ще го изпишат. Надявам се и на мъжа ми да се обадят за работа, че само това май ми остана като желание за Нова Година Praynig Също така искам да споделя, че баща ми продължава да си спазва режима и за празниците даже не е пил никакъв алкохол- това е другото мое Коледно чудо Heart Eyes
Та такива работи покрай нас...
Честит рожден ден на Мила и Мюрвет, желая ви, момичета, здраве, щастие и сбъдване на всички мечти  bouquet
Честит рожден ден и на малките принцеси Анна и Петя- да са здрави, да имат прекрасно детство и много всели игри bdbaloni
Честит имен ден и на Стефания на Мини и на всички други именници с пожелания за здраве и всичко най хубаво!

# 564
Благодаря за честитките! И аз наред с децата навъртам годинки Simple Smile Ето нещо скромно от мен Simple Smile

Честит РД на астралните ми близначки  Laughing

# 565
  • София

на
Петето, Ани и на Кокосчето
Бъдете много здрави и щастливи Hug Hug Hug Hug Hug

# 566
Честит рожден ден на Петя! Да порасне здрава и щастлива!

Честит рожден на Анна! Да радва всички в къщи!

Мила - честит рожден ден!

# 567
Честит рожден ден на Петя, Ани и Мила Hug Hug Hug
Да са живи, здрави и щастливи!!!
Целувки!!!

# 568
Честит рожден ден на патерица на Ани, Петя и Кокосчето! Да са живи и здрави всичките! Много щастие и сбъднати мечти им желая!  Heart Eyes

Много хубав Марио, такава сладка усмивка има! Ще му изям бузките!  Heart Eyes

Ралче, браво на баща ти! Приятна почивка! И аз се радвам, мъжо си е вкъщи чаак до 2-ри. Взел си отпуск и не ми казва.  Grinning

Свекърите си отидоха. Много хубаво изкарахме! Почти не ги усетихме като гости. Готвихме заедно, със свекърва ми си гледахме романтични филми - кеф! Гледахме онзи филм, който препоръча Дони, много ни хареса! На Иви пуснах Маша и Медведь - много сладко филмче, гледа го с интерес. Сега малко ни е мъчно, но трябва да се свиква.

Пристигна онзи документ, за който ви казвах за детската градина, така че Ивайла тръгва, живот и здраве от 1-ви февруари на детска градина, дано свикне бързо и безпроблемно!

И ви черпя едно горещо вино, наричат го Glьhwein. Приготвя се от смес от гроздово вино, ябълково вино, вода, цитрусови плодове, канела, карамфил и захар. Загрява се и се пийва с кеф - много ободряваща и сгряваща напитка за зимата, особено подходящо за коледните празници. Продава се в тези чаши на Коледните базари тук, като може да се запази и чашката по желание, което ние, разбира се направихме.  Наздраве! Grinning

http://media.snimka.bg/9843/025941745.jpg

Последна редакция: пт, 30 дек 2011, 12:54 от yagodka

# 569
Здравейте милички!!!

Честита Коледа на всички.
Пожелавам ви здраве, любов и хармония, бъдете усмихнати и много щастливи!

Благодаря на всички, които се сетиха за нас с Анчето и тук и във фб и по телефона. Купонът беше страхотен, аз в момента съм изцедена и на работа, но пък тук си почивам. Много ми се струпа. Бях на работа по празниците, след това спретнах рд на Ани, само тортата ми отне 1 ден, отделно другите приготовления.  Снимките, надявам се хубавите ги чакам от сватята, аз сега мога да ви покажа рожденничката само с тази снимка.

И тук да честитя на Петето да е здраво и умерено палаво дете!

Кокоске
, на теб ти пожелавам много сбъднати мечти!

Ралче, специално на теб искам да ти кажа голямо честито за имотната сделка, дай боже да се сбъдне най-накраая мечтата ти за нов дом. Знам колко е важно да си имаш покрив и да знаеш, чеси е твой. Хубав, лош, ремонтиран или не...но твой! Сега ще видиш, че и другите неща ще се наредят!!!

Общи условия

Активация на акаунт