С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 914
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София

Прекрасни празници, момичета!
Радвам се, че съм част от вашата компания и от сърце ви желая светла и щастлива Коледа и една по добра и успешна Нова Година!

# 541
Весели празници, момичета!!! По много от всичко, което ви е по сърце  Hug
Ние чакаме свекърите на гости и ще си дойдат с яденето. Подаръците и ние ги раздадохме сутринта и цял следобед пада голяма забава!!

# 542
  • Русе
 Gift santa2 И от мен весели празници!
Пожелавам ви много здраве, щастие, любов и късмет!

# 543
  • Варна
И от мен весели празници, момичета! Само здраве....друго не искам!

И ние се върнахме сега от гости, бяхме при нашите! Ели заспа в колата и я преместих благополучно, та...наздраве от мен! Само дето сутринта се сдоби с конюктивит...егати!!!

# 544
  • София
Весели празници и от нас на всички вас!!!Бъдете много здрави и усмихнати Hug Hug

# 545
Честита Коледа, момичета Hug Hug Hug
Да сте живи, здрави и щастливи и вие и семействата ви!!!

Ние имахме гости снощи. Анджи хубаво се наигра с нейното приятелче и от многото емоции едвам я сложихме в леглото. А аз май преядох със сърмички и ми е тежко.
Сега дебна Дядо Коледа кога ще намине да остави подаръците под елхата Grinning

Наде, сега си видях подаръка Grinning Много ти благодаря HugЩе съм мацка и половина.

Последна редакция: нд, 25 дек 2011, 06:20 от Радостчо

# 546
Пак съм тук Grinning Не мога да заспя нещо....Коледната нощ от едно време ми е нещо като време за размисъл и като съм почнала, няма спиране. Малката Бела спинка в нашето легло и до преди малко си я гушках, а сега съм в на Анджи стаята и ми е едно мило и хармонично, като си спи до мен.

# 547
Весела Коледа на всички!
Много здраве и щастие на всички през следващата година!
Падна ми се късмета от питата снощи и очаквам годината с нетърпение и желание да е по-добра от тази, която мина!  Hug

# 548
  • Ловеч
Весела Коледа  и от нас!

# 549
Весела Коледа  момичета!

# 550
Честито Рождество Христово! Бъдете много здрави, щастливи, по-добри, с повече вяра в душите си и повече любов в сърцата си! Нека вълшебството на Коледа донесе много красиви и щастливи мигове за вас и семействата ви!

# 551
Весела Коледа и от мен !!!
Само да споделя тази вечер какъв смях падна вкъщи с едно детско филмче - Маша и Медвед. В you tube го има, качени са всички серии  Peace Уникално просто  Peace Peace Peace Гледайте, няма да съжалявате !
Лека и наздраве!

# 552
Ето ме и мен! Ние отворихме подаръците, хапнахме, сега мързелуваме пред телевизора. Утре ще разбием разпродажбите Laughing

Бубс, отивам да го намеря това филмче.

Приятна вечер на всички!

# 553

Close-mas:

Честита Коледа, мили момичета! Да сте живи и здрави всичките, вие и вашите семейства! Друго ви пожелавам всичко, каквото си пожелавате да се сбъдне!  Hug Hug Hug 

Честит рожден ден на Марио на патерица! Да е жив и здрав, много послушен и щастлив!  Heart Eyes Писах онзи ден, ама за първи път не мога да си намеря поста, сигурно пиенето ми идва в повече, то реки алкохол се изляха у нас, ама вече сте запознати със ситуацията...  Laughing

Много, много красиви деца!  Heart Eyes Благодаря ви, че публикувате снимките и тук заради мен!!!  Hug

Лорини, пожелавам ти да виждаш Катерина винаги така щастлива, както е на снимката!  Heart Eyes
Тобито, страхотен коледен подарък си имате до елхата!  Heart Eyes
Леле, Наде, благодаря за подаръка!!! Това никога не ми е идвало наум да си поискам!  Laughing Hug Гледам да съм доволна с това, което имам и не се впускам в мечти, само искам да сме живи и здрави, вярвам, че всичко друго ще се нареди!  Hug  bouquet Айде пожелай си и ти почивка и смени пижамата с нещо по-секси, пък аз ще погелдам твоите сладури!  Grinning Hug
Доника липсва, и гледам няма леща нещо напоследък!  Mr. Green
Ралче, честито по онзи въпрос! Дано скоро всички проблеми се разрешат и всичките ти мечти се сбъднат! Hug
Радостчо, чудни моменти описваш! И най-хубавото е, че се спираш да им се наслаждаваш, времето мнава страшно бързо и докато се обърне - децата пораснали!  Hug
Мим, да се оправя бързо красавицата Елия! Забравила съм да ти кажа, но оная лятна снимка на малката красавица с шарената блузка и замисления поглед ми спря дъха! Много, много красиво момиченце си имаш!  Heart Eyes
Бубс, много се смях на светкавичното ти завръщане! Специално на теб пожелавам много хубави неща да ти се случат скоро и най-вече малкият чаровник да жив и много, много здрав!
Тайс, на тебе, освен всичко друго,  ти пожелавам и здрави нерви! Mr. Green  Hug

cheers

Последна редакция: пн, 26 дек 2011, 02:22 от yagodka

# 554
мисля, че е редно преди да си легна да честитя и аз празниа...

Весела Коледа мили момичета...бъдете здрави и щастливи...

Наденце мило, не знам как ти е дошло на ум да ни подариш на всекиго по нещо, но ми стана безкрайно мило и приятно...БЛАГОДАРЯ ТИ...аз тия дни съм си спряла компютъра и се занимавам с други неща....та затова ме няма...весели празници за сега и :*:*:*:*

Общи условия

Активация на акаунт