Деска, да ви е жив и здрав юнака! Да ви слуша и да ви забавлява както само той си знае и може

Целувки!

Друг е въпросът, че не спрях да го мисля и то един купон... Ама пак се повеселихме де, и даже не хукнахме през нощта от София до Самоков, а си спахме по младоженски в "ергенската квартира"
Честно да ви кажа не ме кефи така - адски много ми липсваше през цялото време, но от друга страна имах време да пусна епилатор, да се лакирам, да се накипря на спокойствие... Ама точно в 07.00ч. на другата сутрин запалих колата и наобратно, поставих нов рекорд за отсечката София - Самоков при кофти условия - 35 минути
Цветан щеше да ме убие като му звъннах, че съм пристигнала, ама даже и не подозирах с каква скорост съм карала
И раята на мен чака за трапезата
Най - много да идем на ресторант, голяма работа 
Щото аз за това се сетих 

, карам на френски маникюр, че не личи много като се поолющи. Време за маникюр - никакво, добре че имам една сладка съседка, която се занимава с лакове, рисуване и пр., та идва в къщи. Иначе в присъствието на децата е абсудр да се лакирам. Александрина веднага се подлага да я лакирам и нея, а бебо трябва да спи, иначе за лака няма никакъв шанс да оцелее.
Сега излизам да докупя подаръци на родителите.