С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 915
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ама съм загубена, аз затова влязох да поздравя Марио Embarassed
Деска, да ви е жив и здрав юнака! Да ви слуша и да ви забавлява както само той си знае и може Hug Hug Hug
Целувки!

# 526
  • Варна.....
Поздрави за Пъпешчо!!! Да е здрав и жизнерадостен, та да уморява майка си!!!
Вие се смеете, ама това не е първата любов.
Миналата година ходеше като Алф след като е чатил в скайпа с тогавашната мома. И подарък и купувах за Коледа, ама нали си ми е залюхан не и го е подарил от срам  ooooh!
И баща ми смятаще, се чудеше защо всичките ми гаджета са с дълги коси и обици  Mr. Green

Аз пък днес си начесох крастата да харча. Спирам се официално  Mr. Green То няма и за кого  да купувам вече де.
Бубса да не е още по моловете!!!

Бейби, ако е живот и здраве ще дойдем!
Ралче, толкова е хубаво това, което ви се случва... А на въпроса ти- Пъсела не е спирал да се тръшка и реве. Викам му бе мамо, ние ще те оженим, ти все ще ревеш ли?
Тоби, лакира се, нали???  hahaha

# 527
като каза лак, да се похваля...днес съм лакирана отново от маникюристка...без пари обаче...вързаха ми се на фейсбукското предложение, че плащам двойно, ако ми издържи повече от седмица...иначе да ми връщат парите...да сега ще чакам...приложи ми всички трикове, които прави при мазни нокти та да видим...ама е много хубаво да се глезиш...аз съм готова с подаръците за мъжете ми и детето...ама за нашите нищо не измислих...бях харесала нещо, ама го нямаше...та утре ще мисля...и за свекитата нещо...давайте идеи...

# 528
  • Варна.....
Лорини, хрумна ми нещо за свекърите ама...... ай де не е в ефир  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 529
Лорини, хрумна ми нещо за свекърите ама...... ай де не е в ефир  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Що бе, и ние сме хора! Любопитни при това Mr. Green

И аз уж я почесах мойта краста, ама едни слънчеви очила на Гес като са ми задълбали мисълта....а не бях такова момиче.

Нещо хич ме няма с приготовленията за Коледа тази година. Поне изчистих днес. Направих и една тава тирамису за 25-ти. Ей така, от хорски срам.

Сетих се, че сега Дони като я няма няколко дни ще ни е много постна темата.
Нито звездички, ни смърфове, незнам с какво ще си подслаждам кафето сутрин Wink

# 530
Честит рожден ден на Марио!!!
Бубса да не е още по моловете!!!
Тука съм бря  Mr. Green Наздраве!!! Гледах "Зазоряване" с кофти качество, щото никой не се нави да дойде с мен на кино  Sad  
Иначе моловете по това време на годината ги заобикалям... Голяма блъсканица голямо чудо, а пък цени... Ай, моля ви се - точно след две седмици ще си накупя каквото е необходимо за 1/3 от сегашната му цена  Mr. Green Кака ви не е от вчера и чака януарските намаления  Mr. Green
Иначе ние с дребуса сме в Самоков от седмица - много сняг има тука, малкото яко се кефи, до кръста в някакви преспи  Joy
И да се похваля - за пръв път от както се е родил с Цветан го оставихме при леля му и ходихме на купон  Crazy Друг е въпросът, че не спрях да го мисля и то един купон... Ама пак се повеселихме де, и даже не хукнахме през нощта от София до Самоков, а си спахме по младоженски в "ергенската квартира"  Joy Честно да ви кажа не ме кефи така - адски много ми липсваше през цялото време, но от друга страна имах време да пусна епилатор, да се лакирам, да се накипря на спокойствие... Ама точно в 07.00ч. на другата сутрин запалих колата и наобратно, поставих нов рекорд за отсечката София - Самоков при кофти условия - 35 минути  Whistling Цветан щеше да ме убие като му звъннах, че съм пристигнала, ама даже и не подозирах с каква скорост съм карала  Joy
Иначе днес опаковах и подаръците, всичко е на 6  bowuu И раята на мен чака за трапезата  ooooh! ooooh! ooooh! Най - много да идем на ресторант, голяма работа  hahaha

Лорини, хрумна ми нещо за свекърите ама...... ай де не е в ефир  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За чехлИчки с екстри ли иде реч  hahaha Щото аз за това се сетих  Joy
Лека  Hug

# 531
Бубссс, разсмя ме искрено...и аз много искам да остане да спи при майка ми примерно катерина, да отида на диско, да спя до-късно и т.н...ама знам, че ако отида на диско още на третия час ще съм се прибрала и после ще я гушкам до сутринта виновна...хахаха...

и аз ще и избягвам моловете до догодина...миналата година коко си накупи тениски по 5-7лв, които сега са от 25лв нагоре...пък аз искам ботуши и дънки... и чао ви, ще си поредя малко пъзелчето...че и без това катерина заспа късно, утре ще спим до късно...и ето я за Ягодка...

# 532
  • Ловеч
Добро утро!
 Е как без лак по Коледа? и с мъж се сдобих-поводи много Laughing
Мойто имаше температура снощи,та бях с двама мъже в леглото-сега му няма нищо-ще проверя да не е зъб newsm78
Оставям ви ,че ще ме водят на кафе .

# 533
Само аз ли не съм лакирана  newsm78
 Joy

Ама пък си получих подаръка за Коледа вчера, защото отворих жабката на колата да прибера джи-пи-еса и от там изскочи моя коледен подарък  hahaha

# 534
Само аз ли не съм лакирана  newsm78
 Joy

Не си сама в нелакирането, Кокосче  Mr. Green Моите нокти не са виждали лак от лятото  Blush, карам на френски маникюр, че не личи много като се поолющи. Време за маникюр - никакво, добре че имам една сладка съседка, която се занимава с лакове, рисуване и пр., та идва в къщи. Иначе в присъствието на децата е абсудр да се лакирам. Александрина веднага се подлага да я лакирам и нея, а бебо трябва да спи, иначе за лака няма никакъв шанс да оцелее.

Бубс, и кво викаш, отиде на диско и пак го мисли детето  Mr. Green. Така ще е момичета, аз не че съм ходила на дискотека последните 3 години  Mr. Green, но на кръчма, ресторант сме ходили без тях, но съм звъняла за 2-3 часа навън поне 7-8 пъти как са.

Ради, пианото вярвам, че много ще й хареса на Александрина, има разни мелодии, караоке, ехо, микрофон и пр. екстри. Като го изпробваме, ще пиша как е  Peace

Ние вече сме в Разлог - тук е снежна приказка, момичета, има над половин метър сняг, днес ще се правят снежни човеци, няма как  Wink Сега излизам да докупя подаръци на родителите.
Весело посрещане на Коледа, много хубави емоции и усмивки на детските личица.

# 535
Kokoс не си само ти. Mr. Green Аз и само по пижама съм напоследък. Embarassed
Ние вече отворихме първите подаръци. Embarassed

Голям кеф падна на бялото Ауди.
Довечера нали сме на гости и за там 1 съм му взела, че те и другите ще му подарят и не ми се мъкне после всичко.
Много мързел ме е хванал, не стига че Микеле утре ще готви за гостите, ми чак и пластмасови чинии и чаши ходих да взема да не мия. Embarassed

# 536
Момичета аз на всички подаръци взех, но и за вас не забравям. Виртуално, но все пак е нещо. Laughing

За Бубс обувки от мен, за Лорини куп неща в цикламено розово, за Радост цялата колекция на Гес, за Ели много книги, за Дони много цветя, за Тайс и Тобито така и не разбрах какво искат, та по един лаптоп и за двете, за Ралчето къща, за Елена и Беийбиблу по 1 Айфон, че и те не знам какво искат, на Кокоса билет за романтично пътешествие, за Мони едно бяло Ауди. Mr. Green
Моля, моля за подаръците, пак заповядайте. bowuu

иии пропуснах Ягодка. Embarassed За нея ексурзия до Малдивите да почине малко, аз ще гледам децата. Laughing

Последна редакция: сб, 24 дек 2011, 16:38 от nakri88

# 537
  • Ловеч
Наде, Благодаря Hug

Ето и от мен-нека на всяка се падне онова за което си мечтае !

# 538
Ооо Наде, мерси за подаръка, дано имам късмет и в реалността да получа  Hug А ти какъв подарък искаш от дшдо Коледа? Simple Smile

Весело празнуване на всички  Hug

Ама наистина е много хубаво като има кой да готви и да занимава детето. И ние сме в Търново  Party

# 539
Благодаря за подаръците на всички!

Да сте много здрави, всички хуабави неща, за които си мечтаете, да бъдат ваши!

Много е хубаво като има някой да сготви да, майка ми е на гости - аз правя само питката тази вечер!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт