С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 838
  • 745
  •   1
Отговори
# 75

айде отчете се кой как се казва на японски...

и кажете, ако имате опит с туристически агенции, че брат ми ми е обещал екскурзия до Париж и тов амай ще ми е подаръка за Коледа, който мисля да ползвам на пролет...мисля да стигнем и до Дисниленд...може би е малка още, ама поне с баща й ще се накефим...

казах ли , че бях в Капела плей център...казах май...ама забравих и не ме мързи да ровя назад...та там е скъпо, ама много хубаво...и даже има една пързалка почти отвесна и ме беше страх да се пуснем по нея с катерина и ми надува главата да ходим, да се пързаля...всякви такива екстремни неща я кефят много...вашите как са със силните усещания...

# 76
  • Варна
Ринкашикина! - а дългите имена...като Катерина  Laughing

Лорини, Елия няма страх от нищо, дори аз малко се ядосвам.. Дори, когато се удари някъде и види, че там е опасно, отива пак! Една др. майка ми вика веднъж: Остави я да се удари, да видиш как няма да ходи повече там..да, ама не! Пак отива:) Ама аз съм на мнение, че е по-добре отколкото да е някаква плаха...

Варненки, днес в 10ч.? Къде обаче....айде малко по-сериозно:)

# 77
Ако искате може Соло, на мен за клуб изобщо не мие цел, защото той не разбира какво да прави там.
Само че в 10.30 че правя палачинки.

# 78
  • Варна
Ако искате може Соло, на мен за клуб изобщо не мие цел, защото той не разбира какво да прави там.

Къде е това и има ли детски кът? Ако няма е абсурд да успея да я задържа вътре за повече от 15мин. В 10.30 да е!

# 79
  • Варна.....

Къде е това и има ли детски кът? Ако няма е абсурд да успея да я задържа вътре за повече от 15мин. В 10.30 да е!
И аз с питане къде е това място.
10.30 е ок.

# 80
Къде е това Соло? Ако искате може и в нашето заведение на Пикадили Чаталджа..
За мен е все тая де, татито ще гледа дребчо, а и ще ни закара до където трябва.

# 81
  • Варна
Ами айде на Чаталджа тогава?

# 82
Соло е срещу Тулип хотел /полиграфията/.
Има детски кът.
Но Пикадили става идеално.
Там 10.30 тогава.

# 83
  • София
Приятно ми е - Темотоки(мека) ooooh!Че аз ще забравя как се казвам докато го кажа...
Лорини, подаръка беше харесан много Simple Smile)) Сигурно ще имаш още поръчки от страна на колежките на рожденичката  Laughing
Таис , както описваш Алекс виждам Хриси след няколко години. Последния път в леглото намерих и парчета луканка. Стряска се да почисти само ако му кажа, че ще имаме гости. Лошото е, че веднъж така го излъгах Embarassed, а то горкото си чакше гостите. Добре, че случайно дойде един познат Simple Smile
Лорини, завидЕх ти за брата. Моя горкия се оплел в една ипотека, която си изплаща сам. Че и гадже студентка издържа - аз просто съм 10-та дупка на кавала Rolling Eyes Виж зълва ми ще ходи в Париж на пролет, но тя си гледа нея си...
Казах ли, че вчера ядосана на Мартин ходих на фризьор Rolling Eyes Нещо не съм доволна от резултата, но след това си взех и боя та днес като се намацам може и да се харесам Laughing

# 84
  • Варна
Сетих се! Айде и Тайс да казва и сме на едно от двете места!

Сори за спама... Joy

# 85
  • Варна.....
Пикадили Чаталджа, в 10.30!!!
Преслав пита тия деца, с които ще играе обичат ли го? Мля за предварителна подготовка  Mr. Green

# 86
  • София
Пикадили Чаталджа, в 10.30!!!
Преслав пита тия деца, с които ще играе обичат ли го? Мля за предварителна подготовка  Mr. Green
rotfImbo Кажи му , че и аз го обичам Joy Ей, големи са сладури понякога...
Изпих кафето. Лекинко да попочистя и да си потърся рецепта за сладки и да си сефтосам шприца Mr. Green

# 87
Доника, ти си машина! Не се спря с тез сладки, значи! Едно предложение за Хриси, понеже е от 5+, а ние може да попием кафе през това време. Ето От януари ще бъде безплатно. Никола ходи и много му харесва.

# 88
а ние- софиянките нищо...ние току що ставаме, а варненки вече и кафе пият...

Абе хора, който спи на климатик...една седмица коко докато беше тук спахме с спалнята на радиатор и сега тук на климатик сутрин като че ли ми е малко запушен носа, а на катерина също май я усещам...дали е от климатика и това, че още не сме свикнали на него или още не сме се оправили от настинките...

Дони, радвам се...накрая ще има подарък и за теб...Simple Smile

# 89
  • София
Доника, ти си машина! Не се спря с тез сладки, значи! Едно предложение за Хриси, понеже е от 5+, а ние може да попием кафе през това време. Ето От януари ще бъде безплатно. Никола ходи и много му харесва.
Предложението се приема Simple Smile От септемврийската тема има 2-3 мами, които са ходили.
Аз вчера го водих на нещо подобно в кварталния клуб. Той беше най-малък, но му подейства стимулиращо. Правили са макети на еленчета, елхички( в Крокотака има шаблони) Беше разочарован само, че "големите" писали писмо на Дядо Коледа, а той не  Joy Та кажи кога и сме там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт