С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 859
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Събота 03. 12 от 10 часа мисля да го запиша, ще бъде с баща си, а аз ще съм на лекция на НАПК, така че следващата събота 10.12 пак от 10ч. ще съм на линия. Живот и здраве, де. Simple Smile

# 91
Ланг на 3.12 нямаме лекция...имам утре аз в плей-център Джъмобре за Отбиването и на 3.11(ноември) е имало за отбиването в ценъра на Естествено...ние в събота нямам лекции...утре в центъра на джъмборе има и място за игра...

# 92
Обучение за консултант.

# 93
  • Варна.....
Малиии, какви сложни неща изучавате  ooooh!
Аз да похваля варненската дружина- в уговореното време и място всички бяхме на линия. Децата пък се позаиграха, та успяхме да поприказваме. Имаше и още какво да си кажем  Mr. Green ама стана време за обяд и спане . Сигурно се досещата колко е чаровна Елия, колко палав Андрей и колко мил Марти. ЗА бебето на бейбиблу няма да казвам- като мъъъничка картинка е, кукльо!!!. Чак ми се прииска да си имам и аз едно такова!!

# 94
И аз тук да похваля - всички бяха чудесни, особено, най-малкия участник  Heart Eyes. /нямаме снимков материал, ама хич, защото скоро пак ще се съберем  Wink/.
Бейби, щом такива хубави деца правите, трябва да пробвате за още  Mr. Green.
Елия е супер - самостоятелна и със самочуствие  Peace.
Преслав е страхотен, както и Андрей, Марти е далеч от "мил", но ако пожелае може да се държи и добре. /готви там на една кухня половин час, даже после беше оставил всичко за миене в мивката  hahaha/.
Лека вечер. /защо толкова бързо минават почивните днииии/

# 95
  • София
Аз пък цял ден ви завиждах мислено Twisted Evil
Аре наздраве по този повод

Нещо май не съм руса...

# 96
Варненки, и на мен ми беше голям кеф да си побъбрим и мисля, че и децата си допаднаха, а ако ги събираме по-често и приятелчета ще станат! Задължително трябва пак да се видим!!!

# 97
  • Варна
Само аз май не съм се изказала:) И на мен ми беше много приятно и трябва много по-често да го правим /това изречение май и на мъжа ми го казвам по друг повод Embarassed/ А децата така хубаво се заиграха, аха да си помисля, че сме без деца компанията:)

От мен наздраве, сипвам си ракийка, а тати приспива Елия...

# 98
  • Ловеч
Варненки  smile3501 благородно завидЕх! А нас оплюхте ли ни  Mr. Green?
Дони , аз съм цвят лешник с черен отенък, а две колежки са тъмно руси  и пак със същият отенък  hahaha
Извод :Красотата взима жертви Laughing
Дзън от мен

# 99
  • София
Ланг на 3.12 нямаме лекция...имам утре аз в плей-център Джъмобре за Отбиването и на 3.11(ноември) е имало за отбиването в ценъра на Естествено...ние в събота нямам лекции...утре в центъра на джъмборе има и място за игра...
Искам и аз да ходя на лекция за отбоване #Cussing out, не знам, дали ще помогне, ама не мога нощно време да кърмя през 3 часа #Crazy, през деня е ок, може би защото в колата, в количката, заспива без проблем, но не суче ли през нощта-няма заспиване Embarassed
Браво на вас, Варненки Heart EyesСупер, че сте се забавлявали и сте си изкарали добре Peace

# 100
  • Варна.....
Варненки  smile3501 благородно завидЕх! А нас оплюхте ли ни  Mr. Green?

|Нямаше да казваме, ама като попита,..... особено за теб какви ги говорехме....  hahaha hahaha hahaha
Елена, найстина е мил и чаровен Марти. Или поне така се държа.
Преслав беше много въодушевен, разказва как си е играл с децата (а всъщност си танцува самостоятелно), че е имало балони, топки, готвил и мил чинии  Mr. Green.... Накратко- въодушевен беше.
Скоро пак!!
Уффф, имам да учааа, а ме мързиииии, а книгата ми е интересна......, а да и в осем и половина се обади един клиент за договор до утре в 12  hahaha Сам не си вярва, че в неделя вечер ще работя. Ми аз съм вече по пижама  Crossing Arms

# 101
Мноо пишете бря  ooooh!
Един уикенд да забегна и глей кво станало... Не мога да насмогна с четене /или вие пишете бързо или аз чета бавно/  hahaha
Браво на варненки  Peace А мен плюхте ли ме  Rolling Eyes Сигурно не, щото сватята е била там  Party  Mr. Green Не знам дали съм ви казвала, ама на мен Варна си ми е любимия град... Все натам ме тегли - почивки, командировки... Други командировки принципно отказвам, дори и чужбински, ама кажат ли Варна, винаги съм на линия  Mr. Green Следващия път като мина табелката Варна съм ви пощурила да се видим  Mr. Green Гответе сееееееее Mr. Green
А аз кво ли  правих уикенда - возих се  Whistling Вече се разбираме доста добре с чудото, опознахме се, и даже почнахме да си се кефим един на друг  Heart Eyes
От утре пак съм болничен, щото му е време на Цветан да поработи /нали се менкаме по две седмици  ooooh!/ а идея си нямам какво става с Делян  Whistling
В четвъртък бяха на контролен - супер много бяха изплашили милото - не се оправя, наложителна операция и пр. А на мен Делян не ми изглежда болен  Rolling Eyes Няма нито един от симптомите за отит, при това гноен и увеличена трета сливица  Thinking Та в петък сутрин - дружно към ИСУЛ... Там казаха, че нищо му няма ...
На кой доктор да вярвам и аз не знам... Ще търся трето мнение и ако действително се потвърди моето подозрение, че първия доктор се опитва да си изкара някой лев на наш гръб, е вЕрно голям бой го чака. Ще го ритам като куче #2gunfire
Дано съм права  Praynig
Лека  Hug

# 102
  • Варна
Добро утро! Аз се домъкнах до работа...

Бубс, дано си права, а това с докторите..просто нямам думи! Както мъжа ми каза педи няколко дена: Докторите трябва да минават на всеки няколко години на преглед за човечност - хич ги няма, как не ги е срам...

Желая ви хубава седмица, болните да се оправят, а другите изобщо да не се разболяват!

# 103
  • София

Комшу, ква операция, ски 5 лв? На охото ли ?!? Обади ми се да ти дам номера на свестен ушен доктор от ВМА. Момичетата в темата за деца с увреден слух ми го препоръчаха. Гого слава богу се оправи и не го водих, ама...
Тоби, средно руса съм, ма баш лешник си е да ти кажа Simple Smile))
Отивам да пийна кафе с колежката и ще досадя отново може би  Rolling Eyes

# 104
Добро утро!

Уф, и аз сядам да уча, че до довечера трябва да предам едно есе. А ме мързиииии.

Набързо....вчера бях на интервюто за Олимпиадата. Мина що годе добре, сега ще чакам да ми пишат.
Следобед ходихме в мола, да видим дядо Коледа. Много хубаво са го направили. На дядото леговището беше пълно с елфи, вътре ни прожектираха 3Д филмче за Коледа. После влезнахме при него, снимки мимки, даде на Анджи и Бела подаръци- много сладки книги. Всички останахме доволни Grinning

За докторите- но комент!

Ей Дони, много ме накефи! Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт