С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 905
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Ловеч
Ха ,Добър ден!
Малеее ,много ни пораснали децата #CrazyЩе се замислям за втори номер newsm78
Добре ,че е Ягодка да почерпи -такова нещо пих в Прага и се влюбих и в едни наденички и във всичко там...
Да се похваля - моето синче е неузнаваемо-слушка ,папка и от 5 дни е с разстройство та мия дупе като на новородено hahahaАма баба му е виновна -тъпче го с тиква  Naughty
Днес му купих едни сладки дънки -за РД и от сега се чудя с какво да е облечен-гардероба му е пълен с дрехи  Rolling Eyes и да вземе да завали като хората ,че има 3 чифта ботуши за носене Laughing

# 571
Честит рожден ден на патерица на Ани, Петя и Кокосчето!   bouquet Heart Eyes Hug

После ще пиша, че тръгнах, но малката се събуди. Rolling Eyes

# 572
Добро утро!
Много е тихо тук Grinning Това, предполагам значи, че всички празнувате качествено и после ще има какво да си разказваме!
Мойто мъж малко поработва последните три дни, но днес е последно за тази година, така че пак ме обхваща празничното настроение. Нали ще сме по цял ден заедно, няма как да е иначе Heart Eyes

Мъничката пак почна да покашля и ще звъня на доки, да я чуе. Много болен този зимен сезон.

А, и да не забравя да се похваля. Вчера ни звъннаха от сервиза, че колата е готова и сега сме пак моторизирани Grinning

Тоби, звучи супер! Не това с миенето на дупето, а послушното дете Grinning Дано му държи и след празниците!

Ягодке, много е сладка Ивка! И каква е елегантна и пораснала, истинска малка дама Hug Мерси и за почерпката, тази напитка не съм я опитвала, но изглежда интересно, особено за студено време.

# 573
АААААААаааааааааааа, никакви ви няма  Crossing Arms Да кажа ли вълшебната думичка  Flutter
Ето я:
- НАЗДРАВЕ!!!

# 574
Наздраве! като си казала  Laughing

# 575
  • Варна
Дзън-дзън!

# 576
# 577
Много малко сме останали пиещите  Rolling Eyes

# 578
  • Варна.....
Малко, ама качествени!!

# 579
Малко, ама качествени!!
Без съмнение!!!
Между другото ударете по едно голямо за мен и моето семейство, щото май ще имам доста да черпя утре, ама още ме е страх да се похваля... И стискайте здраво палци  Praynig

# 580
Наздраве и от мен!
Бубс, стискам силно, много силно, и чакам да се похвалиш!  Hug
Бела да се оправя бързо!!!  Heart Eyes

# 581
Бубссс, веднага имаш стиснати и от мен...

# 582
  • Русе
Бубс, стискам и аз, ама така да ми разчопли любопитството рано сутрин..
Аз броя часовете до 12 - тогава забиваме кирката, дет' се вика и почва купона.
Това го правим всяка година последния работен ден, обикновено на 22-ри 23-ти, но сега нали не сме спирали..

# 583
Бубс,стискам аз,ама после да кажеш дали е хванало декиш стискането.
Аз днес ще ходя да си боядисвам косата и да пазарувам,че утре ще сме с приятели у нас.

П.С.Много моля и за мен едни стиснати палци,че имам огромна нужда от тях Praynig

# 584
daninceto и за теб ного стиснати...

Общи условия

Активация на акаунт