С гирлянди и балони почват Януарските купони

• 33 876
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна.....

,все пак Бела има месечинка Laughing

Дано почерпката не е с мляко!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 646

hahaha Nazdrave za 3-ta mese4inaka na Bela

# 647
Уууууууу, и повод сме имали а аз изоставам с "обиколките"  Joy
Наздраве и от мен за месечинката на Бела!!!
Иначе аз пак съм в болнични, а Делян отново сополив - каква изненада  Tired Ще го покарвам и него на винотерапия, то се е видяло  hahaha
Лека, че свърши отпуска на сериалите  Crazy

# 648

Е че какво му е лошото- тя днес това яде- мляко с вкус на шоколадови бонбони и домашни сладки Mr. Green

Наздраве Hug

# 649
# 650
  • София

Да се почерпим за здравето на батко Преславчо Hug Hug Hug Hug
че без вас не е сладко Peace Peace

# 651
Мони, жив и здрав да е и все така чаровен!

# 652
  • София

Жив и здрав да ви е Мони Hug

Кат споменахте черпене с мляко и се сетих за един малко вулгарен клип за кафе с мляко Rolling Eyes

Моя човек почивката го разлигави нещо и 2 дни се дърпа и не иска да влиза в яслата...А и любимата леля е в отпуск - ужаааас. Сега няма на кой да досажда Mr. Green Милата женица - съжалявам я. До тоалетната не може да иде от моята досада Simple Smile Чака я чинно пред вратата Simple Smile

# 653

Жив и здрав да ви е и много,много да ви радва....  bouquet

Дони клипа ме разби,но нямаше никаква изнервена реакция интересно,дори пича си поиска още smile3534 Smile

# 654
  • София
Мила Моник, Честит рожден ден на прекрасния Преслав, да расте здрав, усмихнат и щастлив! Много да ви радва и занапред и да бъде добър батко на Самуелка!

# 655
  • Варна.....
Еххх, още едно 3 годишно детенце  си имаме!!!
Да е жив и здрав Тачо, да радва майка си и баща си!!!

# 656
  • Русе
Да ни е жив и здрав Преслав! Честита месечинка и на Бела! (Бря, кога мина това време?)

Донич, и на Карина така се отрази ваканцията - 2 дни само повтаря приплаквайки: "Не искам на яслаа, мамо!" Кошмар е сутрин просто. Sad
Аз също не обичам лельосването - по Коледа си идва една приятелка от София, която е и кръстница на Кари и дойде да я види и да й подари подарък. Аз я подготвям: "Сега ще идва Светлето да те види" А Венци:"Ще кажеш леля Светла, тя да не й е набор" Било израз на уважение. Разни хора, разни идеали. В тяхното семейство така е прието - братята му, които са година и половина по-малки му викат батко. Баща му им казваше и на мен да викат кака  Twisted Evil ама познай дали. И на племенника ( роден на 08.01.2010) да вика "кака Кари" Ама той за сега й вика Каи  Heart Eyes

# 657
  • Ловеч
Честито на monick   bouquetВесел празник !!!
Леле, другата седмица и ние сме на ред newsm78,кога мина това време.Ивко сам си избра свещичките и салфетките за РД,тортата поръча да е с влак и толкова-подарък не спомена ,явно защото сме заринати от играчки .Помоощ няма място за мен в стаята му,добре че поне си подрежда циганийката Mr. Green
За обръщенията -Ивко сам си кръщава хората-кой кака ,кой батко ама това с Бускоджа Иванова  hahahaнаправо ме убива и новото е  че е  Капоценното камъче на леля си Laughing

# 658
Честит Рожден Ден на Преслав!!! Мони, да ви е жив и здрав сладура, много да е весел и щастлив и все така да ви радва!!!

Дони, клипа е забавен Grinning И на мен ми е особено актуален Grinning

Тайс, и на мен ми е странно като ме нарекат жената Grinning Каква жена съм аз, с тоя акъл на лапе Heart Eyes Но пък и кво да кажат хората като се изтипосам някъде с двете деца Mr. Green

# 659
Хей, честит рожден ден на Тачо!! Жив и здрав да е и много грижовен батко!!!   bouquet Hug

И аз не обръщам внимание на обръщенията - свикнала съм да казвам на връстниците ми, че са чичовци и лели  Laughing, та и Кало така им вика. Но ако знам, че някой не иска така, а предпочита по име например, се старая така да го уча (като Мила и Ицо например - те не са леля и чичо Wink). Та лельосването от моя страна не е заради уважението (не съм се замисляла просто), а чисто и просто заради навика. Като бременеех с Калоян, си спомням, че също не ми беше приятно по магазините да ме наричат "лелята" или "жената" - та аз съм си момиче! Обаче свикнах. Веднъж ме нарекоха "леличката" и се възмутих доста, но пък после се усетих, че и аз бих нарекла пред Кало някоя жена, с идеята да е умалително. Е, кофти ефект се получава, ама кой да мисли  Laughing

Калоян също не искаше на ясла след ваканцията. Ама някак бързо склони - обяснихме пак, че трябва на работа да ходим - и ние, и той. И че децата го чакат, как ще разказва за пързалките и снежния човек и т.н. и, макар и неохотно, се съгласи  Laughing. Ама има друго 20 сега - снощи заяви, че не иска да има РД  hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт