ДЕКЕМВРИйската дружинка вече стана на годинка Тема 12

• 30 414
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, мамета!

Аз тия дни нещо не мога една дума да напиша. Тичам насам натам, викнахме бабата, че нещо не можем да смогнем със задачките, добре че таткото е отпуск. Трябваше да си заминаваме на Монтана още на 2ри, но още сме в Софето. Предложиха ми нова работа и утре подписвам договора, малко ми направиха "head hunting"  Mr. Green, обаче всичко стана супер точно на време, без дори да съм търсила или очаквала. Така че от 03 януари съм в редиците на работещите мами. Сигурна съм, че отивам на страхотно място и най-важното с нормално работно време, а не като предишната ми работа, направо извращение с човешката личност, най-малко по 12 часа работа, ама най-малко, аз редовно си боцках 14-15, а и 16 часа, уикендите за мен бяха мираж, отпуска дълго бленуван и силно ограничен. Ох освободих се от робствотоооооо  newsm44 /става въпрос за счетоводна къща/.
Но утре заминаваме, да празнуваме  Party Party Party Малката кукла на мама става на годинка  Crazy, как се мина времето. Миналата година по това време ми правеха клизми, тоалети и всякакви такива "СПА" процедури  Crazy

Искам да честитя на всички порастнали бебоци от последните дни, както и на днешната рожденичка Ива на мама Ресито. Честит първи рожден ден мъници сладки, бъдете живи и здрави, много щастливи и обичани, растете безгрижни и мнооооого палави  Hug newsm59 newsm38

Честит имен ден и на всички именници от вчера, бъдете живи и здрави, нека Св. Никола ви пази и закриля и името ви само с добро да се споменава  Hug

Нашия купон ще е в неделя, ще е типичен детски рожден ден, сигурна съм че мамината мишка ще се забавлява, тя обича компаниите, игрите. Добре, че подготвих всичко предварително, че ако бях оставила за тази седмица  #Crazy нямаше май нищо да направя.

Хайде лека вечер от нас  Hug

# 601
ceci88 , браво за новата работа, да ти е честита. Hug
И мен днес ме връхлетяха спомени, миналата година по това време вече бях в болницата, бях в очакване на утрешният ден.Анестезиологът ми каза да не ям нищо освен кисело мляко , а аз отидох и се натъпках с едни хубави топли кроасани. Simple Smile
Отиваме да вечеряме семейно, в пълен състав, за съжаление само седмица.

# 602
Мари, пожелавам ви напълно да се насладите на цялата седмица с таткото  Hug. Моя баща е международен шофьор /тираджия, макар че много мразя това заглавие/ и когато си идваше от път в нас бе малък празник   Laughing Така, че радвайте се и трите на таткото цялата седмица.

# 603
 bdbaloni на порасналата Ива на Мама recito! Да е здрава и много да радва мама и татко!
Мари, радвам се за вас  Hug
Подаръците: на най-близките, че и нас ни е хванала кризата тази година  ooooh!
Днес си взех снимките на малкото мишле от студиото - станали са страхотни  smile3521 предстои да си закупя негативите и ще сложа снимки във ФБ.
От два дни ни пробива кътник ли, кучешки ли не знам, но малкото човече е нервно, не спи и много мрънка за всичко  Sick да избива вече каквото е там, че да отдъхнем малко...вечер ядем задължително, даже и днес през деня му давах мляко, за да се успокои малко и да поспи.
Има ли ваксина, която се поставя на 1 год.?
Лека вечер от нас  Hug

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 21:43 от pipi_mb

# 604
  • при моите любими
rossy-pm  много е неприятно това с Варицелата, но пък ще мине леко и вече ще е с имунитет  Praynig И Йоан се разболя , когато беше на 7 месеца и всичко беше наред.

Мари и аз ти пожелавам да изкарате една незабравима седмица в пълен състав.  Hug

А за подаръците, аз тази година съм решила да има подаръци, само за децата (моите, на сестра ми и приятелчета). За бабите и прабите, може и аз да направя по някой календар, добра идея. Пък за нас искам да си измисля едно хубаво пътуване и още не съм решила, къде и кога.  Peace

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 20:16 от cydonia

# 605
  • Бургас
Честит Рожден Ден на Ива recito! Много здрава да бъде!!!
Да честитя именния ден на вчерашните именници!   bouquet
Ние снощи ходихме на гости и изкарахме страхотно. Даже получихме покана за новогодишната вечер, което е супер, защото все се чудих къде ще празнуваме и все не успявах да го измисля.

ceci88, поздравления за работата! Това е страхотно! Весело изкарване утре (сигурна съм, че с тортичка, поне, ще отбележете датата Wink) и в неделя Hug

mari:), незабравима седмица Ви пожелавам! А за Коледа и НГ няма ли да е при Вас?

rossy-pm, няма ли да мине за седмица? Как протича при Марио варицелата?

С подаръците съм доникъде, но другата седмица ще гледам да измисля нещо. Утре съм запланирала коледната украса поне да направя. Че после и календарчета трябва да майсторя Peace

Бебешондъл, все забравям да ти отговоря  ooooh! Положението при нас е поносимо, но за пълно оправяне май е рано да се говори. Дано лятото пак да дойде този доктор в София, в него ни е надеждата.

pipi_mb, ако не сте се отклонявали от графика, следващата ваксина е на 13 месеца.
Лека нощ  Hug

# 606
Ех Цеци,Мари...то мен вече са ме връхлетяли спомените...последната вечер вкъщи преди Шейново:)Страх,вълнения...А вие вече бяхте в играта,така да се каже HugАз тези нощи само това мисля,гледкам я...и я гледкам...Simple Smile

Цеци,Честито за работата Heart EyesЗначи скоро започваш:)Лекинко ти завидях HugКой ще я гледа бонбонката?Да се забавлявате много на бебешкия купон Heart Eyes

Днес напазарувах всичко за петък,труд и творчество докато спа,направих надписа ЧРД и балоните в петък ще взема заедно с тортата.А утре ще дойде мой приятел фотограф и ще пробваме да й направим една хубава фотосесия за първата годинка:)Той все ме навиваше ама аз не смеех с това киселяче:)Но да видим:)

Роси,да минава леко шарката Hug

Пипи,днес ми звъня нашата лична да ми каже,че трябва да се постави пневмококовата на годинка.Но аз ще мина първо през неото ни и ако тя каже.

Лека и спокойна нощ от нас!

# 607
Честит рожден ден на патерица на Ива на  recito  newsm51 и на всички други минали рожденници, които съм пропуснала. Много здраве, щастие и споделени моменти за целите им семейства.

bdbaloni на Али! Мари, честита ти рожденничка. Да е все така очарователна и слънчева. Приятни мигове в компанията на таткото и двете принцеси ........

bdbaloni на Ивон! Цеци, честита ти рожденничка. Нека сладкото ти миньонче е все така  лъчезарно и красиво.  Весел празник и успех на новата работа.......

bdbaloni на Вики на nikolinko! Весел празник!!!

bdbaloni на Деница на никид! Весел празник!!!

И ние малко, по малко се подготвяме за празниците, че то не остана, друга година до това време съм готова с всичко, но тази година нещо не ми се получава  ooooh!

rossy-pm дано всичко мине леко и сте добре до рожденния ден Hug

И на нас ни казаха че сега на годинката ще ни слагат Синфлорикса 4-ти прием и пак кръв и урина.

И ние да се отчетем малко, по предната консултация 9100 кг, 76 см. Четири зъба, два отдолу и два отгоре. Вече си ходим, та даже и подтичваме на моменти, което за съжаление някой път завършва с челен сблъсък с някое препядствие, до сега нямах бели коси, но вече ги виждам на хоризонта  Laughing За сметка на това обаче думичките ни, не че бяха много, но сега съвсем се изгубиха. И коса нямаме много, аз да се оплача, даже за една фибичка няма, че да я докараме за снимка, една такава тъничка и то всичко се изхлузва от нея Wink

Добре дошли на завърналите се сред нас /не че и аз пиша много често Embarassed/ Hug

Лека нощ!

# 608
Честит 1ви рожден ден на Али на мама МАри , Ивон на мама Цеци , Вики на Николинко и сладката Дени на мама Ники ! Да са живи и здрави малките ви слънца , много усмивки и щастливо детство им пожелавам!   bouquet

Кате, шарката ни за момента минава леко. МАрио има пъпки по телцето и 1 зад ухото. Няма температура , жизнен е.  Днес гороеих с док. , до 10 дни ще ни мине. Купонът за РД ще остане за неделя( вм в четвъртък) и дано поне да не ни излязат много пъпки (особено по лицето) , че са много неприятни Sad

Някой питаше за верото - мия с Палнет (от Карфур). Пише ,че е ЕКО. Гръцко е. (Някоя мама го беше препоръчала още миналата година . Аз също имах проблеми от Бочко.)

# 609
Честит 1ви рожден ден на Али на мама Мари , Ивон на мама Цеци , Вики на Николинко и Дени на мама Никид ! Бъдете живи,здрави и многоо многоо щастливи и игриви  newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59  cook
mari:), незабравима седмица ви пожелавам и аз!  Hug
ceci88, поздравления за работата!  Hug

# 610
 newsm59 Али на мама Мари , Ивон на мама Цеци , Вики на Николинко и Дени на мама Никид! Растете здрави и щастливи деца! Целувки на мамите  Hug

# 611
Честит рожден ден на Алето, Ивон, Вики и Деница! Да растат здрави, щастливи и безгрижни! Весело посрещане на празника Hug

# 612
Честит рожден ден на Али на Мари , Ивон на Цеци , Вики на Николинко и Деница на Никид! Много здрави да са малките принцеси, това е най-важното за сега  Hug Hug HugХубав празник на мамите и на семействата им!
ceci88, поздравления за работата! Дано ти върви по вода и да си спокойна за малкото съкровище  Hug
Какво слънце има при нас от сутринта...дано и въздуха се постопли, че сме на кухня днес.
Благодаря за отговорите за ваксините, видях , че е възможен 4-ти прием на синфлорикс, но защо? При нас няма забавяне или липса в календара и си вървим по графика  newsm78
За препаратите и сухите ръце: моите ръце се цепят и пукат около пръстите и кожата ми е много суха /все едно е шкурка/. Миех с Бочко, но вече не го купувам; ползвам сега обикновен препарат и съм в търсене на нов, по-добър. Да кажа, че не мия съдове, защото си взехме миялна. И пак имам проблеми със суха кожа. Останал ми е Лансилох и вечер си мажа ръцете с него, през деня ползвам това: http://apteka.framar.bg/12006265/%D0%BB%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%B1% … 80-#axzz1fvGeYFQf и кожата полека започна да се въстановява. Дано съм полезна Peace
Хубав и слънчев ден!

# 613
  • София
Добро утро!  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА

Бебе  Александра mari:)   

Бебе  Ивон  на ceci88

Бебе Виктория на nikolinko

Бебе Деница  на никид 

Да бъдат здрави и усмихнати, плава и щастливи за радост на всички!  newsm59  newsm59

ceci88, честито за работата! Дано да се чувстваш вече спокойна и удовлетворена, защото с дете да работиш по 15часа е немислимо!
Аз съм доволна засега от мойта работа и не мисля да я сменям, но човек не трябва да се успокоява - винаги може и по-добре. И аз бих се зарадвала на един head hunting....Затова си и направих профили тук там в професионални социални мрежи  Joy

B_NADI  и аз съм била до 1 годинка с малко коса...Ама ей ме на сега - отглеждам си цяла метла

# 614
 newsm59

Бебе  Александра mari:)   

Бебе  Ивон  на ceci88

Бебе Виктория на nikolinko

Бебе Деница  на никид 

Да са здрави и безгрижни през цялото си детство!!! На майчетата има весел празник   bouquet!!!

Общи условия

Активация на акаунт