ДЕКЕМВРИйската дружинка вече стана на годинка Тема 12

• 30 420
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Честит първи  рожден ден на
Бебе  Ива  на Мама recito,
да е жива и здрава  и много  да  радва мама и тате Simple Smile

# 586
 newsm59 на Ива!

# 587
  • София
И от мен - ЧЕСТИТ РОЖДЕ ДЕН НА ИВА НА МАМА RECITO!!!

mari:) , страхотно!!! Ще си изкарате една весела седмица!

Мацки, вие докъде сте с коледните подаръци? Не само за децата, а по принцип?
Аз - доникъде! И съм тотално безидейна!  Sad Пък мразя да подарявам нещо купено просто така.
А още повече мразя декларации от сорта "Дайте да се разберем - тая Коледа никакви подаръци не искаме!" - ами не ми е приятно така.  Confused
Кога друг път човек може да демонстрира уважение и внимание, ако не на някой празник Cry?
То може де, ама е друго....Ени уей, пак се разфилософствах

# 588
Джос,ако е за бабите,направи календари.

# 589
Josepha ,аз съм до никъде с подаръците-на никой нищо и дори за малкия нищо все още Crazy

# 590
Здравейте момичета:)

Джос,до никъде и аз...Никакви идеи нямам,а като гледам и време няма да обикалям.И току виж предупредя,че ще се разминем тази година...То ако бабата пак не дойде,не мога да мръдна,половинката абсурд да я гледа сам по-дълго време...а и колко дълго...2 часа и после трябва да съм там да приспивам.Та не знам дали ще смогна с това...Баща ми пък обича да ни дава парички и ние сами да си избираме каквото решим.А тази година съм съвсем навита на този вариант:)Свекитата пък ще ни подарят нещо за кухнята,както винаги и туй то Joy

Мари,супер за таткото!Да си изкарате прекрасен празник Hug

Която,БетиБоко Hug

Честит рожден ден на Ива на Ресито!Да е здравичка и щастливичка:)

Оффф тая нощ ме разби-едно невинно уж пробуждане към 4 прерасна в люшкане 1 час,7 пъти се мъча да я върна в леглото й и не иска...накрая от към 5 до 8.30 до мен.Не съм мигнала...

А пък снощи както не беше падала хич от много време...за 5 минути 2 пъти-назад и напред по носле.SadДобре че от ниско,в смисъл на пода беше и тупна.Но ми спира сърцето честно...и като ревна...така не я бях чувала скоро...

Хайде лек ден!Дано можем да мръднем малко!

# 591
Цвети,сега видях че си онлайн...как е Гоги?Дали е настинал или вирусче някакво?Води ли го да го видят?
Дано е добре милинкото! Hug

# 592
  • София
Бебешондел, доста добра идея.....Особено за бабите, дето не искат подаръци  Party

Днес има слънчице, ама май студът хапе  Thinking
Ние трябва да излезем със сигурност, че поръчах торта-изненада за нашия татко, че днеска е рожденик и трябва да я вземем  Confused
Реших на тортата да пише "За тати, с обич от Филип"  Joy  Joy  Joy

Аз пак за подаръците - миналия уикенд обикалях 2 часа като малоумна и нищо не харесах за никой. Да не говорим, че исках нещо за мен да си взема за рождения ден на Филип - все пак и на мен ми е празник. Откакто се е родил съм си купила едни дънки само и 1 маратонки за разхождане  Crossing Arms
Гардеробът ми е станал пълна скръб  Whistling

# 593
  • София
здравейте Simple Smile
Честит Рожден Ден на Ива   bouquet да расте жива и здрава и да носи много радост на мама Ресито Simple Smile.

Josepha, аз също съм доникъде с подаръците, но сега съм направила списък с хората и като измисля нещо попълвам  какво ще подарявам. Но и идея си нямам кога ще успея със закупуването.

Мари, да си изкарате супер тази седмица с таткото Simple Smile Да му се нарадвате и тричките Simple Smile.

Калина,  Hug Гоги вече е добре и сега превантивно му давам осцилококцинум. Няма температура, не му текат сополи и гласът вече му се оправя.

# 594
МИнавам пак на бързо, че нещо не смогвам тези дни ( особено с писането)..
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ,КОИТО ПРАЗНУВАХА ВЧЕРА И ДНЕС!

А ние сме с Варицела... не ни се размина...Жалко ,че няма да ни е минало до рождения ден! Sad
Лек ден на всички  Hug

ПОсле ще се върна да чета  Grinning

# 595
За подаръците аз съм вече готова! Даже и не съм излизала да пазаря  Wink
От  комстед взехме играчки, он-лайн поръчах  роклички за племенниците. За  баби, дядовци  и лели  поръчах календари от http://snimkitevi.com и магнити.  Смятах и чаши  да правя, но по 15 лева за чаша ми идва много, само 150 лева за чаши не ми се даваха Wink

Николета, пробвала ли си да му даваш круши за   запека?

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 12:51 от ANGYA

# 596
Здравейте!
Честит рожден ден на Ива на мама Ресито   bouquet  bouquet  bouquet
Подаръци и аз още не съм купувала. Не знам кога ще изляза на пазар. Иначе съм набелязала някои неща, само трябва да ги поръчам. Ето един сайт за играчки с безплатна доставка над 10 лв. http://vegatoys.com/category/1.html От тук съм харесала за племенниците някои играчки.

За запека също помага сок от мандарини или от киви. По възможност прясно изцедени. Спанака също разхлабва.

# 597
plams ,  от Вегатойс не бих  поръчала. Бях споделила преди време, как ни  пратиха не работещи играчки, мръсни  принцеси , балони, които не можеше да  се надуят повече от 30 % и детски тенджери, които  бяха  олющени.  После служителката им от рекламации ми крещя по телефона и ми затвори, а вината беше тяхна!  Добре, че се намеси КЗП, че ни подмениха играчките.

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 15:20 от ANGYA

# 598
plams ,  от Вегатойс не бих  поръчала. Бях споделила преди време, как ни  пратиха не работещи играчки, мръсни  принцеси , балони, който не можеше да  се надуят повече от 30 % и детски тенджери, който  бяха  олющени.  После служителката им от рекламации ми крещя по телефона и ми затвори, а вината беше тяхна!  Добре, че се намеси КЗП, че ни подмениха играчките.

ANGYA спомням си, че беше писала за някавки повредени играчки, но виж името на онлайн магазина ми е избягало. По принцип съм скарана с имената  Rolling Eyes лесно ми се губят. Мерси за бързата реакция  Peace

# 599
ехооо здравейте и от нас с Макси ,ние сме добре ,дивееме ,правиме бели ядеме кабели ,ровиме в контакти,играеме с всичко ,но не и с играчки,не ходиме само пълзиме ,защото ни мързи  Grinning имаме си само 2 зъба.
през нощта се мята ,реве,мрънка,яде луда работа ,кога ще почне да спи по цяла нощ незнам .

лека полека се подготвяме за 17ти  Laughing бабата най-вече с нейните творения като мотора ,който съм го качила във ФБ ....
та аз там съм по активна в ФБ,от колкото тука,защото ыне веднъж съм го писала,че съм с ДОЙЧЕ   Wink лаптоп и ми създава проблеми в определени сайтове,но ви чета и полудявам като има нещо ,което искам да ви кажа или питам и немога,но дойда ли при нашите съм на линия   bouquet
подаръци не съм купила още ,таткото е 12 неговия вече е заличен от списъкът Simple Smile ще му спретна 1 торта само Simple Smile
ЧЕСТИТ 1ВИ РОЖДЕН ДЕН на всички бебоци,които станаха на 1 годинка  Simple Smile бъдете много здрави и палави Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт