ДЕКЕМВРИйската дружинка вече стана на годинка Тема 12

• 30 429
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Ами, честно казано не ми е гузно.
 Hug Ама правилно, според мен това е адекватното приемане на нещата. Ама незнам кой се е пристрастил повече, Алекс или аз и затова хем ми се иска , хем не ми стиска ( както е приказката) Трябват си обаче решителни действия, че ето като чета колко " пристрастени" дечица има и колко е трудно, лошо ми става. Леле ,как звучи само, все едно за някакво болестно с-ние говоря  Mr. Green

Вижте на каква странна кукла попаднах....Чак се чудя как измислят такива глупости newsm78
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.9397
  Shocked Shocked Shocked а това аз немога да го разбера. Не за първи път попадам на идиотка играчка. Конкретно при кулките има всякакви болни и дори инвалидизирани кукли, може би с идея за интеграция. Аз незнам как не са измислили още кукла циганче ... аз на времето имах кукла негърче донеса ми от Щатите, явно тогава са се интегрирали и там Wink
  Crazy леле май времето ми влияе зле, колко глупости бълнах за минутка само ...  Embarassed

Мерси много за поздравите към баткото  Hug

# 571
Ивееее,и аз имах кукла негърче JoyНе знам от къде...то аз имах 4-5 за цялото си детство та още баба ми ги пази на село...даже лятото си ги снимах,ще взема да я изровя и да я сложа снимката:)

Ние заспахме към 15.30 и почвам изрязването вече за РД,няма време:)

# 572
Току-що получих Смс,че са преведени парите от НОИ LaughingМисля да щурмувам магазините от днес,че време не остана до петък:)

# 573
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ Simple Smile

Аз обожавам риба, но... моят мъж не яде и на този празник ще съм на риба тон в салата за мое съжаление.

Гоги пак е със зачервено гърло и днес цял ден сме си вкъщи и направо ще се побъркаме и двамата.

Относно отбиването - противно на всички предписания и съвети да се махне първо сутрешното кърмене, а в последствие и сутрешното. При нас е точно обратното махнах вечерното кърмене и сега заспива сам в леглото си, но сутрин още си иска и може би ако не ми се спеше толкова много щях да съм го прекратила и него. Със сигурност при нас това вече не е хранене.

# 574
Отбиването, аз не мисля още, мисля да стане плавно, каката почти сама се отказа на 1год 3месеца,както вървят нещата със сестра и ще се кърмим поне до две. Simple Smile
За безумните кукли, каката има дишаща , като истинско бебе е, прави много неща, таткото я е кръстил- куклата на ужасите, много зловеща му била.Имаме и ходеща и пълзяща, ще ги остави в наследство на Алето, ако оцелеят.
Кали, и аз имах две кукли-негър и негърка, когато си играех на училище правех чинове на куклите си а куклите-негри, бяха двойкаджии Laughing, слагах ги на последните чинове и ги третирах като роми/нямам нищо против тях/ Joy, детски акъл Laughing...ех спомени!

# 575
ЧЕСТИТО на всички празнуващи! На тези, които съм пропуснала и на днешните - малки и големи, желая им само здраве в огромни количества!

Днес моят любим съпружко Никола е именяк, а пък баща ми и племенника са Николай-ковци, та цял ден се поздравяваме всички взаимо  Joy Аз не намерих хубава скумрия и взех филе от сьомга, поне то става на скарата за 5 мин, а други видове риби не посмях да взема, че не знам как и да ги сготвя точно, а гостите ще са тук след час и половина...   chef

Специална честитка за Николета и за батко Ники на Ивето!

# 576
Здравейте момичета!Аз съм от тези който не са писали от януари,но пък винаги когато имам възможност ви чета с интерес.Искам да поздравя всички празнуващи днес и да благодаря на тези който честитиха празника на моята дъщеря Никол.Приятна вечер на всички и весело искарване на празника  Hug.

# 577
Привет мили мами Hug Hug Hug
Много благодаря за страхотните пожелания от тези които се сетиха за малкия Боян,нека и вашите бебчета са живи и здрави и винаги засмени Hug Hug Hug
Ние сме 12кг ходим,ядем всичко и имаме 7 зъба
Пожелавам ви през Новата година само хубави и спокойни мигове  bouquet  bouquet  bouquet
Лека вечер Hug Hug Hug

# 578
Честит рожден ден и имен ден на малките сладури и техните батковци и каки  Hug

Честит имен ден на Николета и НИКИД!

Ева днес извървя сама около два метра! Правих питка, но без предмети  Simple Smile, тях като се стабилизира.

Единственото хубаво на спора за първата страничка е, че доста мами прописаха отново  Hug

ikamenova, и при нас положението е същото със сухата кожа. Лишеите са по гърба и коремчето. Не претоплям, къпя с нормално топла вода, но проблема е на лице. Ползвам душ-олиото на Д-р Тайс, но файда никаква. Отказах се да мажа. Мазала съм и с кортикостероид  Cry, но от него отшумява проблема и после пак. Докторите казват, че ще го израсте. Не, че се успокоявам, но и аз съм била с такава кожа,като бебе.

Все забравям да ви кажа за хляба, нали доста мами бяха писали, че бебоците ядат много хляб. Ева е същата. Тя така и прояде обедното де  Laughing Знам, че притесненията на повечето от вас бяха, че ще качват много..да ама не  Laughing И аз така се притеснявах, но се оказа, че е качила само 200 гр. База за сравнение  - предните месеци качваше по 400-500гр.

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 22:12 от vanias1

# 579
Честит имен ден на всички празнуващи със здраве да си носите името.
Хайде и ние да се отчетем с мерките за годинката: 9700  и 81 см
Имаме само 2 зъба отдолу ,а отгоре венците са надути повече от 15 дни но нищо не се подава, следователно е крив като г... иска всичко да взима и ако нещо не стане на неговото се почва едно тръшкане едно чудо какво да ви говоря.
Опити за вървене не прави. Подпира се на лъвчето и тогава, сам още го е страх.
маймунски номера прави всякакви но не иска да учи животните (вече на коте заприличах за да се научи да казва "мяу").

# 580
Специални пожелания за здраве и късмет за имениците Николета и батко Ники на mama_Iva!

# 581
Благодаря ви много !! Честито и на бебоците  малко със закъснение!Носете си името със здраве!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БЕБЕ ИВА!! Желая и много здраве и много палави игри!! nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday а на мама recito newsm51 Весело изкарване!
Аз вчера ходих до метро и от там си купувах рибата,взех и калмари много ги обичам! панирах си ги... а какво творение направих с този шаран... Naughty видях една рецепта за пълнене тук в нета и реших да я направя,получи се страхотно,много вкусен стана! Само чистенето беше гадно,защото го купихме жив и накарах майчето  Laughing Laughing
Гого от вчера е на плодови пюрета само,така ни каза педито да видим дали ще се оправи с това аки  ooooh! за сега никакъв ефект! Притеснява ме,че и това май не го насища newsm78

# 582
Николета,още ли не сте оправили запека? Sad

# 583
Честит рожден ден на Бебе  Ива  на Мама recito   bouquet
Добре дошла отново на мама Която, и BetiBoko . Hug
От днес ще имаме татко за седмица, вчера пристигна в София, днес ще е при нас. newsm44

# 584
Честит празник на мама recito и на принцеската Ива!  Hug

Мари, честит ви татко, да споделите незабравими моменти, които да ви топлят до следващото виждане. Grinning

Радвам се че отново виждам koqto и BetiBoko, момичета, добре дошли!
Има и нещо положително от целия безсмислен спор - появиха се мами, които не бяха писали отдавна. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт