Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо майка ми реагира по този начин, когато искам да говоря за секс?
Как мога да се справя с отношенията си с майка ми, когато искам да говоря за секс, но тя реагира негативно?
Защо родителите не подкрепят децата си в техните стъпки в живота?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо майка ми реагира по този начин, когато искам да говоря за секс?
-
Как мога да се справя с отношенията си с майка ми, когато искам да говоря за секс, но тя реагира негативно?
-
Защо родителите не подкрепят децата си в техните стъпки в живота?
-
Как мога да се справя с отношенията си с майка ми, когато искам да споделя, но тя реагира негативно?
-
Какви са основните опасения на родителите относно сексуалните връзки на децата им?
От всичко, което съм разбрала е, че е много важно как ще го поднесеш на майка си. А майките се ядосват още повече, когато си скрила от тях, чувстват се нежелана компания (все пак тя е тази с опита и се предполага,че ти би поискала съвет от нея, да й споделиш и тн)
Каквото и да сме извикали, то е било за добро, разбираме се и стигаме до същината на проблема. Даже думите ми бяха ( на 18) "Достатъчно съм голяма, за да преценя това, което е лично мое решение. Не го правя с кого да е, познаваш момчето и е свесно. Не е като да правя безразборен секс и да не знам как да се пазя." Което си е много вярно, проблема при нея беше, че не възприемаше, че пораствам. Това й запуши устата и сега всичко е тип-топ