ДЕКЕМВРИйската дружинка вече стана на годинка Тема 12

• 30 401
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Искам да похваля тихо Ая:)Това детенце все повече ме изненадва.Бяха едни приятели сега при нас,мъжът е фотограф,снима и бебета,деца и да я снимат...Аз очаквах мрънкане като не ги е виждала...А тя беше супер.Наспана преди обед и нахранена:)Геройски издържа близо час и половина.А то голяма врътня...В нас осветлението не е хубаво,той си носеше всичко де ама не е като в студио.Та се измъчи с нея,тя за секунда не мирва JoyНо ще станат няколко със сигурност хубави снимки и ще кача другата седмица:)

Поне се убеди,че е трудно да си звезда JoyЗаспа от раз щом си тръгнаха hahaha

Ние после отиваме с половинката за последни подаръци да й вземем.Хубав ден!

браво на Ая,обожавам снимки правени от професионалисти-ще ги чакам с нетърпение Wink

# 646
Ето ме и мен ,

днес наистина откачих в къщи.Алекс също му дойде в повече скуката в къщи, чудихме се цял ден какво да правим. А пък сутринта докато спа се занимавах с такива глупости ,че явно си преуморих мозъчето. МОйта мила свекърва хванала ,че ми намерила работа за "свободното " ми време. Обещала на някакво момиче да му помогна с някакво домашно по информатика. Обаче то не трябва помощ ами да го направя, та цяла сутрин писах някакви циркулярни писма на word и още куп глупости. Не ,че нещо кой знае какво, ама си е туткава работа и иска време, което аз няма ...  тъкмо свърших и Аклес се събуди и почна мъката. Накрая дори му свирях на едно пиано и му пях ( а хич не бива) детето ме гледа умно и накрая почна да ми се смее. Кой знае какво си мисли. Аз да ви питам вие говорите ли на вашите деца ? В смисъл по улиците като се разхождате .Аз се усещам на последък ,че постояно нещо му дудна, а хората, с които се разминавам ме гледат доста странно ... дали си викат ,че не съм добре  Mr. Green

Цеци88
,честито за новата работа. Голям късмет наистина. Малко кофти ,че трябва да почваш съвсем скоро, но дано да е за добре , а и след като има кой да я гледа малката си струва  Grinning Успех Simple Smile
Аз с мойта работа незнам какво да правя. То и при нас има неписан закон за 12-14 часов работен ден ,ама аз още като почнах твърдо казах ,че няма да го бъде и така и стана. То и затова не се издигнах в очите на шефовете, съответно и други издигания като заплата и пост също да не очаквам  Joy Ама няма начин. Сега освен хилядито реформи се оказа ,че са преместили и офиса някъде по студентски град... просто красота  Mr. Green

Калинче, чакаме снимките. Аз по цял ден карам Алекс да ми се усмихва, вървя с апарата и снимам, обаче друго си е професионални снимки да си направи човек .

За възглавниците, аз му сложих някъде на 6 месеца бебешка на Магнифлекс. То дали с нея или без е все тая, ама ей така да свиква къде да си слага главата  Mr. Green

За верото исках да пиша, че най-вероятно не е от препарата ами от постоянното мокрене и миене, после студа на вън. Мойте ръце са си все такива зимата като се застоя в къщи. В началото мислех ,че е от препарата за съдове, ама не ... като тръгнах на работа нямаше такива работи  Mr. Green Аз и друго много грешно правя, намажа си ръцете с крем и се сетя да измия нещо и хайде на водата, та и това сигурно прецаква кожата. Мазането със зехтин прави чудеса.

Wondergirl, аз преди време бях писала, че Алекс скръца почти през цялото време докато е буден. Направо влудяващо. Беше точно като му излязоха два горни зъба. Сега като му изникнаха по-рядко го чувам и дано да му мине тази мания. Явно им прави кеф пък им и помага щом толкова бебета го правят.

ЖозЕфа, не съм виждала промоция на формички за печене  Mr. Green Ама тези в Икея ми се струват добри. Карфура обаче май ти е най-удобен на теб, а там също има хиляди такива джунджурии и предполагам ,че ще намериш подходящи. Успех с хапките и снимки да има, че аз засега само попивам интересните неща и ще се възползвам за РД на Алекс  Mr. Green
 За Икеа аз бях преди 2 седмици и нещо не останах очарована. Много е кофти подреден, едно хаотично, едно и също нещо го има на поне 4-5 места, аз си бях харесала в каталога няколко неща, но на живо бяха съвсем други, та не останах с добри впечатления. Може би и защото нямахме много време да го разгледаме добре ,знам ли. Етажа с разни аксесоари ми се видя интересен ама там сигурно ще трябва седмица за да се ориентра човек и да го разгледа  Crazy

Още нещо да питам , четох ,че на годинка трябвало да могат да вадят и прибират разни неща в кутия. Правят ли го? Моят Алекс може само да ги вади, ама с прибирането е скаран. ПОказвам му, той ме гледа умно и не... Ама то и баткото нещо неможе много, много да прибира разни неща, че от бебето ли искам  Mr. Green

Момичета ,да ви питам какво става със срещата? Остава ли 26.12 в Sky city? Дайте да уточним часа ,че да знам ако някой ме кани на гости за тогава да го режа, а пък и да може да го обявим, защото миналия път имаше няколко мами, които искаха да дойдат ама късно разбраха .

# 647
Поздрави за всички студенти, студентки!

"Жив е той, жив е! Там под юргана,потънал в мисли лежи и пъшка. Студент със поглед забит в тавана, студент от лекции свикнал да кръшка. От една страна декан го ръчка, от друга съвест на две строшена, очи тъмнеят, глава се люшка - зер не е пил вода студена! Лежи студентът, а в механата нещо го силно, страстно влече, хлебарка скърца нейде в кревата...Сесия е сега! Настане вечер. Печка затлее. Колеги пълнят квартирата тясна. Познат засвири, тълпа запее, "На есен с песен", юнакът крясна. Родни колежки с дивни премени чудни, прекрасни танци поемат, па при студента дойдат та легнат. Една му уиски налива бърже, друга му вино бяло прибавя, трета го в уста целуне бърже, а той я гледа мила, засмяна. "Кажи ми, татко, де е файдата от тез студентски гладни години?
Да смуча ази твойта заплата дорде ми кефът не попремине."...

Весело изкарване!

# 648
Калинче чакам с нетършение и аз снимките на малката принцеска знаеш, че ми е тръпка  Heart Eyes Grinning
Днес купих зехтин да пробвам пак Гого, някой беше споменал за 2л. да видим дали той ще ни помогне,предния път му се повдигна от него  Crossing Arms направо ми се плаче с него като го гледам 3-ти месец не може да го оправи нито един лекар и така се мъчи... #Crazy
При нас днес времето беше хубаво цял ден бяхме на разходка..... Simple Smile прескочихме и до мола, имаше един Дядо Коледа, (син) който забавляваше малките дечица, в момента в който взе Гого за да ги снимам, той му дръпна брадата и остана без нея, едно от децата така започна да плаче, притесни се,че сега няма да го има,и няма кой да му подари подаръка  Laughing Laughing Laughing Laughing ..ама и моя син къде пипа!?...  Joy Party
На Гого любимата играчка е една маратоинка, с нея заспива  Grinning и само тя го успокоява когато е сърдит Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 649
  • София
Ниkoлета, пробвай със зехтин /преварен/ около 1 чаена лъжичка. Но не става веднага. Трябва да даваш ден-два, за да има ефект.

Някой беше питал за олио за къпане -  май беше ikamenovaooooh! и аз кога се сещам, ама ако не е късно - опитай Emolium - аз съм доволна. Филип също имаше лишеи, но с цялата серия на Emolium се преборихме доста бързо. Поне не е на цената на А дерма, а смятам, че ефекта е същия.
Да не говорим, че няма нужда от такива големи опаковки, каквито са А дерма - то направо забравяш кога си го купил - 500мл кофа с крем/гел.

За срещата - за мен 26 декември е ок и Скай сити е ок. Ако има мами от по-далечни краища, нямам против и за друго място. Все пак Скай сити за някой може да е накрая на света.
Обаче не мога да се закълна, че ще дойда  Sad
От 24 декември започват серия от дипломатически совалки между моите родители, тези на мъжа ми, сестра ми и неговата сестра, във всевъзможни комбинации, с цел сплотяване на родовете, ядене на мазни пържоли и тежко вино  Crossing Arms После ме питайте що не обичам празниците.
Така, че ако успея - ок. Ако не, вероятно никой няма да ревне за мен  Laughing И без тва съм от обичайните заподозрени на тея срещи, та няма да ви липсвам грам!
Айде, лека нощ

# 650
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН  на днешните ни рожденничета - Алето, Ивон, Вики и Дени! Да са много здравички и да растат щастливо, обградени с много любов!

newsm59 newsm38

Ние с Вики живот и здраве ще летим на 14.12., така че, аз съм на линия за срещата на 26.12., Скай Сити (засега), за часа според мен или трябва да е сутринта или следобяда, когато мишоците са активни, а не да им хванем обедния сън, както решите Simple Smile

Коледните подаръци може да се каже, че ги спретнах вече освен за бебка, но на нея ще й взема от БГ, че оттук не мога да нося всичко  Peace

Цеци88, честита нова работа, дано да е по-лека и да ти остава свободно време за любимите хора!  Wink
Калина, всички чакаме да видим снимките! Simple Smile  Sunglasses

За възглавницата,  не мисля да слагам скоро, малкото ми шило в торба  образно казано обикаля цялото си креватче през нощта, редовно я виждам на 180 градуса обърната  Joy

Хайде, лека и мека! Simple Smile

# 651
plams , благодаря ти за отговора  Hug

Честит 1ви рожден ден на прекрасната Ая  ! Да е жива и здрава малката кукла , много щастливо и безгрижно детство! Честит празник на мама Kaлина !

Честит 1ви рожден ден и на Борислав на мама kolibka ,  Гери на мама enigmata,   Адриан на мама bebo* ! Да са живи и здрави малките ,пораснали слънца!

7/8... hahaha hahaha hahaha страшна поезия  Joy Joy Joy Joy

# 652
 newsm38 newsm67 Честит първи рожден ден на Ая! Да е жива и здрава малката принцеса, все така палава и да радва мама и тати  Hug
Калинче   newsm51 newsm51 newsm51
целувки на рожденничка от Гого  Heart Eyes

# 653
Честит празник на двете сладурки Александрина и Мама Калина!- тази малка бонбонка е родена на много хубава дата -Днес е църковният празник зачатие на Света и праведна Анна. Като майка на Богородица Св. Анна закриля брака, семейството, девствеността, бременните жени и вдовиците.
Честит Имен Ден на Анчетата!  bouquet

# 654
Кали, честит първи рожден ден на прекрасната Александрина! Да е жива и здрава, любопитна и безгрижна и да пълни с радост сърцата ви!

Честит първи рожден ден и на Борислав на kolibka, Гергана на enigmata и Адриан на bebo*! Да са живи и здрави, умерено послушни и много щастливи!

Честит имен ден на всички с красивото име Анна/Ана! Нека света Анна ги закриля и бди над тях!

И аз бих искала да се присъединя към срещата и да се запозная с вас и дечицата, но 26 декември ми е невъзможно. И в трите дни на Коледа имаме семейни сбирки и няма как да ги пропусна.

# 655
Добро утро!

Нека в тази тема да говорим за софийската среща
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=628135.0

Честит рожден ден на сладкишката Ая! Да е много здрава, щастлива и спокойна и да има много късмет в живота! Кали, честито ти порастнало момиче!  bouquet

Честит първи рожден ден и на Борислав на kolibka, Гергана на enigmata и Адриан на bebo! Hug

Чеситито и на всички именници!

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 08:43 от Кимбърли

# 656

Честит Първи рожден ден на Ая! Да Ви е жива и здравичка и много да ви радва! Най-безгрижното детство и желаем Wink

Честит първи рожден ден и на Борислав на kolibka, Гергана на enigmata и Адриан на bebo*! Да са живи, здрави и и много щастливи!

Честит имен ден на  всички именници днес!

# 657

Честит празник на Ая на Калина. Да е много здрава, усмихната и да е все така непокорна

Честит първи рожден ден и на Борислав на kolibka, Гергана на enigmata и Адриан на bebo*!

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 10:38 от poli.t

# 658
Честит първи рожден ден на Александрина на Мама KalinaZ, на  Борислав на kolibka, на Гергана на enigmata и на Адриан на bebo*!
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!
Много хубави рожденици имаме - надникнах сутринта във фб  Hug Hug Hug
Вчера Мишонката прекоси сам половината стая, но после падна в ръцете ми...ще чакам да стане по-смел и стабилен, за да му направя и прощъпулник...
Айде, днес ще става за разходки при нас...хубав и слънчев ден!

Ще допълня нещо, което се сетих: Оилатум също става за атопична и нежна бебешка кожа, в момента пак има три продукта с подарък чанта за количка - видях в дм.  Peace

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 10:29 от pipi_mb

# 659
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА АЛЕКСАНДРИНА, ГЕРГАНА, АДРИАН И БОРИСЛАВ!ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, СЛЪНЧЕВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!

Благодаря ви за вчерашните пожелания.Партито мина добре.

Общи условия

Активация на акаунт