ДЕКЕМВРИйската дружинка вече стана на годинка Тема 12

• 30 343
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Явно си блокирана от някой с администраторски права. Аз нямам такива,иначе бих те отблокирала. Може да те отблокира и този, който е правил групата.

# 706
  • София
plams, не се сърди!

Преди Данили се грижеше за първа страница, но след като спря да пише мисля, че няма някой, който се е наел да я замества.
Мерките и теглилките са записани на всяко бебе, като сме ги пращали на ЛС или от вестителската новина в деня на раждането. След това да се следи в самата тема е много трудно, според мен.

За ФБ групата - предполагам, че повечето не са отговорили, защото просто не могат да добавят хора. Аз също не мога. Светлето е създател и вероятно само тя има админски права.
Едва ли е лично към теб насочена някаква негативна кампания.
Айде....не се излагай със сръдни  Stop

# 707
Честито на празнувалите днес, нямам много време и ви прочетох малко по диагонал. За групата във фейсбук искам само да кажа че съм махнала от там едно от момичетата по лична причина - снимките ми бяха разпратени на трети лица, нещо , което мноооого ненавиждам. Все пак това е група, в която всеки качва лична информация. Аз не съм злоупотребявала с никоя такава.
Имало е също случаи, в които не мога да добавям някой към групата, по едно време имаше бъг ли, какво ли, не помня с кого си писах тогава , май едно от момичетата не успя да влезе в групата.
Който не е включен там може да ми прати имейла си за да го добавя или поне да опитам. Дори и да съм имала неразбирателство с някои момичета това няма нищо общо, те са си членове на групата, тя не е моя, а на всички. Все пак тук пишем от повече от година и половина.

Искам и да ви питам понеже днес си купих да ям кроасан, а по принцип ги избягвам тези храни и дадох на Вальо съвсем малко и той след 2-3 минути едната му буза буквално пламна-пъпка до пъпка! Дали е възможно да даде такава светкавична реакция от няколко хапки кроасан  newsm78 Ама и аз за какво му дадох...

# 708
Пламс,аз също не мисля,че е насочено конкретно срещу теб!Като нямам отговор за нещо,аз си мълча,вместо да гадая.Предполагам и повечето момичета също.Може би затова няма мнения относно ФБ групата.

Мисля си,че това не е голяма драма,за да спреш да пишеш!Но в крайна сметка ти ще решиш!Ако все пак не пишеш повече,искам да сте здрави ти,Малена и цялото семейство!Всичко най-хубаво от мен!Но се надявам да не напускате групата!

Светле,не ми се вярва чак за минутки да стане newsm78Да не го е полазило нещо?Паяче?Или пък друга нова храна по-рано?Дано отзвучи бързо и да не е нищо сериозно HugПиши как е утре! Praynig

Лека и спокойна нощ от нас!

# 709
Обрива отмина. А другото , което яде преди това беше царевична каша, която яде не за първи път и за това си помислих, че е от кроасана.

# 710
newsm59 Tada
Днес моето момче празнува първата си годинка ! Да ми е жив и здрав!  newsm38 newsm59 Честито и на другите рожденници! Party Time  ura nbirthday  
mrstraetz

# 711
Честит Първи рожден ден  на :

Бебе Георги на Мама Николета
Бебе  Боряна  м на Мама B_NADI
Бебе  Мария   на Мама vania.teo 
[]Бебе  Цвета  на Мама aneblada 
Бебе  Иво  на Мама _pencheva_
Бебе  Окан  на Мама Deni_Ze
Да  са Ви живи и  здрави и  много  да  Ви радват.

⅞ ...and Happily Ever After, надали е от кроасанът, но да ти споделя, че имат много подобрители. Майка ми работи във фабрика за хляб и кроасани и от нея знам, че брашното е една малка част от продуктите, които  се влагат, другото е "фиксове".

plams, не спирай да пишеш. Със или без ФБ група, пак  може да споделяш тук.  Hug Hug Hug
Искам да  благодаря на  всичко, които ми писаха относно възглавниците!

Мама_Ива, за яденето ние понякога правим и 6 на ден друг път сме с 4. Снощи пи 3 пъти мляко - около  500 мл изпи, а през деня  беше ял добре. Чудя се как не качва като  си  хапва добре.   newsm78 newsm78

# 712
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРЯНКА НА B_NADI!!!
Пожелавам й да бъде все така чаровна малка госпожица, да е здрава и щастлива и да радва всички!
Наде, честит празник и на теб! Чудесни момичета имаш!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГО НА НИКОЛЕТА!!!
Поежалавам на Гого най-вече здраве и да се пребори бързо с всички премеждия!
Николета, честит празник и на теб! Да ти е здраво момченцето!

# 713
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРЯНА НА B_NADI И НА ГОГО НА НИКОЛЕТА!!!

Да растат здрави, щастливи и обичани. Весел празник!

Ох, аз влизам малко да помрънкам, че вече не се издържа.... Баткото ни донесе някакъв вирус, само хрема. За съжаление и Сияна и аз го лепнахме. И тя както не спеше нощем, заради избиващите незнам колко броя кътници, сега сме съвсем в Матрицата. Нямаме и 1 час сън без мрънкане. Направо незная на кой свят се намирам. ooooh!Няма ли да се свърши ooooh! с това неспане вече, направо ми иде да ревна, че да не спра 3 дена.... Sad
Другото е, че вече като излезем на разходка с количката и тя не спи, иска да върви. Вчере ми е изминала преход около 500м, #Crazy като сама си тика количката, аз само направлявах, за да  не блъснем някой..... Това го очаквах да го правим през пролетта, да, ама не...Откъде намира енергия това дете, направо се чудя. Аз съм като премазана от валяк, а тя ... Crazy

Ох, да ми е здрава, ама на моменти направо ми иде да се гръмна Blush

# 714
Честит рожден ден на Гого на Николета и на Боряна на B_NADI - да са здрави и послушни!!! На двете мами и семействата пожелавам весел празник!!!

И мен ме налегна някаква хрема и сега точно преди празниците и големите пътувания ме е страх да не заразя детето! Другата седмица сме и на ваксина, но май ще я отложа за догодина, че и тя е една ужасяваща....

На всички болнички бързо оздравяване пожелавам, а на всички здрави много пазене!

# 715
Момичета , вече ще се побъркам  Sad В следствие на варицелата , днес напипах по тила на малкия подути лимфни възли...много съм притенена! Явно го боли  изатова не може да спинка милия. Утре ще отидем на док.(сега се чухме по тел) , но дотогава ще ми е напрегнато  Sad
ние такова възелче си имаме от 4м пуснахме изс.всичко е ок, док.каза ,че няма проблем  Confused и все още си го има

кроасан аз съм давала и си ги хапва с кеф

# 716
Честит рожден ден на прекрасната малка Борянка!Да е здрава,щастлива,палава,усмихната и да носи само радост на мама и тати!Наде,честит празник и на теб Hug  bouquet

Честит рожден ден и на сладкия Гого:)Николета,да ви е здравичък и лесно да се пребори с трудностите!Да расте щастливо,палаво,безгрижно момченце!Все така чаровен да е!Много дамски сърца ще разбие...Simple SmileЧестит празник и на теб,мила  bouquet Hug

Честит празник и на Мария, Цвета,Иво и Окан!Бъдете здрави и щастливи деца!

Поли,съчувствам ти искрено...и ние тия дни пак спим неспокойно и няма и 1 час нормален...Само снощи спа много добре, та и аз съм преспала малко.Вчера ми иделе да ревна с глас.Но при вас щом и хрема има значи е по-тегаво.Дано бързо отшуми!Аз само това си мисля...да я опазим някак че комбинацията зъби и боледуване явно е потрес.Дали ще можем обаче е друг въпрос.Тя досега хрема не е имала и не ми се мисли как ще е...Оххх,стискай зъбки HugА като си помисля,че имаме само 4 и колко още ще я мъчат...

Светле,хубаво,че са се скрили:)Дано си е било нещо невинно!

Хайде лек ден от нас!

# 717
Честит рожден ден на Гого на Николета, на  Боряна на B_NADI, на Мария на vania.teo, на Цвета на aneblada, на Иво на  _pencheva_ , на  Окан на Deni_Ze!

# 718
ЕТО ВИ идеи за играчки -много са забавни и нтересни-малко скъпички ,на нас ни подариха 2 такива-ключове за кола с дистанционно и един бръмбар/другите играчки на живо съм ги разглеждала и изпробвала и са супер-особено дистанционното
http://thinklestars.com/

# 719
  • Бургас
Честито на днешните красиви рожденичета!!! Здрави бъдете, сладури!
  bouquet
Болничките да оздравяват!

Посъветвайте ме откъде и какъв матрак (60/120) да взема за кошарата, че нашия не става и искам спешно да го сменям.

Общи условия

Активация на акаунт