После и със сливица и без , децата израстват този период - на често боледуване.Дъждобран, не съм го ползвала все още.

). Аз винаги правя асоциация с оранжерия и краставици. Моето дете хич и не го търпи този дъждобран. Дори в един проливен дъжд , който ни изненада лятото се скрихме под един балкон, защото тя си реве от найлона и си чакахме да спре, че да си се приберем сухи....
на Виктор,Сияна,Калина и Габриела ! Пожелавам им много здраве и щастливо и безгрижно детство
,а порасналия Валентинчо голям сладур 

, много готино и искрено го беше написала. Напълно те подкрепям, че това е някакво безумие. То всеки сам си решава и си има виждане по въпроса, но аз логика не намирам никаква. Аз дъждобран съм използвала няколко път в дъжд и преди 10-ина дни в един гаден вятър. Беше тихо като излязохме и изведнъж туфана духна и трябваше да измисля нещо за да не нагълта цялата мръсотия от тротоара. Добре че спеше ,защото и него го е страх от това чудо и само да го сложа и почва да го дърпа и да реве. Но за вятър както и да е, може и да се сложи докато се прибереш, но аз съм ставала многократно свидетел на майки, които идват в парка със сложен дъждобран , детето вътре седи и се опитва да гледа, защото през това чудо дали се вижда нещо като хората незнам, сядат на пейките и детето си седи вътре ... и после ходят и разправят как цял ден били в парка... е това не го разбирам аз ... дано някой не се обиди
не помня кой ) ми беше казал ,че 3.6% като масленост е най-добро. Имаше си и добро обяснение, но не помня, но съм го приела, че така е правилно и такава масленост купувам. Давала съм му на Верея и на Бор Чвор домашно. Също така и БМК от Карфур. Някой беше писал за прясното мляко ,че е добро , но аз така и не купих, но киселото го пробвах и ми хареса.

Страхотен е станал колажа. Дайте да си го сложим на първа страничка.

И на мен не ми се иска да вадим сливицата, но всички, които са го направили ме убеждават, че било вярното решение.
И аз вчера се замислих за противоалергичен сироп и дадох Aerius (това имам вкъщи). За инхалации не съм се замисляла, защото и нашата кака е дивак в това отношение и си представям как целия квартал ще разбере, ако решим да правим.
Дано се оправи скоро, защото нямам нерви вече. Днес я пуснах на градина и да видим какво ще каже г-жата като отида да я забирам следобяд. 
Аз всеки ден разсъждавам над тоя въпрос. Надеждата ми да видя майка с найлонова торба на главата ще умре последна 

Честит празник и на майчетата Деа,Росито,Съкровищница и Розали! 

За дъждобрана и Ая я е страх и съм го слагала 2-3 пъти докато спеше преди навън и е духал страшен вятър.Та да не я прибера и да се разбуди...Аз нали съм малко като Добра с Али,тип майка-орлица,но чак да я разхождам с найлон не съм се сещала 
И аз лекичко я свалям да ди легне пак...Според мен си е от зъбите това неспокойство.Денем с люшкане и държане на ръце понякога го докарваме до около час преди обед и 1,5-2 часа следобеда.Поне засега в мен си спи и гушна ли я може да откара много.Ето сега пък от 11 си спи в легълцето и не е мръднала...много различно е!