ДЕКЕМВРИйската дружинка вече стана на годинка Тема 12

• 30 647
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Ние ползвахме памперсите Пуфис - определено бях най-доволна от тях  Simple Smile

Ще си позволя пак да пусна за конкурса, много ми се иска петък, събота и неделя детския кът да се напълни със сладки бебоци, които да снимаме  Heart Eyes
До мамите от РУСЕ - http://www.megamallruse.com/articles/view/189/ - молът търси бебета връстници, родени през ноември и декември 2010. Доведете бебоците за снимка - ще е весело   bouquet  bouquet

# 76
КИМБЪРЛИ благодаря ти за новата ни тема и за уточнението.

БЕБЕШОНДЕЛ колажът е твое дело.Наистина е много хубав.

Момичета извинявайте за неволната грешка.

7/8 и  аз наскоро имах подобен проблем с памперсите.Също ползвам на Памперс и на Хъджис.Оказа се,че съм прибързала с минаването на следващ размер памперс и затова ми пропускаха.Сега отново сме на 4  и ще изчакам да стигнем нужните килограми и тогава пак ще пробвам с по-големия размер  4+.

# 77
Аз от скоро ползвам Либеро преди ползвах Хъджис, но последните пакети, който си купих бяха някакви фалшиви и Гого се обрина,смених какви ли не и за сега се спрях на Либеро и съм много доволна (за сега)  Simple Smile
Акито - ще пробвам с прясно мляко днес не ми остана време да си купя дори...  ooooh!
АМ той пие Аптамил и ние от НАН се бяхме запекли преди, но той сега не може да ака нормално не, че е запечен, ака по 3-4 пъти на ден...
Направихме му изследванията и не са никак хубави - кислорода му е "4,6" , а трябва да е на нормално от 9 до 12  #Crazy утре сме при кардиолога и ще разберем кога заминаваме за София!

# 78
Енигмата, от както тръгнахме на градина сме с почти постоянна кашлица.Специалист УНГ също каза, че имаме увеличена трета сливица, не е казвал нищо за вадене ,но и по принцип не бих я извадила.
Може да потърсиш и друго мнение Hug

Скоро четох материал по темата за уж ненужните - трета сливица, апандисит, разбрах, че изобщо не са ненужни , разбира се в краен случай трябва да се отстранят,но лично аз смятам, че до скоро апандисита и сливицата се отстраняваха за" добър ден" от медиците, дори и при леко възпаление.

# 79
Мари и при нас проблема се появи след тръгване на детска градина. ooooh! Проблема при Ели е това ужасно кашляне, когато легне вечер. Направо се дави и започва да скърца със зъби... Ужас направо. Sick Вие с какво борите кашлицата? Rolling Eyes

# 80
enigmata , при нас кашлицата е на периоди.В легнало положение наистина в повечето случаи се усилва.Има ли задни секрети, които се стичат назад?Предполагам , че кашлицата ви е влажна.
Правя един чай, по съвет на един хомеопат-пет ореха , измиват се   и се счукват  леко , варят се с черупките около 10минути, добавя се и индрише.
Правя и инхалации, когато се сетя , за целта си взех инхалатор.

# 81
Права си за задните секрети. И с тях се борим безуспешно. ooooh! При Ели кашлицата също е на моменти. Може цл ден да не се закашля, а като си легне да не може да си поеме дъх от кашлица. Други дни дори и вечер не кашля... Rolling Eyes Освен да пробвам този чай дали ще помогне.

# 82
И при нас е точно така, както ти описваш.Ако дава капи капки, моята не дава .Simple Smile Пробвайте чайчето, няма да навреди, дано помогне при вас Hug

# 83
  • София
Мен ме вълнува един въпрос, с който не искам да засегна никого! Отсега казвам.

Просто не разбирам защо някои майки слагат дъждобрана на количката докато си разхождат децата?
Това е дъждобран - не е нито вятъробран, нито студобран.  Thinking
И въобще като си извел детето навънка и искаш да диша 02, макар и наситен с автомобилни газове, кому е нужно да му сложиш найлона /никва идея дали така се пише/ и го караш да диша С02????
Ако се помисли логично, дъждобрана пази от дъжд - да притичаш от улицата, до вкъщи.

Вероятно ако сложи дъждобран на детето си, е редно да си сложи една найлонова торба на главата, за да разбере то как се чувства.  newsm78
При това положение е по-добре да си стоят вкъщи и просто да се проветрява стаята на всеки кръгъл час.

Потресно ми е това, но може и да не съм права.
Сори, ако някой си ползва дъждобрана за студобран - нямам за цел да се заяждам

# 84

Вероятно ако сложи дъждобран на детето си, е редно да си сложи една найлонова торба на главата, за да разбере то как се чувства.  newsm78
Joy Joy Joy Joy Joy

Просто не разбирам защо някои майки слагат дъждобрана на количката докато си разхождат децата?
искам да ти кажа, че това най-големия въпрос в живота ми последните 7 години, така и не съм намерила отговор.... ако все пак разбереш кажи ми , защото и за мен е загадка ....  Hug

# 85
Здравейте!

Честито на всички пораснали дечица! Heart Eyes Да са здрави, весели и много щастливи и обичани! Hug

Искам да попитам дали ви се е случвало с каките/батковците да вадите сливици? ooooh! Нашата кака е вече цял месец (че и повече) с ужасна кашлица. Tired Не е постоянна, но ако се задъха и започва да кашля нудържимо. Кашля много и вечер като си легнем... Заведохме я на УНГ и мнението му е, че е добре да извадим третата сливица, защото била много голяма и тя била проблема. Sick Предписа ни и едни хомеопатични лекарства да пробваме първо с тях, но аз лично не виждам да има ефект. А ме е страх от ваденето на сливицата... Confused Ако някой е имал такъв/подобен проблем... Praynig
Ние имахме същия проблем с каката преди точно 1 година. Всичко както ти го описваш. Според мен е от задните секрети както и mari:) е казала. Те не се усещат от родителя, детето не подсмърча, може евентуално да гъгне леко основно сутрин, а нощем да спи с отворена уста. Понеже не успяхме да излекуваме кашлицата една нощ получи тежък ларингичен спазъм и от бърза помощ и биха урбазон. Посъветвай се с вашия педиатър да и давате за дълъг период от време противоалергично лекарство от типа на КСИЗАЛ. То би предотвратило подобни състояния. И при нас проблема го свързвам с началото на детската градина. Но го израстват. Лично мнение, но не бих направила операция. Няма подобна дума като рутинно, ще спестя да дава примери. Инхалациите са отлично решение, стига детето да ги търпи. Моето е дивак в това отношение.

# 86
искам да ти кажа, че това най-големия въпрос в живота ми последните 7 години, така и не съм намерила отговор.... ако все пак разбереш кажи ми , защото и за мен е загадка ....  Hug
Аз така разхождах каката даже и лятото при много силен вятър  JoyВсе ме беше страх да не настине горкото. И тънка памучна шапка и слагах на 35С  Whistling Майка-орлица  Blush Сега Гошко го калявам, нали е мъж все пак. До късна есен беше без шапка. Сега го извеждам и в най-големия студ, въртим из квартала с бездомните кучета  Joy Обувки няма, само с одеало или чувалче.

извинявам се за капс-лока  В АЙКО ЛЮЛИН, Т.Е. НА БУЛ. ЕВРОПА ИМА 1 ОСТАНАЛО ЧУВАЛЧЕ ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ. ПЛЪТНО, ДЪЛГО, С ЧУДЕСНА ПОДПЛАТА. НАМАЛЕНО ОТ 80+ЛВ НА 46ЛВ!  Исках да го купя, но вече имам едно, а и това е кафяво, не ми пасва на возилата.

# 87
Честит първи рожден ден на Сияна на мама Poli.t и на Калина на мама  Mary_Angel ! Да растата здрави и усмихнати красиви госпожички  Hug Hug Hug

Честито на всички именничета, които съм пропуснала!

Светле свалих снимката и сега след малко ще пусна новите слайдове.

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 20:05 от Бебешондел

# 88
Ние ползваме памперси на памперс откакто се е родила доволна съм.Не искам да влизам във спорове,но понякога неваденето на третата сливица може да доведе до глухота.Откакто извадиха третата сливица на племеника ми,започна много по рядко да боледува сега вече е голям и няма проблеми.

# 89
за дъждобрана- купих си още с количката и до сега не съм го и отворила даже,направо се чудя за какво изобщо съм давала пари  Mr. Green Mr. Green ,а чувството да си в парник /под дъждобран/ е неописуемо приятно изживяване Crazy
josepha i аз им се чудя ,но всеки сам преценява как да си гледа детето

Общи условия

Активация на акаунт