Честит рожден ден и на прекрасната ми малка адашка-Калина на Мери:)Нека и тя да ви е здравичка,да расте щастлива и безгрижна,обградена от обичта на близките си!Да е все така чаровна!
Честит рожден ден и на другите ни две ноемврийски декемврийчета Виктор и Габи
Бъдете здрави и щастливи деца!Честит празник ина майчетата!Ники,киселото мляко ми е препоръчано 2%,мисля над 3 е доста за бебе...
Светле,благодаря за пожеланията
Добре си ме усетила...волско ми е търпението било винаги...
Но нервичките изтъняват
Радвам се,че празника е минал толкова хубаво!А за тортата какво да кажа...Изглежда превъзходно,а на вкус домашното си е винаги най-хубаво!А пък най-важното,че е от мама с цялата й любов! 
Иве,не знам кое е по-добре да бъде...но каквото и да е да минава!
Не бях чула за бебешка шарка...Още един филм сега в главата ми 
Между другото личната каза,че като е минало над 5 месеца от 2-ри прием на хепатитната,трети път не се прави...считало се,че са обхванати децата
Мислех днес да я заведем,но камък ми падна от сърцето.По-добре така!Ще питам неото де,но дано се окаже така.И ако е така,то значи,че третия прием си е само ваксини да се правят...Колкото повече,толкова повече...Ми засега това от нас:)Хубав ден!

Весел празник.
да е жива и здрава, да радва мама и тате, честито и на тебе маме, а на тате да се зареди с много търпение и нерви, че каквато е хубавица ще му трябват
, живичка, здравичка, безгрижни детски игри, много усмивки желаем с Ивончето на малката сладуранка и разбира се мама и тате да я слушат мноооооооооооого. Честито и на мама

Ще питам дядо ми и неото да видим какво ще обяснят.Аз винаги съм била на мнение,че се слагат повече приеми от нужното но...Сега ми каза личната,че си е дошло време за пневмокиките да се прави та няма отърваване...
За туршиите беше супер
/
Нашата кака е вече цял месец (че и повече) с ужасна кашлица.
Не е постоянна, но ако се задъха и започва да кашля нудържимо. Кашля много и вечер като си легнем... Заведохме я на УНГ и мнението му е, че е добре да извадим третата сливица, защото била много голяма и тя била проблема.
Предписа ни и едни хомеопатични лекарства да пробваме първо с тях, но аз лично не виждам да има ефект. А ме е страх от ваденето на сливицата...