ДЕКЕМВРИйската дружинка вече стана на годинка Тема 12

• 30 410
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Честит рожден ден на Александра на mari:), Ивона на ceci88, Виктория на nikolinko и Деница  на никид! Бъдете здрави и щастливи деца и само радвайте мама и тати!!! newsm51

Честит празник и на всички мами студентки! smile3529

Цеци, честита да е новата работата, да ти носи много удоволствие и парички разбира се! Hug

Иииии честит първи сняг! Nature Snowman

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 09:53 от Кимбърли

# 616

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА

Бебе  Александра mari:) , 

Бебе  Ивон  на ceci88,

Бебе Виктория на nikolinko,

Бебе Деница  на никид!

ceci88, страхотно се е получило с работата! Дано да си  по- удовлетворена на нея.

Някоя мама ползва ли вече  възглавница за бебо? Филип  постоянно се катери на моята и се чудя дали да не му купя някаква ниска, анатомична или от мемори пяна?  newsm78 newsm78

# 617

Момичета , благодаря ви за пожеланията!Да ми е жива и здрава!

Да са живи и здрави порасналите дечица-Бебе  Ивон  на ceci88,

Бебе Виктория на nikolinko,

Бебе Деница  на никид!

# 618
Някоя мама ползва ли вече  възглавница за бебо? Филип  постоянно се катери на моята и се чудя дали да не му купя някаква ниска, анатомична или от мемори пяна?  newsm78 newsm78

Мишето съшо се катери по възглавницата и я гушва, докато спи, но тази, която ползвам е обикновена само е по-мека... в чуденка съм каква възглавница би била подходяща за малчовците. Ще следя какво се коментира  Peace

Честит 8-ми декември на всички, които празнуват   bigdance2

# 619
Честит рожден ден на днешните ни рожденици Александра на мама mari:) , Ивон  на мама ceci88, Виктория на мама nikolinko и Деница  на мама никид!

Честит 8-ми декември на всички бивши и настоящи студенти!

Малена спи от малка с възглавница, но е съвсем тънка. Като бебе повръщаше и от тогава й слагаме по нещо под главата, да не е съвсем на равно. Нехната възглавница е от тези с размери за големи, но по-тънка. Пробвах я на бебешка, но като се върти и главата й хлътва от нея и не й е удобно. Ето я нашата възглавница:

Да ви питам вашите деца спят ли с някаква играчка? Малена спи с една маймуна и не иска да заспива без нея.  hahaha

# 620

Бебе  Александра  на mari:)    

Бебе  Ивон  на ceci88

Бебе Виктория на nikolinko

Бебе Деница  на никид  
[/glow]

Весел празник и на всички студенти. Наздраве! Drunk

ceci88, супер е това, че ще почнеш работа, която да те удовлетворява. То не стига че се отделяш от малкото съкровище, но ако трябваше и да ходиш на работа, където ти е противно, подтискащо и нервно, направо #Cussing out Или ако работеше пак по 14-15 часа, кога ли щеше да те вижда детето... ooooh! Браво. Някой път съдбата се намесва в точният момент.

ANGYA, аз сложих на Сияна възглавничка, като беше на около 10 месеца. Беше хремава и с възглавничката, като се повдига главичката, положението беше по-поносимо. Но тя си я хареса и от тогава си обича да си ляга върху нея и си я гушка. Нашата също е най-обикновена, ниска, от силиконова вата.

# 621
  • София
Честит 1ви рожден ден на Али на мама Мaри , Ивон на мама Цеци , Вики на Николинко и  Деница на мама Никид

Да са живи и здрави и да радват мама и тати Simple Smile

Ceci,  браво за новата работа Simple Smile Винаги когато най-малко очакваш тогава се случват нещата и така е най-добре за теб. Напълно те разбирам с работата по 12-14 часа на ден и при мен беше по същият начин и затова силно се съмнявам че ще се върна там.

За възглавницата, аз взех на Гоги една на Дормео, която е с няколко пласта и се поставят за различните възрасти на детето.

На Гоги любимата играчка се оказа една лампа на Чико, която има няколко мелодии, но той слуша само класическите и свети със небе в различни цветове. Не че няма едно чудо плюшени играчки, но на детето тази му е легнала на сърцето:-).

# 622

На Гоги любимата играчка се оказа една лампа на Чико, която има няколко мелодии, но той слуша само класическите и свети със небе в различни цветове. Не че няма едно чудо плюшени играчки, но на детето тази му е легнала на сърцето:-).

нашата вече не работи,защото като се събуди всичко що види в кревата почва да ги мята извън креватчето си  Laughing

да питам понеже сега нашите разходки са по моловете,аз най-често съм в the mol цариградско,някой друг ходи ли там?

# 623
Честит рожден ден на мъничката,сладичка Ивонка бонбонка HugДа е здрава,щастлива,безгрижна,палава,все така чаровна!Цеци,мила,силно ви прегръщам и много ви целувам! Hug Heart Eyes

Честит рожден ден и на сладкото,красиво Але!Да расте здраво,щастливо,щуро хлапе и да радва всички и най-много прекрасната си майка!Мари,целувки и на вас! Heart Eyes

Честит рожден ден и на Вики и Дени!Бъдете здрави дечица за радост на мама и тати!Николинко,Никидче Hug

Всички да си изкарате много хубаво празника:)Сетих се миналата година какво слънце беше по това време,бях вече в Шейново...а навън едно готино:)Еййй сега видях,че сняг вали...тъпотия!Добре че бабата е тук,че в тоя студ май нямаше да идем за храната.

Аз да си призная понеже ненавиждам струпването на много хора накуп...освен в случай на концерт или на Метрополис... Joy...та затова не я водя в моловете.Но може би е и защото не заспива навън,а всичко е под час и много тегаво.Да ида за 1 час до мола и после да препускам,че идва време за приспиване...не става.Като спре да спи преди обед може да пробвам:)

Лек ден на всички!

# 624
  • София
Айдеееееееее....заваля сняг!!!

cold Nature Snowman

Да ви питам - виждали ли сте някъде форми за изрязване на тесто/хляб?
Че нали съм полудяла да правя някакви хапки за партито на Филип, та се чудя откъде да купя, а уикенда все не ми стига да обиколя всички супер/хипер маркети

# 625
# 626
Че нали съм полудяла да правя някакви хапки за партито на Филип, та се чудя откъде да купя, а уикенда все не ми стига да обиколя всички супер/хипер маркети

http://www.hitrini.com/category/4/formichki-reztsi-moldove.html

http://www.pazaruvai-lesno.bg/view_product.php?pid=65330

http://www.robusta.bg/robusta-products-catalogue/201/5847.html?p=6 - но тук не е по казана картинка  Sad

http://www.pazaruvai-lesno.bg/products.php?cid=238 и тук има доста

# 627
  • София
Ехеееееееееее, мацки - бързи като вятъра! Благодаря ви!  Hug  Hug  Hug
Искаше ми се да ги видя наживо, но накрая може и да поръчам онлайн.

Ще се разминем днес с разходката  Sad  Cry  Sad

# 628

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33691

# 629
Ето затова Бг мама е номер 1 JoyЗа секунди можеш да намериш инфо по всяка тема:)

А тази Икеа още не съм я видяла...

Общи условия

Активация на акаунт