и така... все по-забавен става малкия човек, днес откри, че в седнало положение е мнооого интересно и света изглежда по-различно, та само да докопа нечии 2 пръста и бърза да се набере до седнало положение и няма такава радост и удоволствие, но е като кукла Неваляшка
Иначе не иска да пълзи и да се обръща, но пък е мнооого общителен и така сладко "пее и приказва", особено на Коско 
На мен ми казаха, цитирам: "До 5 месеца е хубаво да е на кърма/АМ и после запояваш с месото, пюрета и така!", и аз бях
не ми се иска пак да сме в болница!!!
Но това си е моето мнение! 

Всеки път яко ни претупва. На последната косултация три пъти трябваше да и кажа, че имаме проблеми с акането и пръцкането, а тя си пише нещо на лаптопа и изобщо не ме слуша. Накрая отсече компетентно "Захранвай" Като ви слушам вашите педиатри колко са задълбочени в прегледите, моята само гледа дали е здрав за да се ваксинира. Отделно влизаме когато предните пациенти (бебета, малки деца) още ги обличат и съответно кани следващите, когато ние се обличаме и винаги е едно такова припряно покрай нея, а кабинетът е доста малък и няма място за две колички с две бебета и четирима възрастни! В крайна сметка изобщо и нямам доверие, но не мога да се спра и на друг, защото логично добрите са претоварени и не записват нови пациенти.
А за ЛЛ не знам какво да кажа....... 
Плюсовете са, че ми е ЛЛ и на мен от повече от 10години /познаваме се т.е/, държи се добре и кабинета /клиниката/ е близо до нас.
Пипа му главата, мерим го, слуша го със слушалките, гледа гърлото...друго какво - май няма. Ще видим във вторник как ще мине консултацията, дали ще ми даде и направление за ортопед, че не сме ходили досега, имам у други въпроси, та ще преценя дали да я сменям др.месец. А пък дори и тел не си е дала....
Иначе ми каза, ако има нещо спешно направо отиваме в клиниката-винаги имало дежурен педиатър 

Не мога да ти препоръчам, защото не съм от Варна, но се надявам да намериш по-добра.
Също и се наслаждава на гласа си и крещи по цял ден - чак ми пищят ушите понякога, ама нека се радва детето 

Луда работа. Ако бях някоя да се връзвам на подобни глупости - щях да си объркам детето.
)
и от сутринта с мъжо сме яхнали метлата (почти в буквален смисъл).Остава ни още 1 стая да изчистим и после мисля да поизлезем малко,защото напече слъъънчице и деня ще е много приятен за разходки.
ме чака

Надявам се, че поне са здрави бебета за консултация, а не болни...
Надявам се, че поне са здрави бебета за консултация, а не болни...

Препоръчани теми