((( 
За сядането и за гръбчето на количката каза, че като стане Дани на 5.5м мога да почвам да го слагам седнал, подпрян на възглавници и към 7м да може вече сам да си седи.Аз като го познавам моя син смятам, че много бързо ще се научи, ама да видим...

Нищо, че навъртя доста километри и часове в кенгуруто и по летищата, и по магазините. Даже и си спинка в него, нещо, което мислех, че няма да може да направи. В самолета също се държа идеално и не плачка изобщо.

Иначе малката си ме слушка. Определено има подобрение в поведението и настроението й, след като почнахме да се мажем. Личи си , че я е тормозело това, ама кой да забележи....
. Днес пък с таткото откриха нова игра с любимата дрънкалка - той я държи прав , а тя като си изпусне дрънкалката и той се навежда с нея и тя се пресяга с едната ръка и си взема сама играчката от леглото
Иначе и аз като Цвети искам да попитам, има ли ефект от чайетата, че искам да пробвам да видя, дали малката ще ги хареса. ( но за сега не мисля да се опитвам да я отучвам от нощните хапвания)

В случай, че прецениш, че една гърда не му е достатъчна и след като си се уверила, че тя е добре изсукана, би могла да му предложиш и втората. Ако Никола се е заситил той може да я откаже или да засуче от нея. Ако прецениш, че и след като е изсукал и втората гърда, той има нужда от още, тогава може да му предложиш отново първата за да изсуче междувременно събралото се количество мляко. Ако прецениш можеш да прилагаш компресия на гърдата. Ето и два клипа с компресия цък и цък. Така ще му помогнеш да достигне до повече порции задно мляко. Много майки споделят, че кърменето по този начин, дава добри резултати, когато целта е увеличаване на кърмата. Ако след това се налага дохранване, можеш да предложиш изцедена кърма, ако има или АМ. Ако прецениш, че ти е необходимо да увеличиш количеството кърма, можеш след края на кърменето да доизцедиш добре и двете гърди. Така, освен много добрата стимулация, която бебето ще е оказало върху тях, сучейки, те ще бъдат и допълнително стимулирани да произвеждат повече кърма. Повечето майки споделят, че подобни мерки дават добър резултат в рамките на няколко дни или седмици.

Малко се отплеснах, извинете!! Аз затова и се загубих, че се рових из нета да проучвам. Стана ми страст и само мисля, каква ли още пелена от къде да си поръчам. Препоръчани теми