,да не говорим че си върна храненето в 1 (и така 21,1,4,7,.........) изтрещях направо . Започвам да се питам защо така ...преди спеше от 21 до 4 ,а сега
.Нямам търпение на 16-и да обсъдим с ЛЛ (ако до тогава не съм издала багажа за сън). ООО има и друго ... хитрушата ни се настани в нашето легло (ама поне спи ) а като се наспи ни драска по лицата . Новото и занимание е да си вдигне краката и да ги хване и си ги държи.

до сега 1 път само ми се е налагало да я меря и то без притеснителен резултат.

Днес ще е един хубав ден
Не помня от кога не беше спала така

Хубав ден на всички! 
Ние така правим, мъжът ми каза, че като се оправя почвал да прави бебе номер 2, че не се е отказал от мъжко
Аз обаче искам малко почивка, а и все пак нека организмът ми малко се сафиряса, та му казах, че преди лято 2012 няма да се правят бебета, дано ме послуша....
). Мъжът ми пък само пита какво съм му купила, обаче ще чака 25 да види, тоя път си държа на изненадите
Иначе Коледният пазар работи с пълна сила, обаче още не сме минавали, може и да пропуснем тази година, че там е много шумно. Ние след 2 седмици имаме коледна вечеря с колегите ми и много се радвам, едва чакам да съм малко сред хора (мъжо ще гледа малката). Не знам за вас, ама аз се чувствам малко като вързана и като дойде уикендът не сварвам, къде да отидем по-напред
Това се дължи в голяма степен на факта, че в този град, в който живеем сега, почти нямаме познати и все се разхождам сама, само уикендите сме си тримата и тогава и познатите ни имат време, та си е голяма скука. Едва чакам да си се върнем в предния град и всичко да се нормализира, останаха само още 4 месеца 

Аз все още имам проблеми от раждането, но някак си той успя да ме навие за второ. Аз знам, че ако решим да изчакаме, ще се откажем, затова или скоро или никога (все пак мене ме чакат и на работа да се върна). Освен това сме на по 30 и според мен на тялото му е по-трудно с годините да се съвзема от бременност и раждане. В крайна сметка, едно или две няма значение, важното е да са живи и здрави, щастливи и усмихнати дечица 

ние направихме една разходка от 13:00 до 15:30, Емито хапна и докато се наиграе изчистих вкъщи. Кремена, на нас ни даде направление още втория месец, друг е въпроса, че ортопеда при който бях решила да ходя не работи със ЗК. А самият ортопед препоръча да отидем пак при 6 навършени месеца, защото все още ядърцата(ябълките) все още не са оформени на 2 мес.. Честит имен ден на Адинка и всички останали, които празнуват! За второ дете - със сигурност искаме, живот и здраве като порастне малко Емито. Наистина е прекрасно да си бременна, а болката и зора от раждането ги бях забравила още в болницата. 

) Преслушва Габи всеки път
Лошото е само, че освен педиатър е и GP, та по тоя повод вчера чакахме точно 2 часа пред кабинета

може и да го предизвикам с един шопинг на коледни играчки и подаръци 
мен обаче още ми държи влага от раждането, че не беше леко с това 4кг бебе, а и последствията - зле зарасналата епизотомия, опъванията, които все още имам... 

.Вече сме 7400 и 64см(+900 гр и 3 см)поставиха ни и последната двойка ваксини и се надявам Ния да ги понесе добре.Иначе педиатърката каза, че са и тръгнали зъбки и препоръча захранване след нова година(тогава живот и здраве ще сме на 5 и 1/2) с картофено пюре.Мислите ли че е ок?Иначе Ния непрекъснато бута всичко в устата и лиги текат..........и палеца смуче.......
не ще биби.Надявам се сега покрай зъбите да происка бибата