Крем за около очи - IV тема

• 84 007
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
Както казах,чрез една позната го взимам доста по-евтино. Ако беше на тая цена никога нямаше да си го позволя  Stop Но пък е супер Simple Smile

# 676
# 677
Някой ползвал ли е  околоочен крем на Натура Бисе?

# 678
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз за първи път си взех крем за околоочен контур, ето този - , много съм доволна, макар че не мога да направя сравнение с други марки. Мисля като свърши да пробвам някой от продуктите на Nuxe или Estee Lauder. Препоръки?

# 679
  • Велико Търново
gadamer, сподели,моля те,след време за кремчето-че го заглеждам и аз Wink Аз съм на 36г. и ми трябва нещо по-сериозно Confused Сега ползвам Веледа с нар Peace От Nuxe и Estee Lauder нямам впечатления...ти какво целиш?

# 680
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer, сподели,моля те,след време за кремчето-че го заглеждам и аз Wink Аз съм на 36г. и ми трябва нещо по-сериозно Confused Сега ползвам Веледа с нар Peace От Nuxe и Estee Lauder нямам впечатления...ти какво целиш?

Кремът на Лореал за мен лично е много добър, гъст, но не е мазен и попива бързо, не дразни очите, нито пък се разтича към самото око, аз слагам отдолу и отгоре на клепача, не е силно ароматизиран, има едва забележим аромат, което за околоочен крем според мен е предимство. Като попие дори понякога го ползвам за база за сенки. Трябва да се слага сутрин и вечер. При мен започнах да забелязвам ефект някъде 2 седмици след като започнах да го ползвам. Исках крем 30 + за фините бръчици около очите, който да хидратира и тонизира кожата с цел предотвратяване засилването именно на тези бръчици. Нямам тъмни кръгове отдолу, нито подпухнали торбички, така че нуждите ми са хидратиране, тонизиране, леко стягане и заглаждане на кожата за възраст 30+. Чувала съм само добри отзиви за Estee Lauder специално за бялата козметика и затова ми се иска да пробвам крем и на тази марка.

# 681
  • На острова
gadamer, сподели,моля те,след време за кремчето-че го заглеждам и аз Wink Аз съм на 36г. и ми трябва нещо по-сериозно Confused Сега ползвам Веледа с нар Peace
*Biskvitka*, не съм чела назад, но лек ли ти идва Веледата, защо ще го сменяш? Сподели мнение, моля  Simple Smile
Нали е много хвален тук, а сега ми свърши нощния околоочен и мислех да го взема този с нара.. Thinking

# 682
някой ползвал ли е това http://myhappypond.com/2011/07/himalaya-under-eye-cream/

аз имам скраб за лице и хидратиращ крем и съм доволна.

# 683
  • Велико Търново

gadamer ,благодаря ти за отговора   bouquet

~Миа~, аз ползвам Веледа-та от две седмици и не мога да кажа кой знае колко Wink-воднист ми е на мен крема Confused може би не това е най-важното,но аз нямам едва появили си бръчици, а достатъчно изявени за годините ми Mr. Green а серията с нар я дават дори за 40+- може би трябва по-дълго време да го ползвам,за да видя ефект на някакво поне приглаждане,но най-вероятно ще търся после друг Peace

# 684

gadamer ,благодаря ти за отговора   bouquet

~Миа~, аз ползвам Веледа-та от две седмици и не мога да кажа кой знае колко Wink-воднист ми е на мен крема Confused може би не това е най-важното,но аз нямам едва появили си бръчици, а достатъчно изявени за годините ми Mr. Green а серията с нар я дават дори за 40+- може би трябва по-дълго време да го ползвам,за да видя ефект на някакво поне приглаждане,но най-вероятно ще търся после друг Peace
Този съм го хвалила тук.Балсам е за нощна употреба:
http://www.feelunique.com/p/Green-People-Soothing-Nourishing-Nig … at-Eye-Cream-10ml
Прилича на безцветен вазелин с аромат на роза Peace

# 685
  • Велико Търново
Благодаря ти,bubka:),ще го пробвам задължително Hug  bouquet

# 686
Някой използвал ли е този продукт:

Ще се радвам ако има хора, които могат да споделят мнение за това дали наистина има ефект от този серум.

# 687
Извинете за мнението но, прави, струвай все излиза, че скъпата козметика върши работа. Аз не съм ползвала никога такава - от най-висок клас. Някак си все така се завърта темата (и подобни). Еххх..... Thinking

# 688
  • Велико Търново
lawless, не е задължително Wink на мен ми свиди,честно казано,да дам 100лв.напр. за околоочен -10 мл. ooooh! Залагам на някаква средна цена,и то,използвам околоочен само денем, а вечер нанасям само масла и съм много доволна-може да не изпъват бръчките като предлаганите ефекти от скъпата козметика Wink, но пък хидратират и омекотяват чудесно Peace

# 689
Най-добрата козметика според мен не е скъпата,а тази която най-добре ни действа!Защото съм пробвала и ползвала доста скъпи кремове за очи и лице и ефект не съм видяла(освен обратен Mr. Green ),пробвала съм и среден клас като съм оставала доволна от тях.

Общи условия

Активация на акаунт