Крем за около очи - IV тема

• 84 013
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • където си пожелая...даааа...
Момичета, може ли да ви помоля за съвет - препоръчайте ми хубав крем, за възраст 34, сух околоочен контур, с малко фини линийки в тази област?

# 646
Пиша първо кремовете, от които категорично не съм доволна: Maria Galland от серията Systeme Dermatologique гел-крема и на Guerlain - Issima Happylogy. Що-годе ставаше на Bergman Smooth Look. В момента ползвам Juvena Rejuvenate & Correct и засега съм доволна.  Wink

# 647
Момичета, може ли да ви помоля за съвет - препоръчайте ми хубав крем, за възраст 34, сух околоочен контур, с малко фини линийки в тази област?
Освен на Веледа с Нар който стана хит,мога да ти препоръчам и този:
http://www.feelunique.com/p/Green-People-Soothing-Nourishing-Nig … at-Eye-Cream-10ml
Оказа се много хубав балсам,идеален за сух контур PeaceПлюс това е органик и не дразни чувствителните очи и кожа Wink

# 648
  • Canada
Освен на Веледа с Нар който стана хит,мога да ти препоръчам и този:
http://www.feelunique.com/p/Green-People-Soothing-Nourishing-Nig … at-Eye-Cream-10ml
Оказа се много хубав балсам,идеален за сух контур PeaceПлюс това е органик и не дразни чувствителните очи и кожа Wink

bubka:), ще споделиш ли повече за кремчето на Green people Praynig Че като прочетох балсам и сух контур ми блеснаха очите Mr. Green Вече съм го подредила в кошничката, заедно с гелчето от същата линия, но все пак...
Иска ми се да редувам с нещо този на Ланком, който ползвам в момента, но от друга страна се поуморих от скъпите марки и кремове Crossing Arms И като "бонус" изкарах празниците с кожна алергия, която се прояви само в областта на клепачите и най-нежната кожа в непосредствена близост до слъзните канали. Не стига, че няколко дни ходих като панда, но в червена окраска, а от антиалергичния крем кожата адски се изсуши и бели. Надявам се, че няма да има трайни поражения Tired

# 649
Foncé,ползва се само вечер защото е доста гъст.Мирише на роза.Засега нямам големи наблюдения защото го ползвам от 9 дена,но като цяло ми харесва.Но ако си решила да вземаш и гела,предполагам знаеш че гел формата не е за сух контур...Но пък цените са толкова намалени и символични,не ти пречи да ги вземеш и да пробваш.Ако не ти харесат,подарявай на приятелките си Peace

# 650
И аз се обръщам за съвет- искам да си взема наистина ефикасен крем за около очи против торбички и финни бръчици. На 29 съм, цената не ме притеснява. Ще си взема и скъп крем, стига да се справи с този гаден мой проблем. До сега ползвах на Фитокод околоочния против торбички и бръчки, но ефект абсолютно никакъв не открих, дори ми подчертаваше бръчиците.
Препоръчайте ми нещо качествено и истинско  Praynig Praynig

# 651
  • Canada
Foncé,ползва се само вечер защото е доста гъст.Мирише на роза.Засега нямам големи наблюдения защото го ползвам от 9 дена,но като цяло ми харесва.Но ако си решила да вземаш и гела,предполагам знаеш че гел формата не е за сух контур...Но пък цените са толкова намалени и символични,не ти пречи да ги вземеш и да пробваш.Ако не ти харесат,подарявай на приятелките си Peace

bubka:), благодаря  bouquet Поръчах крема за момента. Смятах и гела, защото е отбелязано на сайта да се ползват комбинирано за стягащ ефект Mr. Green Ама на подхранване ще съм по-доволна засега... Mr. Green Mr. Green

# 652
  • sofia
Аз ползвам този и съм доволна, не позволява поява на бръчки, старите се поизчистиха  
От ибей го спечелих на много добра цена, също е икономичен

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B000IB0FH4

# 653
  • into the blue
Къде в темата мога да прочета повече за този веледа с нар?
Притеснява ме това,че го дават за 40+,а аз съм на 32...

# 654
Изхабих едно цяло шишенце от Super Aqua на Guerlain и искам да си купя още едно  Grinning
Кремчето на мен многоооо ми хареса!  Heart Eyes
В моето шишенце не остана почти нищо на дъното - всичко си излезе  Grinning

# 655
  • София
Момичета, и аз съм в търсена на хубав околоочен крем. Някакви препоръчки - 33 години с фини наченки на бръчици вече в тази област.
Благодаря предварително!

# 656
Искам да си купя хидратиращо кремче на Shiseido, т.е само хидратация. Някой знае ли кой е крема?

# 657
  • Canada
Inessita, този трябва да е хидратиращ: http://www.shiseido.com/eye-moisture-recharge/0730852530737,en_U … are-theskincare#!
Нека момичетата ме поправят ако греша, от Шисейдо имам опит само с тежката артилерия Mr. Green

beliz, в какъв ценови клас очакваш предложения, сух ли е контурът, какво си ползвала до момента newsm78

Стихия, често тук сме коментирали, че определящи са нуждите на кожата, а не за каква възрастова група е продуктът Peace Аз съм на 34 и ползвах Веледа с нар преди няколко месеца. Не съм уау, заради това не го препоръчвам. Но моят контур е много сух, на теб може да ти допадне   Hug

# 658
Inessita , за околоочния контур или за лице? Този, който Foncé ти е препоръчала е за контура, а  това e крем за лице  Peace

# 659
  • София
Foncé , последно ползвах на Алверде лилавото кремче по препоръка на Жаки.
Свърших го и търся нещо друго. Сух контур с поява на вече леки бръчици. На 33 съм и не знам от кога трябва да почвам с кремовете против бръчки. Досега основно съм залагала на хидратиращи. Искам нещо озаряващо и против тъмни кръгове.
Ценови клас - среден и нагоре.
Благодаря предварително!   bouquet

И още едно въпросче - Околоочния крем само отдолу ли го слагате или и на клепача? Аз понякога мажа и двете, понякога само отдолу, но върти ми се, че бях чела някъде, че само отдолу се слагало  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт