Крем за около очи - IV тема

• 84 024
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Аз също не съм успяла да намеря коректор, който да не ми се събира и подчертава фините линии. Най-добре от всичко, което съм изпробвала (а те не са малко) ми е било Диор Нюд, но и той не е идеалния за мен и рядко го използвам. Последно пробвах на Ланком Renergie Eye Multiple Action който е околоочен крем в комплект с коректор/ консилър (аз не намирам разлика между двете), но според мен и той е леко сух, поне за мен. Затова вече тотално съм се отказала от търсене/ пробване на подобен продукт, макар, че трябва да призная, че този  на Bare Minerals ме заинтригува (някой беше писал за него в друга тема, но не помня кой), а и тъй като нося ФДТ или ББ крем постоянно ми се струва, че ще е по-завършен резултата. Бих желала да го пробвам, ако имам възможност, иначе на сляпо не ми се купува.

Иначе по повод кремовете, аз все пак си купих на Деклеор Expression De L'Age, за който бях питала преди въпреки не кой знае колко ласкавите отзиви. На мен обаче ме ми хидратира добре. По-скоро ми е мазен. Този на Балея за 5лв, който си го купих като временно решение, хидратира много по-добре. Сега ги мажа едновременно - първо слагам Балея за хидратиране и после Деклеор, че ми е жал да го хвърля и мисля че крайния резултат е доста добър.

Купих си и Био Пърфоманс на Шисейдо и той също ми харесва засега. Мисля да пробвам и Бенефианс след това.

# 631
  • на последния етаж
Този на Балея за 5лв, който си го купих като временно решение, хидратира много по-добре.
Кой е кремът на Балеа?

# 632
Ето този:

http://www.amazon.de/Balea-Urea-Augencreme-sehr-trockene/dp/B005FW6K48

Този на Филорга между другото също съм го използвала и според мен не е нищо особено. Измазах си го де, но не повторих  Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 14:47 от Margherita09

# 633
Eто това е коректор и е незаменим при хора със спукани капиляри, и тъмни кръгове около очите - има цвят, и дефакто замаскира проблема, а върху него се нанася обичайният консилер (който пък се избира с тон по-светъл от този на ФДТ)....

http://www.bobbibrowncosmetics.com/product/2335/15905/Makeup/Fac … r/SS11/index.tmpl

Страхотен продукт, между другото - препоръчвам с две ръце! При всички други случаи резултатът е сив!

Киора, радвам се да те видя   bouquet Препоръчай някакво очно кремче  Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 18:57 от mamaLina

# 634
Shiseido Benefiance съм купувала за майка ми и съм пробвала нейния. Би трябвало да е по-силен от Bio Performance, но Bio Performance заглажда повече.

# 635
Здравейте момичета,

Не съм чела цялата тема, за което моля да ме извините. Харесала съм един крем, за околоочния контур, за подарък на майка ми (50+, дълбоки бръчки в областта) и искам да попитам за отзиви, в случай, че някоя от Вас го е ползвала. Благодаря, предварително за всеки коментар.

Guerlain

Поздрави,

# 636
Герлен е сериозна и скъпа марка. Ако имате големи очаквания, може и да се разочаровате.
При такава цена предпочитам да купувам козметика от чужбина, защото произходът е сигурен. Ако ще купувате от България, по-добре да е по-евтино.

# 637
Да, смятам да го поръчам от чужбина.
Предвид възрастта й не очаквам чудеса от който и да било крем, но бих искала да й подаря крем, който тя иначе не би си позволила, защото по-евтината козметика, която купува определено няма никакъв ефект на нейната възраст.
Четох мнения в интернет, че кремът е малко тежък. Може би някой ползва този за лице от серията Abeille Royale (сравнително нова) и може да сподели впечатление?

# 638
Околоочните кремове, които действат са по-мазни, но пък се нанасят на по-тънък слой и са по-икономични. Аз ползвах предшественика на крема, който показвате и бях много доволна. Серията Abeille Royale е от близо 2 години на пазара, появи се в началото на 2011 г.
Ползвала съм дневен крем от серията, чудесен е, като се започне от опаковката, миризмата, консистенцията и разбира се ефекта му.

# 639
Звучи добре! Ще го поръчам. Като се замисля, склонна съм да се съглася за това, което казвате за по-мазните кремове. Аз лично от много време ползвам само един крем за лице, на Darphin, и той също стои много мазен на пипане, но не и на кожата - там моментално попива и действително е икономичен. Явно и за околоочните важи същото наблюдение.

Благодаря и хубава вечер!

# 640
За майка ми съм купувала Absolue на Ланком. Буквално за няколко дни се преобрази  Flutter

# 641
някой ползвал ли е това
http://angelcosmetics.mymall.bg/products/Clinians-Elax-Eye-Conto … 5%D0%BD-10ml.html
най- вече ми трябва заради тъмните кръгове

# 642

От днес...Отидох за Шисейдо, за малко да взема Ести, а  накрая си тръгнах с този....Да видим...... Twisted Evil

# 643
Момичета, ако някоя от вас е използвала тези два крема, може ли да ми направи съпоставка между тях и да ме насочи в избора.Отнася се за зряла кожа.Благодаря предварително.
http://bg.strawberrynet.com/skincare/gatineau/melatogenine-aox-p … ;CatgId=19#DETAIL
http://bg.strawberrynet.com/skincare/darphin/wrinkle-corrective- … ;CatgId=19#DETAIL

# 644
За майка ми съм купувала Absolue на Ланком. Буквално за няколко дни се преобрази  Flutter
Да и моята също.

Общи условия

Активация на акаунт