Крем за около очи - IV тема

• 84 044
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
bubka:), бързо си намери една приятелка, която използва руж за да видиш колко красив и незаменим продукт е.....ще се почустваш като преродена!  Laughing
Ох,пробвала съм преди години,но така и не ми стана любим.Но виж перли много харесвам Hug Уж са подобни продукти,ама ефекта е много различен...Обаче вече и перли не слагам...

# 616
bubka:), бързо си намери една приятелка, която използва руж за да видиш колко красив и незаменим продукт е.....ще се почустваш като преродена!  Laughing
Опитите ти за остроумничене са повече от жалки. Имам чуството, че обяснявам на деца от детската градина! Ползвам лек руж поради простата причина, че съм с бледа кожа и с руж придобивам малко цвят Wink
На теб може и да не ти ходи и да не го ползваш, но доста жени го ползват с удоволствие. 

П/с Бубка, дали ружа ще е на перли или компактен не е ли едно и също. Не съм запозната с българските им наименования и за мен всичко е руж.

# 617
Искам да направя една уговорка - коректор и консилер са две различни неща в повечето случаи. Коректорите са с цвят и служат за прикриване на сенки и тъмни кръгове, а въху тях се слага консилер, с цел озаряване на погледа (обикновено тон по-светъл то ФДТ). Много хубава марка в първия случай е Боби Браун.  Peace

# 618
Искам да направя една уговорка - коректор и консилер са две различни неща в повечето случаи. Коректорите са с цвят и служат за прикриване на сенки и тъмни кръгове, а въху тях се слага консилер, с цел озаряване на погледа (обикновено тон по-светъл то ФДТ). Много хубава марка в първия случай е Боби Браун.  Peace

Никога не съм се замисляла Embarassed Благодаря за уточнението, mamaLina Hug

# 619

П/с Бубка, дали ружа ще е на перли или компактен не е ли едно и също. Не съм запозната с българските им наименования и за мен всичко е руж.
Не е едно и също...Защото ружа е  принципно един цвят,а перлите са разноцветни топченца в кутийката...Както например за мен руж,перли и хайлайтър е все тая,но всъщност не е съвсем така Peace Е,имах предвид че не ползвам продукта Руж...Не че не съм искала,но цветовете на които съм попадала са били много ярки за мен..Аз също съм много бяла и само с фдт понякога съм като анемична,но зная ли,може би просто вече не съм така суетна...Вие сте по-младички,все още имате желание да сте хубави...А аз с моята дребна лудетина нямам много време за подробности по грима Blush Впрочем вчера се сетих да изхваля един много хубав коректор който не само няма да ви направи бръчки,но има прекрасни характеристики,успокоява кожата,не я прави суха.Само да уточня че за супер чувствителни очи не е много препоръчителен.С него след 3-4 часа започва леко да ми дразни очите.Но ако дотогава го сваля,няма проблем.Супер за по-така случаи Peace И е с лек озаряващ ефект,направо е върха!!!
http://www.kozmetika.bg/show/LUMENE/59250_%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0% … 0%BE%D1%87%D0%B8/

# 620

bubka,

точно този коректор вчера ми го хвалиха в един магазин как е за супер чувствителни очи....

# 621

Не е едно и също...Защото ружа е  принципно един цвят,а перлите са разноцветни топченца в кутийката...Както например за мен руж,перли и хайлайтър е все тая,но всъщност не е съвсем така Peace Е,имах предвид че не ползвам продукта Руж...Не че не съм искала,но цветовете на които съм попадала са били много ярки за мен..Аз също съм много бяла и само с фдт понякога съм като анемична,но зная ли,може би просто вече не съм така суетна...Вие сте по-младички,все още имате желание да сте хубави...А аз с моята дребна лудетина нямам много време за подробности по грима Blush Впрочем вчера се сетих да изхваля един много хубав коректор който не само няма да ви направи бръчки,но има прекрасни характеристики,успокоява кожата,не я прави суха.Само да уточня че за супер чувствителни очи не е много препоръчителен.С него след 3-4 часа започва леко да ми дразни очите.Но ако дотогава го сваля,няма проблем.Супер за по-така случаи Peace И е с лек озаряващ ефект,направо е върха!!!
http://www.kozmetika.bg/show/LUMENE/59250_%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0% … 0%BE%D1%87%D0%B8/

Това според теб колко цвята е ?  Wink

# 622
 Laughing Мдааа,но на самия коректор отзад в надписа пише че ако възникне дразнене да спреш употребата!А имам наистина хипоалергенни продукти на които няма такива надписи и наистина никога не са ми дразнили...Впрочем на Лумен всичко ми дразни.Крем за очи ми разката фамилията и след всяка употреба очите ми се подуваха...Ползвам техен фдт защото е най-хубавото което досега е пасвало на моето разбиране за фдт,но винаги като го нанеса в началото леко ми припарва,после минава...Затова все пак от 2г го ползвам PeaceТака де,от коректора имам лични наблюдения и съм го слагала поне 20 пъти и винаги една и съща история.Но е много хубав и не мога да се откажа от него Laughing

# 623
Troy,и да спориш няма смисъл,не аз давам наименованията на продуктите PeaceЩом производител го е решил че има разлика и са различни продукти коя съм аз да го оспоря.Както писах в по-предния пост за мен перли и руж имат една насоченост...И да,виждала съм многоцветни,не съм хваната от гората...Но принципно(както се изказах)са едноцветни...защото в палитрите със сенки винаги са едноцветни Peace

# 624
bubka

а какви околоочни продукти ползваш за чувствителни очи?

# 625
Бубка, кой ти ползва руж от сенки Simple Smile И кой казва, че по принцип ружа е едноцветен Simple Smile или че само перлите са добри Laughing за мен всеки продукт на който пише blush е руж без значение дали е на перли, компактен, едноцветни или многоцветни Simple Smile Не знам за теб, но при мен формата на продукта не е определящ и си избирам продуктите по съвсем други критерии Simple Smile

# 626
LOSHKA,ползвам на Веледа с роза!От него нямам оплаквания Peace
Troy Peace Моите критерии при избор на продукт са той да не е евтин.И да ме убиеш за това,няма да се променя Laughing
N.B. Редактирам се за Стилата която си показала.Това е ПАЛИТРА от ружове,не просто руж.Затова са много цветове.Виж че на продукта си пише "палете"!Както има палитри от сенки(много цветове на едно място) Peace

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 10:09 от bubka:)

# 627
И при мен линийте се появиха явно от коректора. Усещам, че си разпъвам доста кожата, докато го слагам.
Сега си чакам Shiseido, което сега по празниците не знам кога ще пристигне. Междувременно си намерих в шкафа La Roche Active C и за пореден път установявам, че може би са подобрили формулата, защото преди години, когато бях много по-млада и го ползвах, ефекта беше 0. А сега ми заглажда много добре.

# 628
LOSHKA,ползвам на Веледа с роза!От него нямам оплаквания Peace
Troy Peace Моите критерии при избор на продукт са той да не е евтин.И да ме убиеш за това,няма да се променя Laughing
N.B. Редактирам се за Стилата която си показала.Това е ПАЛИТРА от ружове,не просто руж.Затова са много цветове.Виж че на продукта си пише "палете"!Както има палитри от сенки(много цветове на едно място) Peace
.

Търсиш под мухата слон Simple Smile и сигурно слагаш ружа от палитрата като сенки и кой изобщо ти говори за цена ? След като на кутията пише руж за мен си е руж без значение дали е на перли, метеори или пък палитри Simple Smile

# 629
Не търся под мухата слон,просто ти обяснявам.Но пък като не разбираш явно няма смисъл...Пък като стана дума за цена,в една друга тема точно така се изразяваш че има далече по-добри евтини козметични продукти от скъпите такива(е,не точно с тези думи де)...Значи явно цената има значение за теб Laughing

Общи условия

Активация на акаунт