Крем за около очи - IV тема

• 84 068
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Ползвам коректор откакто се помня,но от няколко месеца нанасям изцяло в зоната под очите.Коректора ми е стик.Но при мен няма проблем,не ми стават по-големи бръчки,мога да кажа че въобще няма промяна...Може би зависи от коректора,ако е много сух стик Rolling Eyes

# 601
Ползвам коректор откакто се помня,но от няколко месеца нанасям изцяло в зоната под очите.Коректора ми е стик.Но при мен няма проблем,не ми стават по-големи бръчки,мога да кажа че въобще няма промяна...Може би зависи от коректора,ако е много сух стик Rolling Eyes
Късметлийка си ти bubka, късметлийка!  Grinning
Аз стикове не сам ползвала. Пробвах какви ли не - евтини, много скъпи и нищо не ми хареса. Кожата ми е суха, а от коректорите се пресушава още повече и започват да се появяват  още повече бръчки.  ooooh! Бръчките при мен не се появиха изведнъж, а постепенно. В началото кожата ми беше опъната, но след 6-7 часа носене на коректор започваха да се появяват бръчки, но с времето това сбръчкване започна да се появява по-бръзо и накрая бръчките си стояха и без да съм си сложила коректор.  Rolling Eyes
Спрях коректорите, смених си кремът за очи и нещата се пооправиха.
В момента съжалявам, че съм ползвала коректор, но не мога да върна времето назад  Sad

# 602
  • Варна
Късметлийка си ти bubka, късметлийка!  Grinning
Аз стикове не сам ползвала. Пробвах какви ли не - евтини, много скъпи и нищо не ми хареса. Кожата ми е суха, а от коректорите се пресушава още повече и започват да се появяват  още повече бръчки.  ooooh! Бръчките при мен не се появиха изведнъж, а постепенно. В началото кожата ми беше опъната, но след 6-7 часа носене на коректор започваха да се появяват бръчки, но с времето това сбръчкване започна да се появява по-бръзо и накрая бръчките си стояха и без да съм си сложила коректор.  Rolling Eyes
Спрях коректорите, смених си кремът за очи и нещата се пооправиха.
В момента съжалявам, че съм ползвала коректор, но не мога да върна времето назад  Sad

Същото се получи и при мен. Cry

# 603
Коректор може, но само ако имате на лицето крем, база, фдт и той да е най-отгоре. Иначе наистина пресушава кожата и бръчките стават по-видими.

# 604
Коректор може, но само ако имате на лицето крем, база, фдт и той да е най-отгоре. Иначе наистина пресушава кожата и бръчките стават по-видими.
Предполагам така сте го нанасяли,нали?Странно...Добре че нямам такива проблеми с него.

# 605
Нормално е това, момичета - каквъвто и да е коректорът, мит е, че заличава бръчки, а ако липсва хубаво хидратиране отдолу , при продължително носене, и мимиките на лицето ни, тези бръчки стават още по-дълбоки. Но пък е немислимо хубав грим да се прави без коректор....

# 606
Ползвам крем за очи за лице и тогава грим....и някак без коректор ще стои като незавършен.

# 607
Като ви слушам и се чудя толкова ли несъвършенства имате, че бе з коректор не можете Simple Smile
В крайна сметка какво коректвате с тези коректори Simple Smile и питам най сериозно, тъй като освен малко фдт или ББ крем и малко руж не ползвам нищо друго;)

# 608
Нормално е това, момичета - каквъвто и да е коректорът, мит е, че заличава бръчки, а ако липсва хубаво хидратиране отдолу , при продължително носене, и мимиките на лицето ни, тези бръчки стават още по-дълбоки. Но пък е немислимо хубав грим да се прави без коректор....
Може и без. Ако няма какво да прикриваш. Аз лично не ползвам коректор, но задължително изсветлявам зоната под очите с матов хайлайтер.

# 609
Като ви слушам и се чудя толкова ли несъвършенства имате, че бе з коректор не можете Simple Smile
В крайна сметка какво коректвате с тези коректори Simple Smile и питам най сериозно, тъй като освен малко фдт или ББ крем и малко руж не ползвам нищо друго;)

Ами, аз имам доста за прикриване Rolling Eyes
Преди го слагах за да си покрия сенките под очите, защото наистина когато човек сложи ФДТ и има сенки под очите, картинката не е много красива.  Rolling Eyes

Спряха да ползвам ФДТ и несъвършенствата на лицето ми  отклоняват вниманието на хората от очите ми и не ползвам коректор  Mr. Green Laughing

# 610
Аз започнах да слагам коректор, за да е по-щадящо за кожата около очите.../един тон по-светъл от цвета на фон дьо тена/

# 611
наистина когато човек сложи ФДТ и има сенки под очите, картинката не е много красива.  Rolling Eyes

Абсолютно Peace Като се сложи база, фдт, пудра, сенки, спирала и дамата "страда" от синьо-лилави кръгове (като моя милост Embarassed Cry) около очите, ако не се сложи коректор е наистина жалка гледка ooooh!.

Минала съм през много коректори, но от няколко години се спрях на Airbrush-a на Клиник, номер 4. Без високо покритие, но е много щадящ за зоната около очите и го няма неприятното събиране в бръчиците.

# 612
Аз пък не ползвам ББ крем,нито руж...Ето на мен те са ми странни Wink Слагам само леко до средно покривен ФДТ и коректор под очите.До преди няколко месеца слагах коректор само под едното око понеже една веничка ми е доста видима,но винаги намазаното стоеше като едно петно.Затова започнах да изравнявам като слагам под двете очи.Нямам тъмни кръгове.

# 613
Аз пък не ползвам ББ крем,нито руж...Ето на мен те са ми странни Wink Слагам само леко до средно покривен ФДТ и коректор под очите.До преди няколко месеца слагах коректор само под едното око понеже една веничка ми е доста видима,но винаги намазаното стоеше като едно петно.Затова започнах да изравнявам като слагам под двете очи.Нямам тъмни кръгове.

ББ крема е просто лек фдт с слънцезащитен фактор Wink ружа пък го открих на скоро, след като пробвах ружа на една приятелка и установих, че с него определено ми харесва повече.

# 614
bubka:), бързо си намери една приятелка, която използва руж за да видиш колко красив и незаменим продукт е.....ще се почустваш като преродена!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт