Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 213 096
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
НО ако я хванеш в правилен за нея момент говори изключително конкретни и ясновидски неща. Не при всеки и не всеки път, за жалост - това е.   
----
Напълно споделям!
Както се казва  Carpe Diem!:)Улови мига!
На мен ми говореше в абсолютно същия дух.Каза ми, че ще имам нова любов като подарък за Коледа(скъсаха да предсказват до Коледа, ей, лощото е, че тя взе, че дойде, сбъдването-не!), после стана за Велик ден, после-лятото , без да е свързано с празник:).
Това, което е хубаво, че жената  се държи човешки и говори с добро-супер дефицит в наше време, но същевременно да не забравяме, че  идеята , с която й звъниш е  ясновидство, а не само мил разговор, колкото и той да стопля душата.Все пак, по-добре е от надрънкани глупости, но с гаден и злобен тон ала Рени Анастасова(да не съм расист, но тази блага фея е ромка, мисля).
Леля Искра беше мн сладка като ми каза" болели са те ушите на малки годинки, да го знаеш това от мене, дете!"Simple Smile))))LOL.E,това е да получиш информация!:)))

# 406
И при мен леля Искра имаше такъв момент... имала съм връзка, която аз съм прекратила /то кой няма/. По-късно прочетох, че го е казала и на други. Но пък с моя позната е била много точна...
Преди време имаше негативен коментар относно Стефка, когато е казала, че не може да влезе и да гледа на определен човек. Аз мисля, че е много коректно да каже, че не може, отколкото да говори общи приказки.

# 407
Самата Ванга е казвала, че познава 60%, за бъдещето, а на мен ми се иска да ми познаят на 100%. Е, май няма как да стане. Божидар Караджов, казва същото в книгата си, че познава 60%, а останалото зависи от свободната ни воля.

Аз това го разбирам по друг начин. Има неща, които трябва да са фиксирани (или сравнително фиксирани, променими по изключение и само по Божията воля, не на ежедневна основа, а чрез дългосрочно натрупване на системни наши действия, които са в обсега на свободната ни воля). Нека да са 60% примерно, може и по-малко. Аз питам за тях ясновидците да ми кажат как стоят нещата. За останалите до 100% да ми кажат "тук ти си на ход, това е твой личен избор, свободна воля". Тези въпроси съм ги коментирала с някои добри ясновидци и наистина ми е казвано от такива кога нещо е даденост и кога ще трябва аз да реша кой да е пътя.

# 408
[Преди време имаше негативен коментар относно Стефка, когато е казала, че не може да влезе и да гледа на определен човек. Аз мисля, че е много коректно да каже, че не може, отколкото да говори общи приказки.
[/quote]
-----------------
Ходих чак до селото на Стефка.Бяхме с приятел.Неговият баща е починал.Тя му заяви, че е жив и здрав.На мен почна да ми изрежда различни имена на хора, които не познавам.Накрая каза и много популярно име , познавам бегло един такъв човек-питам я-ок, настоявате да говорим за хора с такива имена-имам един такъв познат с едно от имената, хубаво,какво за него, с каква цел го вмъквате в разговора?Отговор не последва изобщо.
Като цяло говореше много  мудно, бавно, казваше неща, които не са се случили в миналото и не са така в настоящето,така и не стана ясно какви са прогнозите й.Сценарият беше един и същ и при мен , и при човекът , с когото я посетихме и влезнахме отделно.

# 409
Преди време имаше негативен коментар относно Стефка, когато е казала, че не може да влезе и да гледа на определен човек. Аз мисля, че е много коректно да каже, че не може, отколкото да говори общи приказки.

Е, как може да се приема за негативно това, аз бих била много положително впечатлена! За жалост, при мен Стефка как пък едно конкретно нещо не уцели, направо бях втрещена като се има предвид какъв й е рейтинга тук. И за капак ми каза "питай ме, де", т.е. да задавам максимално конкретни въпроси, което тотално ме отказа от разговора с нея. Щях да съм й наистина благодарна, ако ми беше казала примерно "виж, не мога да ти вляза в енергийното поле, дай да пробваме друг път".  

# 410
Ами явно Стефка не е "твоята" гледачка...аз също не съм доволна от някои, които са доста хвалени във форума...

# 411
Относно Петя Димитрова -Ирина. Аз веднъж писах за нея, но сега да допълня, тъй като ставаше дума. Та тя е единствения човек, който ми даде съвет, коренно различен от съветите на всички останали ясновидци. Странно е, че щом попитам за това, какво ще се случи, всички престават да "ясновидстват" и започват да ми дават съвети как трябва да постъпя. Обяснявам, че искам да знам какво ще се случи, а аз ще преценя как да постъпя. Все пак съм при ясновидец не на психоаналитик.
Започвам да мисля, че ще се случи нещо ужасно, ако не постъпя така, както ме съветват и за да го избегна трябва да направя точно това, което ме съветват.
Мисля, че Ирина вижда нещата от друга гледна точка. Тя прави връзка с минал живот, с "договорите", които имаме с определени хора сключени преди да се преродим отново и как трябва да постъпим за да си отработим кармичните връзки. Аз и  казах, че за мен тези отношения  бяха много натоварващи, и болезнени  и че съм ги прекратила, защото се чувствах много наранена от тях. Заявих, че искам да оставя всичко за следващ живот , а сега съм  се възползвала от свободната си воля и съм сложила край.  Мнението й бе, че е възможно, но в следващия си живот Съдбата ще ни срещне отново/ кармичната енергия не може да остане неуравновесена/ , но аз ще бъда в много по- неизгодна позиция. Сега съм по- объркана от всякога.

# 412
Sara0408, когато става въпрос за връзка, която е с кармична обремененост, нещата винаги са сложни. От личен опит ти споделям. Явно имате неща за "доизработване", затова няма в случая точен отговор на "какво ще се случи", трябва да си "доизработите" отношенията вие двамата, дължите си нещо. Според мен трябва да постъпиш така, както го усещаш за правилно, дълбоко в себе си. Дори и в следващ живот да си в по-неизгодна позиция, ако в този живот духът ти не е достъчно силен и готов, за да се справи със ситуацията, значи има нужда от още едно прераждане, след това може да е по-тежко, но да си по-готова да се справиш. Затова прояви характер, не се отказвай лесно от каквото и да било, но потърси отговорът вътре в себе си, много е важно човек да живее с вътрешната увереност, че е направил това, което е дълбоко вярвал, че е най-правилно към конкретния момент и ситуация. Кураж! Hug

# 413
Самата Ванга е казвала, че познава 60%, за бъдещето, а на мен ми се иска да ми познаят на 100%. Е, май няма как да стане. Божидар Караджов, казва същото в книгата си, че познава 60%, а останалото зависи от свободната ни воля.

Аз това го разбирам по друг начин. Има неща, които трябва да са фиксирани (или сравнително фиксирани, променими по изключение и само по Божията воля, не на ежедневна основа, а чрез дългосрочно натрупване на системни наши действия, които са в обсега на свободната ни воля). Нека да са 60% примерно, може и по-малко. Аз питам за тях ясновидците да ми кажат как стоят нещата. За останалите до 100% да ми кажат "тук ти си на ход, това е твой личен избор, свободна воля". Тези въпроси съм ги коментирала с някои добри ясновидци и наистина ми е казвано от такива кога нещо е даденост и кога ще трябва аз да реша кой да е пътя.

Peace

# 414
Sara0408, когато става въпрос за връзка, която е с кармична обремененост, нещата винаги са сложни. От личен опит ти споделям. Явно имате неща за "доизработване", затова няма в случая точен отговор на "какво ще се случи", трябва да си "доизработите" отношенията вие двамата, дължите си нещо. Според мен трябва да постъпиш така, както го усещаш за правилно, дълбоко в себе си. Дори и в следващ живот да си в по-неизгодна позиция, ако в този живот духът ти не е достъчно силен и готов, за да се справи със ситуацията, значи има нужда от още едно прераждане, след това може да е по-тежко, но да си по-готова да се справиш. Затова прояви характер, не се отказвай лесно от каквото и да било, но потърси отговорът вътре в себе си, много е важно човек да живее с вътрешната увереност, че е направил това, което е дълбоко вярвал, че е най-правилно към конкретния момент и ситуация. Кураж! Hug
Peace

# 415
Благодаря soul81!!!  bouquet
Напълно си права. Кармичните връзки в повечето случаи са много болезнени и натоварващи.
Ама трябва да си отговаряме за това дето сме го "творили" преди.
На този етап аз сложих край, но почти всички ми казаха, че човека ще се появи отново в живота ми.
От мен зависи как да постъпя. Права си, ще послушам интуицията си, ще се вслушам в сърцето си.
Духа единствен знае кое е правилно. Аз мисля, че си следвах правилния път преди да започна да се консултирам с "ясновидците" и се обърках, когато започнаха да ме съветват. Мисля вече да не ги питам. Щом съм го решила да се случи в този живот, значи съм преценила силите си. Бягството не е най- правилния подход. А и нали казват:"Бог не ни праща по- големи изпитания , от тия които можем да понесем."
Ирина също ме посъветва да не бягам, а да застана срещу изпитанията. А също и да започнем отношенията си от нула, все едно, че нищо не се е случило до сега. Имам време да обмислям , но
мисля, че ще я послушам.

# 416
Доколкото разбирам, тази жена Ирина е фин и възпитан човек, не е врачката  с каквато се сблъскваме обичайно,може би ще я потърся за консултация в някакъв момент,но не ми звучи много добре да си определи  толкова висока  и фиксирана такса...50 лв.

# 417
Така,познавам Ели много Добре .Не е способна на това!!! Работихме 6 месеца за събиране и накрая ни събра и как нищо на мен не ми поиска  Rolling Eyes само 180лв .На нея не и трябват злата и скъпоценности ,стига сте  плюли и сте изтъквали други като им правите реклама.Много лъжи сте наговорили ,но не забравяйте,че това ще иде другаде,ако тя го прочете .Кой мъж ще умре и колко пари е взела ще обясните там.посреднико,лично ще и предам .Това са клевети.Знаете ли искам да ви кажа само едно МАГ ЕЛИ НЕ ПРИЕМА В ДОМА СИ ,А РАБОТИ САМО ОТ РАЗСТОЯНИЕ.КАК ТОГАВА ЩЕ Е ВЗЕЛА ТОВА КОЕТО КАЗВАТЕ???И ТОВА ЩЕ ОБЯСНИТЕ .КАТО ТОЛКОВА МНОГО ЗНАЕТЕ ЗАЩО НЕ ПИШЕ ПОТЪРПЕВШАТА ,А ВИЕ ?ЗАЩОТО ЛЪЖИТЕ ЗА ДА И ПРАВИТЕ АНТИ РЕКЛАМА.ЕЕЕЕЕ,САМ СЕ ИЗДАДОХТЕ СЕГА Е РЕД НА ........ОБЯСНЕТЕ НА ХОРАТА КАК Е ВЗЕЛА ТОВА КОЕТО КАЗВАТЕ ?КАТО НИКОЙ НЕ Е ХОДИЛ ПРИ НЕЯ ОТ 3 ГОДИНИ.Кажете име?
Много бих искала да видя още мнения за маг Ели която споменавате.Ходил ли е някой при нея, и има ли доволни или не доволни.Заслужава ли си да я потърси човек.

# 418
Ами Ryannn, не знам какво да ти кажа по този въпрос. Парите не са малко, да. Не знам дали при всички е това тарифата. Sara0408? Аз го приемам като консултация със специалист, която си има цена и не се задълбавам толкова, защото така или иначе не мога да го променя, все пак доброволно я търся именно нея и при тези условия. По-скоро се концентрирам върху проблема върши ли ми работа или не. Но има и по-евтини удачни варианти, така е.

# 419
Това с Роберто ме заинтересова..някой още има ли впечатления?

Аз му пратих вече смс и ще споделя резултата, щом го получа.

Дано да останеш доволна. Четох за него, че ни е предсказал жена-президент, пък тя жената и до балотаж не стигна. Познал е за кметицата им в Перник, че ще бъде преизбрана, но в интервю казва, че кандидатът на ГЕРБ за Перник ще е мъж, а беше жена. Rolling Eyes Също някъде пишеше, че бил казвал, че за добра успеваемост му е нужна някаква форма на физически контакт с човека, мястото, т.н. Но пък има смс услуги, така че по този въпрос не знам. И аз се изкушавам от смс опцията, ще чакаме да споделиш, дано да си заслужава.  

Ще споделя разбира се, лошото е, че развръзката ще е след около месец и засега само мога да съпоставя отговора му наред с другите. За в момента нещата изглеждат с хубаво развитие, но времето ще покаже. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт