Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 213 046
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
Моята такса при Ирина беше 70 лева. Малко се изненадах, защото не бяхме говорили предварително за цена, а предишния път беше 20 лв. Е, вярно че то беше преди години. Не съжалявам за парите, стига това което ми каза да е така. Много се надявам.

# 421
Моята такса при Ирина беше 70 лева. Малко се изненадах, защото не бяхме говорили предварително за цена, а предишния път беше 20 лв. Е, вярно че то беше преди години. Не съжалявам за парите, стига това което ми каза да е така. Много се надявам.
-----------------
70 лв!!!Направо се смайвам от такава цена, имайки предвид, че действието се развива в татковината, където има хора, за които това са средства за цяла седмица.Много хубаво, че споделяте, непременно ще я питам предварително каква  е таксата й, преди евентуално да се срещна с нея. Виждането й  за това какви са миналите и бъдещите ни реинакарнации няма как да проверим, но за такава такса наистина човек би трябвало да очаква изключително сериозна познаваемост за събитията в сегашния му живот.

# 422
Искам само да ви кажа. Миналата година лично се срещнах с този Роберто.Нищо не ми позна и нищо не се случи от това което ми каза,но сумата от 30 лв си взе.Не коментирам повече, изводите са за всеки който се интересува от него. Simple Smile

# 423
А запознати ли сте с нещо, което се нарича регресия? Една позната ми беше напълнила главата....

# 424
А запознати ли сте с нещо, което се нарича регресия? Една позната ми беше напълнила главата....

Има една много интерсна книга "Пътят на душите", ако се интересуваш от тази материя, там е поднесена доста увлекателно и интелигентно.

# 425
ryannn, и аз така се изненадах когато ми каза цената, но постфактум нямаше как да реагирам.
Реших, че Ирина си знае  цената и щом я е определила толкова висока, значи и качеството на услугата е на ниво. Много се надявам да е така, защото нейните предвиждания за бъдещето са по- различни от останалите и ми вдъхнаха оптимизъм. Много ми се иска да вярвам, че е права.

# 426
ryannn, и аз така се изненадах когато ми каза цената, но постфактум нямаше как да реагирам.
Реших, че Ирина си знае  цената и щом я е определила толкова висока, значи и качеството на услугата е на ниво. Много се надявам да е така, защото нейните предвиждания за бъдещето са по- различни от останалите и ми вдъхнаха оптимизъм. Много ми се иска да вярвам, че е права.

---
Наистина мисля, че хората-феномени, които са автентични не възприемат подхода да фиксират твърди тарифи и то толкова зашеметително високи, но дано си е струвало-познато ми е  до болка  какво да е искаш да се сбъднат  предсказания, стискам палци!

# 427
# 428
# 429
http://mageli.ovo.bg/blog/moite_uslugi/2011-03-19-2 EТО САЙТА НА МАГ ЕЛИ,САМО,ЧЕ НА ШАРЛАТАНКАТА.ДРУГАТА ИМА МАЛКИ ДЕЦА  И НЕ РАБОТИ С КЛИЕНТИ В МОМЕНТА ,МИСЛЯ,САМО ПО ТЕЛ И ТО МНОГО РЯДКО!ПО ДОБРЕ СТИГА С ТАЯ МАГ ЕЛИ!

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 13:08 от НЕЛИ ИВАНОВА

# 430
Аз лично се обърках с тази маг Ели.Не била тая,пък била оная и все пишете за ония другите,лошите,мошеничките.
Дайте координати на тази,от която сте доволна, макар и телефон, както правят другите в тази тема.

# 431
Мисля,че това е сайта на добрата маг Ели-mageli.org.Надявам се да не съм сбъркала.Хубав ден на всички   bouquet

# 432
  • София
Добро утро Simple Smile
Питах преди, но сега пак искам да питам нещо: някой ходил ли е при Силвия в град перник - кв. Изток и има ли впечатлетия?

# 433
Така,познавам Ели много Добре .Не е способна на това!!! Работихме 6 месеца за събиране и накрая ни събра и как нищо на мен не ми поиска  Rolling Eyes само 180лв .На нея не и трябват злата и скъпоценности ,стига сте  плюли и сте изтъквали други като им правите реклама.Много лъжи сте наговорили ,но не забравяйте,че това ще иде другаде,ако тя го прочете .Кой мъж ще умре и колко пари е взела ще обясните там.посреднико,лично ще и предам .Това са клевети.Знаете ли искам да ви кажа само едно МАГ ЕЛИ НЕ ПРИЕМА В ДОМА СИ ,А РАБОТИ САМО ОТ РАЗСТОЯНИЕ.КАК ТОГАВА ЩЕ Е ВЗЕЛА ТОВА КОЕТО КАЗВАТЕ???И ТОВА ЩЕ ОБЯСНИТЕ .КАТО ТОЛКОВА МНОГО ЗНАЕТЕ ЗАЩО НЕ ПИШЕ ПОТЪРПЕВШАТА ,А ВИЕ ?ЗАЩОТО ЛЪЖИТЕ ЗА ДА И ПРАВИТЕ АНТИ РЕКЛАМА.ЕЕЕЕЕ,САМ СЕ ИЗДАДОХТЕ СЕГА Е РЕД НА ........ОБЯСНЕТЕ НА ХОРАТА КАК Е ВЗЕЛА ТОВА КОЕТО КАЗВАТЕ ?КАТО НИКОЙ НЕ Е ХОДИЛ ПРИ НЕЯ ОТ 3 ГОДИНИ.Кажете име?
Много бих искала да видя още мнения за маг Ели която споменавате.Ходил ли е някой при нея, и има ли доволни или не доволни.Заслужава ли си да я потърси човек.
Много пъти съм споделяла мнение за нея.Аз съм доволна.Консултацията тогава ми беше по телефона.Позна и за неща,които не съм и знаела,но в последствие се оказа,че всичко е така,както тя ми го каза.

# 434

Както е при Карла, така е при още 50 000 врачки...за какво само в нея са съсредоточени оплювките не знам..

И на мен така ми се струва, но може и да греша. Laughing Момичета, както ви бях казала едно от нещата, които Карла ми предрече за януари най-късно, се случва - всъщност все още не се е осъществило, но е в процес - ставаше дума за работа и аз бях много скептично настроена, че ще започна такава, свързана с това, което следвам - специфично е и трудно се започва работа преди да си взел дипломата в ръце, което при мен мен ще стане най-рано след година, и то при положение, че взема навреме държавните изпити. Е, вече съм на обучение, като евентуално бъдещета ми шефка каза, че иска да започна януари.От мен зависи дали да приема или да се откажа.
Но тук идва и странното за мен - аз се консултирах с Карла преди два месеца и тогава ми предрече едно стечение на нещата в личния ми живот, бих казала, че много добре разпозна настоящата ситуация и навлизащия в живота ми тогава мъж, въпреки че на мен не ми беше тогава целта да питам специално за него, нямах силни емоции към него. Но тогава ми предрече връзка с него до март и каза, че след това, ще бъда с друг човек, за когото аз доста се учудих. Rolling Eyes И сега идва интересното - преди няколко дни й пратих СМС да я питам за същия този мъж, защото при мен чувствата се промениха доста Laughing И тя ми отговори, че до един месец ще имаме развитие в отношенията и че вече съм била влюбена в този мъж - е, тук удари в десятката - той е в чужбина и се връща след около месец Laughingаз продължих да настоявам да ми каже за връзката какво вижда и тя ми отговори, че сме имали големи шансове за хубава връзка и щял да ме направи много щастлив, а преди два месеца ми каза, че аз ще го оставя март, защото няма да имам чувства към него, а съм била решила да му дам шанс ей така Crazy Може би и при мен съдбата се е променила #Crazy и искрено се надявам сегашното й предсказание да е вярното.
Само едно мога да потвърдя - че тя много добре разпознава настоящето. Peace
Реших да пробвам и Ивелина Христова по същия въпрос - тя ми даде срок от два месеца за "задълбочаване, сближаване и хармонизиране на аурите" - цитирам по памет. Laughing Да уточня, че и е при двете не съм питала за срокове, а само как ще се развият взаимоотношенията ни.
Относно този ти пост..Кармела: Искам само да ти кажа, че една моя приятелка като се чу с Карла преди 2-3 месеца страшно искаше нещата и  настоящият й приятел да потръгнат...както Карла каза- така стана, раздяла, после пак събиране, потръгнаха работите...но също така Карла  й каза, че около 10 декември ще срещне и друг мъж. Да,така стана. И сега този мъж много я кефи, той е много свястен и тя е очарована от него- нещо което преди 2 месеца едва ли си е мислила,че ще стане Flutter
Не се плаши от бъдещето, в крайна сметка когато застанеш м/у двама мъже избора е винаги твой и ти имаш свободата, а си и носиш отговорността за решението..така,че всичко е 6 Peace

Общи условия

Активация на акаунт