Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 213 031
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Момичета..аз по- нататък определено мисля да потърся Ирина.
Мисля, че тя може да ми даде отговори на въпроси, на които множеството врачки не могат...

Преди около 9 години срещнах един човек, който..моментално ми влезе под кожата..почувствах, че наистина съм го познавала винаги, просто..една такава много особена работа..беше хубав мъж, но това, което стана беше нещо много по- дълбоко от влюбване, разбирате ли- направо..след запознаването ни и 1-2 часов разговор го чувствах като част от себе си. Пътищата ни се разделиха, не съм го виждала след тази среща, но и до днес не мога да го забравя- самият спомен от общуването ни.

Именно след това запознанство, започнах много да се интересувам от езотерика, прераждания, източни филосифии и т.н- търсих обяснение на това усещане.
Веднъж попитах Мариела от Пловдив, какво може да ми каже за този човек по дата на раждане и тя ме погледна и каза, че с този човек сме били братя в миналият си живот..но не пожела да задълбае в темата...
Аз определено мисля, че много от нещата, които изживяваме в този живот имат препратка към предишния Peace

# 436
koko_shanel - освободи място в кутията си   bouquet

# 437
Мисля,че това е сайта на добрата маг Ели-mageli.org.Надявам се да не съм сбъркала.Хубав ден на всички   bouquet
Аз лично се обърках с тази маг Ели.
Дайте координати на тази,от която сте доволни, макар и телефон, както правят другите в тази тема.
анди2,lardero и  НЕЛИ Иванова,вие за различни хора говорите май?

# 438
Мисля, че когато на човек му се даде дарбата да може да вижда било то в миналото, настоящето или бъдещето то е за да помага на хората. Смятам, че истинските ясновидци не го правят за да се облагодетелстват с тази си дарба. Това да слагаш цена на способностите си и да искаш някакви суми 50, 70,100  не ми се струва най-малкото сериозно. Да може да няма нищо безплатно, но стойностния човек може да каже оставете колкото прецените, и ти сам от гледна точка на това дали си доволен или не да прецениш цената. При толкова много "ясновидци" сами се досещатe че поне 90% от тях са толкова "ясновидци" колкото и аз. Един ден случайно влизайки в един магазин виждам един от тези прословути "ясновидци" подвизаващ се по една от каналните телевизии и когато телефона му звънна докато си избираше сирене и кашкавал почна да говори някакви безумни неща искаше имена дати, и след като проведе ясновидския си разговор не спря да се смее с приятеля си. Еми да такива са повечето, дават надежди на хората за собствената си облага. Сещам се за разговора ми с Карла която ми каза всички искат нещо да стане и когато ми се обаждат искат да им кажа че това нещо ще се случи, но аз не мога с вълшебна пръчка да направя така, че всичко да стане така както го искат. В моя случай тя каза ти имаш две възможности ако искаш това да се случи крайния резултат ще е такъв в противния случай ще се случи друго. Сега друг е въпроса дали е познала , но мисълта ми беше, че повечето хора се чудят възможно ли е постоянно да им казват различни неща един и същ ясновидец на един и същ въпрос след определено време, ми това предполагам е защото с изборите си или с ненаправените действия и постъпки е най-вероятно те  да са променили пътя или съдбата си. newsm78 Въпреки, че не изключвам и възможността както гласи поговорката каквото е писано да се случи ще се случи Thinking

# 439
Относно този ти пост..Кармела: Искам само да ти кажа, че една моя приятелка като се чу с Карла преди 2-3 месеца страшно искаше нещата и  настоящият й приятел да потръгнат...както Карла каза- така стана, раздяла, после пак събиране, потръгнаха работите...но също така Карла  й каза, че около 10 декември ще срещне и друг мъж. Да,така стана. И сега този мъж много я кефи, той е много свястен и тя е очарована от него- нещо което преди 2 месеца едва ли си е мислила,че ще стане Flutter
Не се плаши от бъдещето, в крайна сметка когато застанеш м/у двама мъже избора е винаги твой и ти имаш свободата, а си и носиш отговорността за решението..така,че всичко е 6 Peace

Да, така е, благодаря за окуражителните думи! Hug Но Карла ми каза, че го познавам, и тъй като след това я попитах за един друг по-скоро от любопитство, защото нещата с него се разминаха без видни причини - тя ми каза категорично: "Да, ето този е, това е мъжът, с когото ще бъдеш." А за мен на този етап и тогава ми се струва почти невъзможно, тогава се зарадвах на думите й, даже няколко пъти я попитах дали е сигурна. Но сега вече не искам да е така. Laughing Но все пак не се знае съдбата какво е приготвила Crazy
Аз още чакам отговора от Роберто...

# 440
www.mag.eli.org това е сайта и.Ако някой все още смята ,че тази жена взема безумни цени нека види!

# 441
lardero -да това е нейния сайт!

# 442
www.mag.eli.org това е сайта и.Ако някой все още смята ,че тази жена взема безумни цени нека види!
----------
Не мога да отворя този сайт.Само при мен ли е проблем?

# 443
----------

Аз също не успявам да го отворя. 

# 444
----------

Аз също не успявам да го отворя. 

mageli.org
Препишете те го в Google Simple Smile

# 445
Въпросната Ели не вярвам да злоупотребява с искания на пари, защото дава безплатно консултация по телефон. Но при мен не позна абсолютно нищо от минало и настояще, в никоя сфера на живота, едва ли мога да очаквам да е познала по изключение бъдещето. Но със сигурност не звучи като лош човек.

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 16:44 от soul81

# 446
Въпросната Ели не вярвам да злоупотребява с искания на пари, защото дава безплатно консултация по телефон. Но при мен не позна абсолютно нищо от минало и настояще, в никоя сфера на живота, едва ли мога да очаквам да е познала по изключение бъдещето. Но със сигурност не звучи като лош човек.
----------
В сайта си е написала , че има такса за гледане по телефона.Може би го е правила и без пари понякога.Най-важното в случая-като гледам поста на soul, все пак е, че със същия успех на (не)познаваемост можем да се допитаме и до който и да е в телефона ни, включен на добър тарифен план...

# 447
----------
В сайта си е написала , че има такса за гледане по телефона.Може би го е правила и без пари понякога.Най-важното в случая-като гледам поста на soul, все пак е, че със същия успех на (не)познаваемост можем да се допитаме и до който и да е в телефона ни, включен на добър тарифен план...

Laughing Ryannn, имаш ефект на адреналинка в този сайт!   bouquet

# 448
----------

Laughing Ryannn, имаш ефект на адреналинка в този сайт!   bouquet

Смях през сълзи е цялата работа, ама..
Да ви споделя за една, която феноменства на телефон  0881340078, творчески псевдоним-Калия.
Говори наглед грамотно, бавно сякаш се вглежда, за да види или е просто трик за времеброяча.Понякога е сравнително любезна...но по някое време на разговора изведнъж се тросва...аз й говорих супер учтиво, на Вие, тя на мен –разбира се на „ти”..
Плащайки си там каквато е тел. тарифа я питам..как ще се развие нещо.Тя казва –ами...еди как си...
Задавам следващия логичен въпрос..”кога смятате, че би се случило това, ако, разбира се, може да се  каже”...тя мълчи и заключава” а в колко часа няма ли да питаш?!”...
И млъква,телефонът стои отворен и се чуват съвети за пържене на кюфтета от кулинарно предаване, телевизорът е пуснат. през цялото време...
Страшни простакеси са, ей!!!
Споделям с вас, защотоми я бяха похвалили, че уж на разни трети анонимни лица „много била познала”..
Някой има ли впечатления?

# 449
Телефона на маг Ели не е импулсен.Импулсните телефони си личат а,и аз съм питала дали е или не е!Искам да питам вас момичета,дали 10лв ви се виждат много за гледане?Не знам защо не е познала ,но вероятно или е имала проблем ,или жената която е звъняла е била с предрасъдъци към врачките.Защо мен ми позна всичко?Е за бъдещето не знам но ми каза дори и някой заболявания.Както виждам Карла има Импулсен тел или смс с добавена стойност.Има такива като Роберто,като МАРИЯ СТОЙЧЕВА  ,ИВЕЛИНА ХРИСТОВА ,те на какъв план са?Не мисля ,че Ели иска много.Като отидете в Църква плащате за свещи,за кръщене,за помен,за погребение,за сватба.НАЛИ  ПОПОВЕТЕ СА БОЖИИ СЛУЖИТЕЛИ  Stop Видяхтели Митрополит Кирил с каква кола се движи а?А ,Игумена  на Бачковския манастир?
http://skandalno.net/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8% … D0%BF%D0%BE-29985
http://www.sofia-press.com/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D0%B6%D0%BE-%D0%B8 … D0%BE%D0%BD%D0%B0   . Peace

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 20:46 от НЕЛИ ИВАНОВА

Общи условия

Активация на акаунт