Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 213 167
  • 730
  •   1
Отговори
# 165

Момичета,
В анкетата за добри ясновидци  за Стефка от Генерал Тодоров ли става дума или за друга от подобно име?

# 166
Здравейте на всички! Отдавна следя темата, но сега реших да се включа с коментар. Относно леля Искра от Бистрица искам да кажа, че е добра и позитивна жена, но дали наистина познава ?????????
При мен по-скоро беше налучкване и не мога да кажа, че съм доволна. Но има време, докато се изпълнят предсказанията й, макар че не съм сигурна, че ще се случат нещата така както тя каза.
А от Стефка от Ген.Тодоров съм впечатлена много. Говори ми точно и без увъртания, споменаваше имена. Едно от нещата, които ми каза се случи с разлика във времето от няколко дни. При това не сме имали личен контакт, а по skype. Надявам се скоро да имам възможност да я посетя и лично.

# 167
По повод Карла.Искам да споделя че вече четири от нещата който ми каза се случиха.Аз съм доволна от нея,но това е мое мнение.Дано и другото което ми каза да стане  PraynigДа допълня и още нещо.Говорих и с Ани от Пловдив също съм много доволна и от нея.Казаното от Карла, Ани от Пловдив и леля Искра се припокриват едно към едно.

# 168
Liliya13 ,моля те,изчисти си кутията.благодаря!  bouquet Hug

# 169
Искам да ви попитам момичета и момчета.Знаете ли нещо за астроложката Адриана Вотей.Ходил ли е някой при нея за да си каже мнението.

# 170
Искам да ви попитам момичета и момчета.Знаете ли нещо за астроложката Адриана Вотей.Ходил ли е някой при нея за да си каже мнението.
Пише по-напред в темата........аз използвам услугите и, и съм доволна.

# 171
Аз се допитвам до друга астроложка, но за Адриана Вотей съм чувала САМО добри отзиви.
Което е много рядко явление Peace

# 172
По повод Карла.Искам да споделя че вече четири от нещата който ми каза се случиха.Аз съм доволна от нея,но това е мое мнение.Дано и другото което ми каза да стане  PraynigДа допълня и още нещо.Говорих и с Ани от Пловдив също съм много доволна и от нея.Казаното от Карла, Ани от Пловдив и леля Искра се припокриват едно към едно.

Много интересно. Мен явно Карла не ме харесва, а и мои познати явно. На всичко отгоре по някои кардинални въпроси при мен само тя е на различно мнение от всички останали "добри" ясновидци за развитието на нещата, а и за настоящето. Само някои моменти успява да хване точно, може и на база зодиакални знаци, това не мога да кажа.

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 18:48 от soul81

# 173
Благодаря ви мацки за отговорите.  bouquet

# 174
Здравейте! За първи път пиша тук реших и аз да се включа за да споделя моите наблюдения! Тъй като съм изчела всички теми реших и аз да се допитам до някои от споменатите ясновидки! Първо впечатлението ми от Карла според мен усеща добре хората, натроението им и от там прави някаква психологична картина на човека. За настоящето ми позна така да се каже почти на 100% за миналото говори малко, но все пак беше доста точна. За бъдещето незнам честно казано не вярвам, че това което каза ще се случи срока е до края на годината някъде по един от въпросите по другите срока е до към 2013 тъй че най-точно ще мога да определя след като мине този почти едномесечен срок. Тъй че тогава ще мога да дам своята обективна преценка. Относно въпросите със смс се допитах първо до Ивелина Христова. Първият път когато и писах преди няколко месеца беше много условно това което ми каза и честно казано нямаше конкретен отговор пък въпросите бяха така зададени че биха могли да получат отговор да или не, но определено не ме задоволиха. Преди седмица отново и пратих смс отговора които получих беше кратак, но все пак беше усетила нещата този път, странно е че каза същият срок като Карла до 2013 тъй че не мога да определя доколко достоверни биха могли да бъдат и нейните прогнози все още. Писах смс на Пиналски които ми отговори  с доста общ  отговор и с никаква конкретика (който и аз бих могла да кажа на всеки след този въпрос) но все пак след време ще мога да кажа дали и той е познал. Писах на Дороти нейната прогноза обаче ми се стори доста точна описа някои неща които са доста точни и специфични за настоящият момент, за бъдещите неща все още не мога да кажа, иска ми се обаче да са така Simple Smile Писах и на Тара но все още нямам отговор от нея! За сега толкова  от мен  Grinning

# 175
  • Sofia
Как се свързвате с Ани от Пловдив? По телефона?

# 176
Как се свързвате с Ани от Пловдив? По телефона?
Да по телефон, и тогава се уговаряш с нея кога да се чуете по Skype и как да изпратиш 20 лв.Опитай може би няма да съжаляваш. Peace

# 177
Може ли някой да припомни линк за връзка с тази девойка Дороти, моля.
Имаше някъде назад, но не го откривам.

Благодаря!:)

# 178
# 179
Аз се допитвам до друга астроложка, но за Адриана Вотей съм чувала САМО добри отзиви.
Което е много рядко явление Peace

В тази връзка - отзив за астролога Галя от Варна. Правя уговорката, че това се отнася за консултация по хорарен въпрос. Галя покри периода до 03.2012. Аз я сравнявам с Ани от Пловдив, тя ми е фаворит, толкова детайли от минало, настояще и бъдеще и сбъднали се прогнози за бъдещето от друг не съм получавала. За Галя: знае какво прави в астрологичен план, много от нещата съвпаднаха с казаното от Ани, но ми е малко колебаеща се. Например, каза за даден въпрос, че ще има окончателна развръзка в периода Х, но не знае дали ще е в моя полза или не. Също и че въпросът ще има още няколко възможности за развръзка, което ме кара да се чудя каква ще е тази окончателна развръзка с последващи възможности за такава. Коментирахме го, но нещата останаха малко във въздуха. Ани при хорарен въпрос покрива по-дълъг период (може би е жест към клиентите) и може да те ориентира по-добре в цялата картина за перспективите, да даде повече информация, а също ползва и Таро когато информацията не може да се извлече чрез астрология. Може би затова Галя за нещо конкретно ми каза "възможно е и да се случва", докато Ани конкретно предрече, че ще се случи, в какъв план ще се случи и как ще се развие. За развитието не знам още, но за останалото Ани беше изключително точна и само тя успя да усети появата на този момент в цялата ситуация. Ако става въпрос за чиста астрология, мисля, че Галя е добра, макар че по един много кардинален за мен момент имаше частично разминаване с Ани и всички сериозни ясновидци, до които съм се допитвала. Като отношение към клиента е много ок.      

Общи условия

Активация на акаунт