Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 213 169
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Някой реши ли се да ползва Галя от Варна за хорарна астрология или някаква друга услуга? На мен ми каза, че за хорарна астрология (по конкретен въпрос) покрива период от 3-4 месеца и връща отговор писмено.

За мен от такава стъпка най- има смисъл. По- добре това, отколкото да ходиш по врачки- я познае, я не!
Писах на няколко съфорумки- Галя по този начин ми предсказа резултат от изпит и ми назова дати, в които се случиха неща от интимен аспект- позитивни, както тя каза.

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 14:58 от Riri

# 151
Анкетата е факт, оставила съм 5 опции, като възможност за гласуване на, ако искате корекции: т.е. добавяне на имена, или повече опции за гласуване, споделете.
Заповядайте, да гласувате Mr. Green
Може би, трябва да има анкета, и за недоволни, но в следващата тема Mr. Green

# 152
# 153
kadrokoska, ани припокриваше ли се с нечии други прогнози и препоръчваш ли я
Иначе притеснението се преодолява  Wink относно медицината - знаеш ли колко правни въпроси има обвързани с медицина (понеже каза че учиш право ако не се лъжа  Wink )
За анкетата - аз лично се въздържам, още не съм могла да набера впечатления от повече врачки, пък и не мога да кажа дали съм доволна - от някои съм доволна от настояще и чакам да мине време.

# 154
да,прогнозите на Ани за другата година се припокриват с прогнозите на Соня Щерева. Тя ми каза,че януари месец ще започна работа-надявам се да е така,и ако това стане,ще й се доверя и за останалите неща. За сега съм неутрална още-нека да стане това,което ми каза и тогава ще я подкрепя на 100%
да,завършила съм право. Всичко се случва,както казах,не се знае как ще ме завърти животът,може и наистина да се занимавам с нещо,свързано с медицина....

# 155
Днес са връчили на баща ми заповед за уволнение и много се притесних,защото той издържа малката ми сестра. Писах на Ани,макар че вчера си говорих с нея, и тя ми отговори. Писахме си по скайп,мила е,позитивна е,вдъхна ми вяра и кураж. Отново погледна хороскопа ми и каза за баща ми Simple Smile Според мен си заслужава,най-малкото,защото ми отговори и ми отдели около 20мин Simple Smile

# 156
Здравейте, бих искала да ви попитам леля Искра какви данни ви иска? Аз говорих с нея по телефона и ме попита за малкото ми име и навършени години.Може би след като е ясновидка не се нуждае от повече ,но за всеки случай питам.

# 157
Здравейте, бих искала да ви попитам леля Искра какви данни ви иска? Аз говорих с нея по телефона и ме попита за малкото ми име и навършени години.Може би след като е ясновидка не се нуждае от повече ,но за всеки случай питам.

да, при мен също поиска само тези данни

# 158
Благодаря Simple Smile

# 159
Кадрокоске, дано с бащати всичко се нареди добре.

А леля Искря и на мен ми искаше име и години, тя и Ани това ми искаше.

Моля ако някой знае нещо повече за жената от Ямбол, за която Na писа на предната страница!

# 160
А леля Искря и на мен ми искаше име и години, тя и Ани това ми искаше.

Ако Ани ти е искала само това - име и години - най-вероятно ти е давала данни чрез картите Таро. При мен и чрез картите ми казваше много верни и точни неща, но астрологичният анализ е нещо друго.

# 161
Още един негативен глас за Карла. Моя приятелка й е звъняла - Карла е усетила добре характерите на хората, но е била страшно манипулативна за развитието на нещата. "Ако искаш да стане твоето, обади ми се да работим. Иначе - няма да стане." И при мен се пробва така. Това си е направо покана за магии според мен, а пък аз това не го приемам. Ако нещо съдбовно има да става, ще стане. Може и трудно, но все в един момент ще се получи. Да не говорим, че мнението й за развитието на нещата (оставено без работа от нейна страна) е било точно противоположно на тези на Искра, Ани и други като цяло добре приемани тук гадатели.

# 162
Към дадената тема, може да се прикачи само една анкета, т.е. отбелязването на негативните отзиви за ясновидци чрез анкета ще остане за следващата тема.

# 163
Още един негативен глас за Карла. Моя приятелка й е звъняла - Карла е усетила добре характерите на хората, но е била страшно манипулативна за развитието на нещата. "Ако искаш да стане твоето, обади ми се да работим. Иначе - няма да стане." И при мен се пробва така. Това си е направо покана за магии според мен, а пък аз това не го приемам. Ако нещо съдбовно има да става, ще стане. Може и трудно, но все в един момент ще се получи. Да не говорим, че мнението й за развитието на нещата (оставено без работа от нейна страна) е било точно противоположно на тези на Искра, Ани и други като цяло добре приемани тук гадатели.

-------------
Е, това ме гръмна!Не го очаквах от Карла!Бях с явно погрешнпото впечатление, че се занимава само с ясновидство и уж точно...

# 164

При мен и моите близки се сбъдват предсказанията й. И то в сроковете, които каза. Оня ден го установих. По- рано написах във форума, че не ми е познала....но го написах не защото срока е изтекъл и всичко е ясно,а защото бях много афектирана от едно скарване и си мислех, че това е финала. Откровенно ви казвам, че по основният въпрос не ми се ВЯРВА да стане както Карла каза..но онзи ден се случиха 2 от предсказанията й.
Факт Peace
В същото време..съм втрещена от някои от разкаите тук. На мен никога не ми е поставяла условия, никога не ме е разпитвала и винаги е била мила.

Общи условия

Активация на акаунт