Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 211 818
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Simple Smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Получих абсолютно същия смс от Ивелина-с 2та месеца и хармонизирането на аурите;))))))))))))))))))
Пуснах тогаеа пост тук, че получих отговора секудни след като изпратих смс-а.
Подозирам, че софтуерът, който връща отговорите разпознава ключови думи-ако питаш за раздяла/възстановяване на отношения -единият вариант явно е да се генерира отговора за хармонизирането на аурите след/до 2 месеца.

hahaha hahaha hahaha Заливам се от смях! Имах аз съмнения, че софтуер или някакъв нает човек стои зад това заради предишните ми опити с нейните смс-и, ама пусто любопитство Mr. Green При мен поне отговорът беше след няколко часа. Laughing
Някой да е пробвал смс-услугата при Марчело, там поне на сайта отговаря? Thinking

# 376
Вижте, на какво попаднах из нета: http://www.nelihelp.org/news.php?readmore=34
Не зная доколко всичко, което пише тук е вярно, но, не пречи да опитате. Аз пуснах желание и ще чакам резултата. Като, ако има ефект ще пиша.

# 377
и аз пуснах.благодаря,че сподели! Hug  bouquet
marti09,аз съм доволна от добринка от с.игнатиево.

# 378
  • София
Нели е лечител, биоенерготерапевт. Ходила съм при нея всеки ден в продължение на няколко месеца. Не мисля обаче, че успя да ме излекува, тъй като периодично си имам проблеми. Но на няколко пъти успяваше да облекчи болката. Мисля, че има дарба, както и доволни хора.
Относно съндъчето, тогава пусках много листчета, не за здраве, а за друго което ме вълнуваше. Е, то не се случи, макар от днешна гледна точка да си мисля, че може би пък е по-добре и така е трябвало да стане.

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 23:52 от sandrella

# 379
Само едно мога да потвърдя - че тя много добре разпознава настоящето. Peace

И аз мисля, че Карла добре разпознава настоящето, характерите също, но понякога тълкува нещата крайно и ми каза "категорично да" за нещо, което не е точно така. Щеше да ме подведе за едни хора, че злоупотребяват с положението си, добре, че имах възможност да проверя много из основи за каква "злоупотреба" става дума, иначе щях много лоши неща да си мисля.

# 380

Без да омаловажам дарбата да ти кажат какво е настоящето, нали все пак  най-основното е да разбереш развитието на нещата за в бъдеще:)

# 381

Без да омаловажам дарбата да ти кажат какво е настоящето, нали все пак  най-основното е да разбереш развитието на нещата за в бъдеще:)

Всички разпознаваме добре настоящето, за това не е необходимо да си ясновидец. Няколко въпроса и аз лично ще ти разпозная настоящето, достатъчни са малко интуиция и среден интелект.   Simple Smile

# 382
Ами не знам да ви кажа... Rolling Eyes

Примерно аз съм ходила на ясновидка...и тя почва- тук има един до тебе, какъв е тоя? женен? Викам не. -Много по- голям от тебе е обаче? викам не. Ти дете роди ли?...НЕ Naughty

...
А сядаш при друга врачка и тя ти казва, има такъв човек, нещата са такива, той това мисли, така се чувства, така се държи, преди време се е случило еди какво си..

не е лесно да се познава и настоящето Flutter

# 383
Riri, относно настоящето, какъв е смисъла някой да ти казва нещо, което си знаеш.

# 384
И аз мисля като Riri, че не винаги настоящето е толкова прозрачно и лесно за разпознаване от ясновидци. А иначе да ти дадат точна информация за настоящето може да бъде МНОГО полезно, все пак не всичко се случва пред очите ни, а да не говорим колко конфликти са започнали именно заради това, че неправилно сме тълкували моменти и поведения от настоящето. Само като се сетя колко пъти са ми казвали различни хора какво са си мислели, че означава поведението ми...  ooooh!

# 385
Момичета, сетих се, че единствен засега от тези смс-ясновидства ми е познал Роберто (участваше в шоуто на Иван и Андрей). Мога да го кажа от позицията на времето. Само той ми предсказа чрез смс, че нещо няма да се случи преди време. Толкова категорична беше и гледачката, при която ходя от време на време. Но въпреки това аз продължавах тогава да се боря и само си навредих - но да кажем, че е било житейски урок и опит. Simple Smile Мисля да му пратя и сега да видя какво ще каже, само ме е страх да не ме "полее със студена вода". Rolling Eyes
Забравих да ви спомена на безплатните имейл консултации - Дороти ми каза нещо съвсем различно, а от psychicsource.com ми предрекоха връзка с този човек, даже имаше едно изречение, което ми направи впечатление и се отнасяше много вярно за ситуацията.
Замислям се дали да не потърся и Ани от Пловдив за скайп консултация, но започна да ми писва и определено се уморих... май е по-добре да се оставя на течението. Tired

# 386
Да, именно, съгласна съм със Soul. Помага ти да видиш сегашната ситуация малко отстрани- през очите на разказвача..даваш си сметка през какво преминаваш..а и така се ориентираш, дали на теб този ясновидец може би ти познава.

Това с Роберто ме заинтересова..някой още има ли впечатления?

Той има една такава благичка физиономия, изглежда добричък. Според мен такива хора като имат дарба..може би доста помагат- дори само заради този позитивизъм и доброта, които носят.

# 387
А някой може ли да каже нещо повече за Петя Димитрова-Ирина? По-напред в същата тема четох няколко отзива за нея, но не разбрах колко струва консултацията и дали наистина познава? Изглежда по-интелигентна от разните селски врачки, но това не означава задължително, че познава повече...

# 388
А някой може ли да каже нещо повече за Петя Димитрова-Ирина? По-напред в същата тема четох няколко отзива за нея, но не разбрах колко струва консултацията и дали наистина познава? Изглежда по-интелигентна от разните селски врачки, но това не означава задължително, че познава повече...

Аз писах скоро за впечатленията ми от нея. Категорично позна при мен, а и друго важно нещо - обяснява защо се случват определени неща, на мен това ми беше изключително полезно. Мисля, че цената на консултациите варира, но е около 50 лв.  

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 13:24 от soul81

# 389
soul81, много благодаря за бързия отговор, а хареса ли ти като излъчване Ирина, да не е някой хахо като Рени Анастасова? От тази Рени тръпки ме побиват направо, само като я видя по телевизията.
Колко време продължи консултацията при Ирина?

Общи условия

Активация на акаунт