Ясновидци (врачки)- 6 тема

• 213 018
  • 730
  •   2
Отговори
# 510
Някой да има впечатления от Марчело.Четох неговия сайт.Мисля,че е от София.

# 511
  • София
"..... бъдещето е постоянно променящ се модел, податлив на мисълта, чувствата и действията на хората. То не е някаква произволна и непроменима съдба, планирана от някакъв си Бог, нашето бъдеще е действие на причините, които днес залагаме!"

Цитат от книга, която чета в момента. Казва се "Не пипай тази книга".

# 512
  • Sofia

"..... бъдещето е постоянно променящ се модел, податлив на мисълта, чувствата и действията на хората. То не е някаква произволна и непроменима съдба, планирана от някакъв си Бог, нашето бъдеще е действие на причините, които днес залагаме!"

Цитат от книга, която чета в момента. Казва се "Не пипай тази книга".
Peace

# 513
Здравейте.Аз снощи за 2ри път говорих с Ани от Пловдив.Ами трябва да ви кажа че това което ми каза снощи ми го каза същото и преди месец и половина, няма как да го знае или да ме помни.За сега това което ме интересува ще стане след нова година.Но съм доволна от нея,защото ми каза точно нещата както са при мен, дано да познае и другото. Praynig

# 514
  • Sofia
Току що говорих с Ани отново, при мен нещата се развиват доста по-бързо от прогнозираното, но тя ми обясни защо се получава така. Въпроса е че нещото което предрече е на път да се случи другата седмица, а тя ми го даде за Януари по някое време, което всъщност не е толкова голямо разминаване. Нещото не е положително и за съжаление няма как да го предотвратим, но след това надявам се ще изгрее слънцето полека, защото и самата Ани го вижда така. До тук тази жена ми помага страшно много, нали знаете положителната настройка и вярата в доброто не са без значение. Ще продължа да ви държа в течение, успех на всички. Пишете и другите, ако имате развръзка от предсказани събития на Ани.
Светлина за всички  Hug

# 515
Искам да ви попитам - виждам че разговаряте по телефона с  Ани от Пловдив, та как стоят точно нещата за разговор по телефона - предварително ли превеждате някаква сума или...??? И скайп връзка възможна ли е и каква е цената и начина за свързване?

# 516
Искам да ви попитам - виждам че разговаряте по телефона с  Ани от Пловдив, та как стоят точно нещата за разговор по телефона - предварително ли превеждате някаква сума или...??? И скайп връзка възможна ли е и каква е цената и начина за свързване?

Да може и по skype да се извърши консултация!Има сайт..http://astro.ovo.bg/  можеш да и пишеш там!На мен ми каза,че  skype консултация струва 20лв,но аз предпочетох по email да ми прати хороскопа!Всичко хубаво от мен  Peace Peace  bouquet  bouquet

# 517
   Успех, Candy, стискаме ти палци! Peace

# 518
Мисля, че трябва да се направи анкета за ясновидци от които не сме доволни със същите имена. Дали резултата няма да е 50 на 50.

Ами да ти кажа...не съм много ЗА това.....
Когато гласовете са За, гласуват само доволните
Ако се гласува Срещу, ще гласуват много хора, и недоволни,но и такива, които...и те самите не са сигурни какво мислят .....защото в България мрънкането е често срещано явление-всички знаем Thinking...така или иначе няма врачка, която всики единодушно да харесват.
Досега съм дала глас за 4 ясновидки- останала съм по някакъв начин доволна
.....където видя разминаване в предреченото и случилото се.. ще си изтегля гласа..и така. Flutter

Позитивният вот е достатъчен Peace

# 519
Мисля, че трябва да се направи анкета за ясновидци от които не сме доволни със същите имена. Дали резултата няма да е 50 на 50.

Ами да ти кажа...не съм много ЗА това.....
Когато гласовете са За, гласуват само доволните
Ако се гласува Срещу, ще гласуват много хора, и недоволни,но и такива, които...и те самите не са сигурни какво мислят .....защото в България мрънкането е често срещано явление-всички знаем Thinking...така или иначе няма врачка, която всики единодушно да харесват.
Досега съм дала глас за 4 ясновидки- останала съм по някакъв начин доволна
.....където видя разминаване в предреченото и случилото се.. ще си изтегля гласа..и така. Flutter

Позитивният вот е достатъчен Peace

Peace Peace

# 520

Да може и по skype да се извърши консултация!Има сайт..http://astro.ovo.bg/  можеш да и пишеш там!На мен ми каза,че  skype консултация струва 20лв,но аз предпочетох по email да ми прати хороскопа!Всичко хубаво от мен  Peace Peace  bouquet  bouquet
bulgari_bs, а по имейла как заплащаш, обща консултация ли ти прави или само по 1 въпрос и пак ли е 20 лв. ? А по отношение на телефонната консултация - тя на каква цена е или телефона е импулсен ?

# 521

bulgari_bs, а по имейла как заплащаш, обща консултация ли ти прави или само по 1 въпрос и пак ли е 20 лв. ? А по отношение на телефонната консултация - тя на каква цена е или телефона е импулсен ?

Аз си поръчах пълен астрологичен анализ на  рождената карта плюс прогнозата за важни събития и тенденции.30лв струва да ти го прати по email.Не знам за телефонната консултация,но телефона не е импулсен.Вчера  ми писа,че хороскопа ми е готов и днес живот и здраве,трябва да го получа!Всичко хубаво! Peace Peace

# 522
Здравей,tannia_4.Колко плати на Ели и как.   bouquet
Здравей, таксата е 10 лв, в прокредит банк е сметката, разговаряхме по телефона, номера е на виваком, още веднъж казвам че съм много доволна.

# 523
Зарифе - 0896350927.

Много ми е интересно защо така агресивно се защитава маг Ели?
Имам чувството че Нели е маг Ели. Не може всички други ясновидци да се окалят, а само тя е много добра, сега ще проправяме път на маг Ели с оплюване на останалите.

Riri, мисля, че Ани от Пловдив може да ти даде отговор на въпроса за срещата ти с този човек.

И аз имам чуството че , нели е маг ели , тук нещо не е така.

# 524
Зарифе - 0896350927.

Много ми е интересно защо така агресивно се защитава маг Ели?
Имам чувството че Нели е маг Ели. Не може всички други ясновидци да се окалят, а само тя е много добра, сега ще проправяме път на маг Ели с оплюване на останалите.

Riri, мисля, че Ани от Пловдив може да ти даде отговор на въпроса за срещата ти с този човек.

И аз имам чуството че , нели е маг ели , тук нещо не е така.
Има ли значение това.Аз ще потърся Ели.Все пак момичето е писало за Ели за да помогне няма лошо. Ако тази Ели наистина познава, тогава какво, пак ли ще се съмняваме.

Общи условия

Активация на акаунт