Любители на котки тема 56

• 57 082
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
Estell много ви е готино рафтчето, сигурна съм че много ще се употребява, запянето от високо е любимо занимание на всички котки.
  Ето ние какво направихме, или по-точно ММ в пристъп на творчество, аз исках да взема едни рафтчета, които ще пасват на другото обзавеждане  + клон като на Бутински, ама карай. Това отгоре не е таван,  а платформа направена от гипскартон за легло, тавана е доста висок, предния собственик е  имал повече деца отколкото място и затова, ние не я ползваме, но котаците са обсебени от идеята  да се качват горе и просто да си стоят и зяпат, и затова им сложихме рафтчета, да стгат догоре. Само още не се намерили изрезки мокет да залепим.

Даването на лакомство от времена време мисля, че е ок, но всяка вечер е малко прекалено редовно поред мен.

Не съм пускала снимки от няколко теми сигурно, ще ви позалея сега  Mr. Green За новите попълнения, това са Беконче и Яйчице (кръсстени на популярната американска закуска бейкън енд егс).

Няколко странни физиономии от Беконче:

И малко екшън:

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 20:20 от MissNellie

# 166
Време беше да се разпишеш и ти, MissNellie! Такива красиви котаци, пък толкова рядко да ни ги показваш - срамота! Физиономиите са жестоки, особено първата  Laughing Много интересен двоен таван имате. А горе има ли нещо, или е празно? Можете да им построите цяла стая вътре, с легълца и работи, да си имат собствен етаж  Laughing

Само още не се намерили изрезки мокет да залепим.
Ние си взехме направо от Home Depot парче, продават ги на дължина от руло като платовете в шивашките магазнини. Много удобно ако искаш малко количество.

Estell, супер се е получил трона!

Много често ги мързи да дъвчат и като нищо може да глътне и цяла маслина, особено ако е от по-дребните.
Месоядните животни не дъвчат (не и в истинския смисъл на думата). Само накъсват хапката веднъж-дваж колкото да могат да преглътнат. Така че ако реши, че маслината е достатъчно малка, може и цяла да я глътне.

# 167
Estell, аз взимам Беафар -- 5-6 лева са 180 бройки, различни видове и формички са, всички котки, на които съм давала, ги обичат и си ги хапват ей така, без да се налагам да ги смесвам с каквото и да е.

# 168

А котката усеща ли че има нещо друго в храната и? Че моя е много труден за пиене на хапчета и ми се иска да е нещо като деликатес да си го хапва с удоволствие.  newsm78 А колко пари ги взимаш?

Усеща, защото миришат на гранули, а Пухчо не е изял една гранула през живота си. Просто не ги обича явно, как ли не съм се мъчила... Но мисля, че котка, която яде суха храна ще ги хапва с удоволствие. Ветеринарят каза, че животните много ги обичат по принцип. Много съм доволна, козината става лъскава и гладка. Ще запиша името им в понеделник или вторник като отида да купя пак.
Като цена, 20 броя са 5-6 лева, да не те излъжа, защото купувам доста неща наведнъж. Ще запиша и точната цена. Иначе и ние с голям зор пием лекарства, но тези са овкусени и животните ги мислят за лакомства /освен Пухчо, разбира се/. Simple Smile

MissNellie, страхотни снсимки, особено първата!  Grinning

# 169
Дидитка, права си, срамота, и на всичкото отгоре лицемерно подканям  другите за данъци!  Mr. Green Вземам си бележка.
На 'тавана' сме качили няколко по-големи играчки, с които да не могат да ни замерат, и едни техни си постелки на които спят. ММ се е амбицирал да им строи някакви неща, препяствия и хамаци и хралупи и не знам си какво, но да видим какво ще направи в крайна сметка. Мерси за съвета за ХД, въобще не съм предполагала че дават и малки парченца.

Chanel* мерсиии.

# 170
Мерси за съвета за ХД, въобще не съм предполагала че дават и малки парченца.
Е, "парченце" е силно казано де. Мисля че трябва да е с ширината на ролката, от там вече на дължина е by the foot. Но ролката е широчка, така че ще е дългичко парченце  Laughing По-малък размер от това не можах да намеря обаче, освен ако не отидеш в някоя фирма която поставя мокети и не ги питаш за изрезки.

# 171
Вижте как е миниран у нас дивана  Laughing Веднъж така седнах на нея... Сега вече бодкам всички буци с пръст преди да седна, и ако се чуе "мррррряу" внимавам  Mr. Green Тук мърда точно защото я ръчнах. А по космите се познава кой най-много ползва това одеало...

# 172
MissNelie много са красиви котаранките с тази хубава лъскава козина. След рижавите, това са ми най-любимите по цвят на козината котки Laughing
Нашият вампирин за поредна сутрин ни събужда рано-рано с хапане и драскане. Вече се чувстваме като герои от Здрач вкъщи... Confused
Опитах се да го шамаря, но хич не се стряска. Явно си мисли, че и аз си играя по мой си начин.
Сега, след като успешно ни вдигна от леглата, доволно се кюпна пред мивката и я съзерцава.

# 173
buttinsky, и мен ме буди сутрин едно разярено тигърче. Simple Smile Първо с настоятелни викове в ухото ми, като се правя на заспала се качва върху мен и ме цапардосва с лапата по лицето.  Joy
Едва успявам да си изпия първото кафе, явно през нощта "се затъжва" за мен и сутрин не ме оставя на мира.

# 174
Знам си аз, че не сме сами и явно е нормално, но за втори ден много се ядосвам. Сега пък се притесних, че пак му сълзи едното оченце и примигва с него периодично без да е зачервено. Само по някоя гурличка му излиза. И после се оправя, а по някое време пак започва да сълзи.

# 175
buttinsky, възможно е да е само временно неразположение на оченцето, но може сълзенето да е признак на някаква инфекция. Обади се на ветеринар, ако имаш възможност днес. Може да пробваш да го почистиш с памуче, натопено в лайка.
Дано не е нищо сериозно  bouquet

# 176
  • на брега на морето
Може да пробваш да го почистиш с памуче, натопено в лайка.

Тъкмо щях да те посъветвам същото. Направи едно чайче от лайка и почисти 2-3 пъти днес. Нищо чудно само с това да минете.

Мис Нели, котараците ти нямат грешка Grinning

# 177
Чудех се защо никой не пише за домашните любимци. А то аз не съм била записана в темата. Веднага ми долипсва понеже в нея се чувствам сред свои. Blush

Иначе обичайната неделна утрин. Може спокойно да се озаглави "На взгляда"

За къде без голямата китара? Требе да кацне където не трябва и да пречи.

# 178
  • Бургас
MissNellie прекрасни са. Heart Eyes

St.   Grinning

buttinsky, може и с капка сребърен нитрат смесена с физиологичен р-р.  Или само физиологичен разтвор също. Но най- добре е вет. да го погледне.

Хубава неделя на всички. Hug

# 179
Благодаря момичета, ще го наблюдавам и евентуално ще се обърна към вет. Сама ме е страх да му капя каквото и да било в очите.

Общи условия

Активация на акаунт