Пиша, смятам и чета в Първи клас 2011/2012

• 35 641
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • София
И ние се завърнахме, бяхме в 119 училище, организацията беше добра, задачите бяха познати. Ние имахме късмет, че в помагалото по ЗИП Математика вчера бяха решавали подобна задача като 9-та. При нас продаваха за 1 лв. книжка с всички задачи, но е много дребно напечатана. Ще чакаме резултатите, независимо колко са, ще имаме по-реална преценка.

# 406
  • София
Това коледното състезание ли е?
Записахте ли дреобсите за състезанието по роден край от СБНЧ вече?

# 407
  • Варна
Не съм сигурна дали стана. Rolling Eyes
http://dox.abv.bg/files/listtree

# 408
пробвай пак моля Simple Smile
несъществуващ файл

# 409
  • Варна
А някой знае ли как става номера? Thinking

http://dox.bg/files/dw?a=bc64765038

# 410
 Hug много благодаря Simple Smile

# 411
  • Варна
Ееее,станало е,радвам се,за 1ви път ми е все пак! Simple Smile

# 412
Това коледното състезание ли е?
Записахте ли дреобсите за състезанието по роден край от СБНЧ вече?

Да.
Не, не съм записвала, защото няма да се провежда в нашето у-ще. От Сдружението ще ми се обадят след 20-ти, за да уточним кога ще се яви детето в техния офис. Вижда ми се малко не особено добре регламентирано това да става след самата дата на състезанието, но...

# 413
  • София
И ние пак ще ходим в офиса, както изглежда.

# 414
  • Варна
И ние се завърнахме от състезанието. Младежа стоял 1 час, защото не го пуснали по-рано, но използвал свободното време да си рисува върху резервния лист. Спред него е решил всички задачи, според мен е объркал логиката в девета задача. Останалите задачи са лесни, триъгълниците ги е преброил да са 6. Когато излязат резултатите, тогава ще докладвам. За мен най-важното е, че отиде с желание и беше спокоен, надявам се да се е забавлявал. Пожелавам успех на всички математици!

# 415
  • София
На всички чели - недочели искам да кажа, че сина ми прави тези неща в междучасията, само за говоренето съм казала, че говори по време на час.
На всички, които се съмняват в правилното развитие на сина ми казвам, че той е идеално развит - и физически, и психически, дори интелектуално превъзхожда много от децата в класа си, да не кажа почти всички.
От написаното от привържениците на казармения ред, още от пелените - тръпки ме побиха, явно не знаят, какво щастие е да имаш дете с по - освободен дух, неподлежащ на моделиране.
И като съм тръгнала да си казвам всичко, ето две от забележките на сина ми:
- "Владимир не си дава тефтера, за да му напиша забележка!" - тук не знам, какво да мисля, освен, че на детето му е писнало на всяка крачка да му пишат забележка;
- "Владимир реагира бурно, ако не го посоча, когато вдига ръка!" - излиза, че да не знаеш - лошо, да знаеш - пак лошо.

# 416
Момичета, на 10-та задача се броят правоъгълниците, нали....квадратът включва ли се??

# 417
Момичета, на 10-та задача се броят правоъгълниците, нали....квадратът включва ли се??
Май не! Поне така е писал моя. Според него правоъгълниците са 5

# 418
  • Варна
Малкия не го е сметнал квадрата.Според мен така и трябва! Peace

# 419
  • София
Всеки квадратът е правоъгълник с равни страни, но не всеки правоъгълник е квадрат. Поне ние едно време така учихме.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт