Ади пък идва и почва да ми виси по краката и да се опитва и тя да пише
Но пък лаврак с хляб с какъв апетит яде....кеф да му е на човек да храни ящно дете, само да се позабавя нещо и надава вой
Иначе баткото ми е много любвеобвилен, чак моя мъж е малко притеснен, че прегръща всички наред, а не само момиченцата
Сиренце, официално го похвалвам 

.
Много странно ми стана,айде да я кърмех щеше да е ясно защо го прави,ама...

от всичките които правих,тези се оказаха най-сполучливи.
мноого трудно заспива и все по-късно.Преди до 22.00ч. заспиваше,а сега към 22.30ч. едвам успявам.

,значи е било април месец.Тогава прясна,росна майка-идеше ми да се наритам сама 
Сега спи само един път на ден и е по-добре режима.
Мислех да поръчвам онлайн,ама тц,ще се ходи в магазин.
,значи е било април месец.Тогава прясна,росна майка-идеше ми да се наритам сама 

Ама сигурно ще се събуди бързо, че е хремава и трудно диша.
Много е сладка малката джуджанка. 
Йоанка на снимката с шпагата много ми прилича на теб.
Нали до сега кукли не сме имали у дома, та сега се кефи и им прави прически/любимото му занимание, редовно тероризира сестра си, бабите и мен 
Да се разпиша, че отдавна не съм го правила, иначе чета редовно
.
!
.
. Имаше куклен театър и много се забавляваше да гледа светлинките
. Подариха и кукла, една много симпатична с коси от прежда. Надявах се, че много ще я хареса, защото много обича да си хваща всякакви кончета и коси / захващането с пинсетки отдавна много успешно ни се удава
. Иначе е много активна, пълзи навсякъде, сама си отваря вратата и излиза на коридора, което много я забавлява
. Единственият начин да я застопоря някъде е в столчето за хранене и в бънджито. Още нямаме зъби и никакъв мерак да се изправяме
. Но си бърбори много, пее с интонация

, а каката е голяма красавица
И на мен ми прилича на теб!
, а шапката е № 1 

втори ден не сме си показвали носа от вкъщи и вече издивявам, въпрос на време е и малката да замрънка, чудя се вече с какво да я забавлявам.
страхотна снимка
даа..Йоана все повече започва да прилича на мен
.Всекли ден съм на тържества-от хореографията,от гимнастиката,английския...правя табла за училище
,захванах се и сладки да правя,а сладкарството хич не ми е страст,ноо заради Йоана да се радва детето
,а и вие сте зарибяващи,с тези коледни красоти
хвърча на 100 задачки
и нямам време за любимия форум 
И аз краднах идеята и в неделя, като украсихме елхата, го наснимах и нашето 
Няколко пъти се каня, особено като ви гледам красотите, после все няма време и се отказвам. Чак вчера смогнах да направя едни меденки. Много хубави станаха, предвид че ми е за първи път и изобщо ме няма в сладките. Мисля да пробвам и джинджифиловите, звучат ми вкусни и лесни
колко пъти се пробвах - може би 100- и не ми се получи да кача снимка, за това пък се наслаждавам на вашите!

)
Много странно ми стана,айде да я кърмех щеше да е ясно защо го прави,ама...
и прекратявам играта. Като порасне да си играе колкото иска.
и както казваш, ако наддаваше хич нямаше да го мисля, ама...
, ама Марти си го кльопа с апетит