Белгия - 22

• 47 956
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Жеже, тогава варианта е до 6-7годишна възраст в БГ и после тук хехе

Ние другата седмица ще ходим на Коледен пазар в Кьолн, нямам търпение вече.

Как изкарахте вчера?

# 166
Как изкарахте вчера?
Страхотно беше! Доста хора се събрахме. Искам пак Simple Smile

# 167
Чакаме снимки от сбирката,дано не сте забравили Simple Smile

# 168
Чакаме снимки от сбирката,дано не сте забравили Simple Smile
Забравихме  Grinning  Не сме правили.

# 169
Наистина съжелявам че не можах да дойда, но никога не съм имала подобно стомашно неразположение smile3557. Едва снощи успях да поспя няколко часа без да се пробудя. Днес вече хапнах нормално.

Другият път съм там... Hug

# 170
  • The QC to be!!!
Блонди, мерни се моля те да кажеш как сте? Какви са тези новини по ваше село а? Надявам се, че вие и всичките ви познати около вас са ОК!  Praynig

# 171
Да, бе, какво е станало? Сега получвам ЛС-та дали сме добре, ама аз хабер си нямам за какво става въпорс, дай подробности.
Добре сме иначе, благодаря ти  Hug

Аха, сега видях. Шантава работа, хората се побъркаха, ужас  Sad

# 172
  • The QC to be!!!
Ох,  Блонди, народа се побърка по света. Не само тук, няма континент, няма държава май където такива изблици да не се случват. Но като видях по новините и веднага се сетих за вас. Радвам се, че сте добре и все така да сте.  Hug Аз се ужасявам като почна да анализирам какво става в отделните крайща на света...

# 173
Аз пък днес цял ден слушам радио и накрая разбрах от една приятелка в Бг , тук нищо никой не каза .Откачена история , пуснали го човека по-рано от затвора защото се държал прилично  ooooh!

Мале хора днес ходих до центъра на Брюксел с колата имах работа , 29 км за 4 часа  Shocked Shocked Shocked , ако трябва това всеки ден да го минавам сигурно след някоя друга година и аз ще стрелям на посоки от някой покрив  Rolling Eyes

# 174
Мале хора днес ходих до центъра на Брюксел с колата имах работа , 29 км за 4 часа  Shocked Shocked Shocked , ако трябва това всеки ден да го минавам сигурно след някоя друга година и аз ще стрелям на посоки от някой покрив  Rolling Eyes=
Хванала си бушона  Laughing  Пък и целия град е в ремонт. Влакче и метро е истината  Wink

Жеже, забравих да те питам намери ли се чиния накрая  Mr. Green

# 175
Не ,няма 6-та голяма чиния , нищо повече от 5 души няма да се събираме  Laughing

# 176
Не ,няма 6-та голяма чиния , нищо повече от 5 души няма да се събираме  Laughing

А, без тия, ние като дойдем, ще си носим  1dishes

Ние тръгваме за консулството за пасаван на Кики и се надявам да се разберем с лелките там  Close и да успеем да влезем в Брюксел преди да затворят, че са отпуснали само 2 часа работно време на ден, сакън да не се преработят  Crazy

# 177
linda82, аз като се възмущавах пред учителката като разбрах, че спят с апреските през зимата, тя ми отговори "Оплачете се на министъра" и ми се усмихна най-сърцато. Тук просто никога не е имало детски градини като в комунистическите страни, където държавата е строяла къщички за детски градини, с огромни дворове и стаи за спане, тоалетни и пр. помещения. Само в една класна стая са и това е. Спалнята дори беше на втори етаж, изкуствено създаден в класната стая с един прикачен таван и децата се учеха с паперса на дупето да се тътрят по стълбите нагоре-надолу...Ама порастнаха и ей ги на, станаха на 5 ... Детето расте отракано, спокойно, весело и любознателно дете, нерасистче, двуезично...смята, пише и брои... В България като се върнем, често срещаме по площадките деца хулиганчета или направо грубиянски надменни деца, които се държат обидно и свръх просташки с детето, защото то не е  грубиянче. Или пък са темерути и ги е страх да се заприказват и заиграят. Така че не знам как ги гледат в България, но и там има нещо сбъркано.

Блонди, благодаря ти много за линка - разгледах го, ще го имаме предвид. Ние ще видим още варианти и накрая не знам какво ще измислим къде да отидем...ще пиша после Simple Smile

Мойта малка дъщеря вчера имаше рожден ден, но го прекара тъжно вкъщи с някакво вирусче с повръщания, та сега и аз го прихванах, да видим. bruxelles1, твойто може да е било също вирусно, а не от хормоните Simple Smile Ех, кога забременя, кога стана 7 месеца... Имаш ли идея розово или синьо ще е?  Wink

Днес цял ден говорят за трагедията в Лиеж по ТВ и по радиото, голям ад! Горките хора, горкичките и бебче е имало... Всяка година преди Коледа дяволът си няма работа и някой такъв ужас става, сякаш за да внуши на хората, че няма чудеса!... Това е просто сатанинска работа...  Sad

# 178
шамЕнет , не знам какво ми беше но едва неделя над вечер ми поотмина. И снощи пак имаше малки симптоми, но ми се размина.

Е, да, времето лети, наистина. Нашият малък юнак вече май и се е обърнал, че днес вече почувствах ударчета около стомаха. Досега все бяха долу, но днес като че ли са по нагоре. И корема ми е по различен от 2-3 дни. Знам ли....някак си е по твърд горе от преди.

Та както разбра, момченце чакаме...и най вече... имаме място в яслата в квартала от септември догодина. Много се радвам че и това уредихме и ще ми е по спокойно.

Друг е въпроса че вече се почват полемиките....как ще го оставиш на 6 месеца, и т.н.  Не искам да се разправям, както дойде така ще е ...ама с тези ни български разбирания за по 2-3 години майчинствo......

# 179
Брюксел, всеки има право на мнение, стига да не се намесва в чужди работи  Wink Според мен естествено най-хубаво е детето да остане колкото може по-дълго с майката. Преди да се роди Алекс и аз си мислех 6 месеца вкъщи и после на работа, ама не стана така  Laughing Вярно, че започнах да ходя на курс, когато той навърши 7 месеца и го оставях 3 дни в седмицата за по 3-4 часа, но основно си бях с него.

Ние може би другата седмица ще разберем какво чакаме. Нямам търпение честно казано  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт